zkrácení zvuku
Mám dvouhodinový film a rozbiha se mi zvuk s filmem o 0,5sec. Potrebuji zvuk smrknout ( ne oriznout ) o 0,5sec. Sound forge to neudela. Kde to lze udelat ? Dik Alda
jo to vim, ale kdyz mu zadam, at je to kratsi o 0,5sec a prepocitam to, tak to ma stale stjnou delku. Kdyz dam treba o 2sec, tak to bez problemu udela.
s vegasem nemam moc zkusenosti. Jak se to tam provadi ? Jde upravit samotna audio stopa nebo to musim delat zaroven s videem?
Tak ako vravi clee a ked si zapnes ten "otvoreny zamok" (ikonka na hornej liste), tak to spravis iba u audia.
Pokud nechceš taha celej Vegas, zkus Audacity. Bez problémů to udělá taky Audition (dřív CoolEdit). Samozřejmě se nevyhneš rekompresi.
Este aby som to dopnil, tak Vegas aj ked bude mat 400 MB (inak ma 40MB) tak sa to skor oplati tahat, ako nejake "utilky", j eto najlepsi nastroj na editaciu audia videa, to bezpochyb, no a este doplnim, ze okrem toho "odomknuteho zamku" ked si este klikne na to video 2x sa mu oznaci a to audio prilepi s tym CTRL+mys uplne presne na dlzku toho videa. :-)