Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: z Vegasu (Firewire) do TV

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele adagio
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    47

    Poraďte mi prosím, co potřebuju k náhledu videa z Vegasu 4 na analogové TV?

    Mám DV Raptor RT (1), kterého Vegas pochopitelně nevidí... Video budu nadále střihat s Raptorem + připojenou TV v Premieře 6. Ta ale neumí nahrávat zvuk (dabing). Potřebuju tedy něco jen pro TV náhled z Vegasu kvli jednoduché zvukové postprodukci (dabing).

    Asi nějaký Firewire + D-A převodník, že? Prosím o nějakou jednoduchou a levnou variantu řešení. Nechci kvůli tomu kupovat druhého Raptora RT2...

    P.S. Kdyby existovalo řešení pro připojení 2 televizí, bylo by to nejlepší. )
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele adagio
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    47

    Trochu dotaz doplním:

    Z různých příspěvků jsem snad pochopil, že jedna z možností je Canopus
    (ACEDVio, ADVC-100), i když jsem trochu nervózní z těch negativních reakcí na tyhle produkty /výpadky barvy). Pak taky můžu pochopitelně jednoduše dokoupit jen firewire kartu a připojit svou miniDV kameru Panasonic, která má jak AV vstupy tak i výstupy a přes ní to celé sledovat na TV.

    Stále mně vrtá hlavou jedna věc, vidím, že je tu spousta odborníků, prosím, vyjádřete se:

    Mám DV RAPTOR RT (1) zakoupený spolu s Premierou 6. Chtěl bych se pokusit o jednoduchý amatérský dabing. Jenže tahle Premiera neumí nahrávat zvuk (což nechápu, to je na tom něco těžkého zaznamenat zvuk třeba i ze vstupu zvukovky a umístit wave do časové osy?...) Neexistuje nějaký jiný program, který by spolupracoval s touhle střižnou a uměl zvuk v reálném čase spolu se zobrazením nahrát?

    Proč nelze využít firewire, který je na Raptoru umístěn i v jiných programech (Vegas, Premiere PRO) Je nějak zablokován? Nedalo by se to nějak rozchodit (oblbnout)?

    Existuje prostě nějaký řešení jak využít stávající střižnu pro dabing bez nutnosti kupovat jinou nebo různé převodníky a FWkarty?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele adagio
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    47

    Díky moc všem za odpovědi, jste nejlepší
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    HVT HVT je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    62

    Skus EDIUS ten funkciu VOICE OVER ma..... len neviem ci podporuje aj stary RAPTOR

    dalsou moznostou je pouzit graficku kartu s TV vystupom cez ktoru Premiere 6 dokaze posielat TV nahlad...aby si to mal plny PAL tak si zozen niekde MATROX G400, 450, 550 alebo PARHELIA...su totiz jedine , ktore na vystupe obraz nezmrsia deinterlace-om, ale ak ti to nevadi staci aj Geforce MX a ide to
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. FireWire - OUT
    Od Lupenair v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-02-2009, 17:01
  2. ..firewire 4kontra6 pin...
    Od esteban v sekci DV/HDV
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-01-2009, 20:16
  3. Kabely FireWire
    Od algida v sekci Videokamery
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 13-07-2008, 01:17
  4. USB 2.0 x FireWire
    Od Lubi v sekci Editace videa
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-05-2006, 12:28
  5. DV now - firewire 1394
    Od basli v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-05-2005, 13:18