Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456
Zobrazené výsledky: 76 až 87 z 87

Téma: Multiplex 4

  1. #76
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Nova HD končí v DVB-T, od neděle ji v multiplexu 4 nenaladíte
    Skupina Nova ukončí v neděli 15. září o půlnoci vysílání Novy HD v DVB-T v multiplexu 4, a to vzhledem k uplynutí doby platnosti smlouvy o šíření experimentálního vysílání Novy HD v tomto multiplexu.
    Nova HD bude i nadále k dispozici prostřednictvím satelitu a kabelové sítě.
    http://www.digizone.cz/clanky/nova-h...-4-nenaladite/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Nova HD končí v DVB-T, od neděle ji v multiplexu 4 nenaladíte
    Skupina Nova ukončí v neděli 15. září o půlnoci vysílání Novy HD v DVB-T v multiplexu 4, a to vzhledem k uplynutí doby platnosti smlouvy o šíření experimentálního vysílání Novy HD v tomto multiplexu.
    Nova HD bude i nadále k dispozici prostřednictvím satelitu a kabelové sítě.
    http://www.digizone.cz/clanky/nova-h...-4-nenaladite/
    Už mě to fakt se...! Všude ve světě vč. Rumunska rozšiřují a zkvalitňují vysílání, jen tady jde všechno od 10 k 5!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    NOVA HD tam vysílala v rámci experimentu, který jí 15.9.2013 končí. To vysílání bylo zdarma (v rámci experimentu). Teď už by musela platit. Což já považuji za normální. NOVA ale platit nechce.
    Vy co máte satelit, tak platíte poplatek ČT a ČRo, a k tomu pravidelnou platbu SAT operátorovi (výše je určena dle toho, jaké programy si platíte). My, co máme kabelovku, platíme naprosto to samé. Vy, co máte terestial (DVB-T), platíte pouze onen poplatek ČT a ČRo, ....... a jinak pak už nic - máte to zdarma. Tudíž, když chcete více HD kanálů, a chcete kvalitu, tak to logicky musí fungovat, jako u lidí, co odebírají satelit (DVB-S) a nebo kabel (DVB-C). tedy zaplatit.
    Proto v západní Evropě již existuje placené DVB-T vysílání, a přechází se i na DVB-T2 placené vysílání. (Psal jsem tu o tom dost článků). A lidi (příjemci těch televizí) se tomu nebrání a jsou ochotni za kvalitu a HD kanály v terestialní síti platit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    641

    DVB-T2 ať si strčí tam... Proč si zase pořizovat další krabici? To se nemohlo hned začít v T2?
    Hlavně o konci HD v DVB-T nic nevědí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    176

    Jak to tedy je ? Je ponděli 16.9.2013 20:09 a nova HD na DVB-T mi normálně jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Mne take
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Citace Původně odesláno od axicom Zobrazit příspěvek
    To se nemohlo hned začít v T2?
    Nemohlo, protože by nebyl další kšeft
    Ovce musíš dojit hezky pomalu a postupně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Takže kanál NOVA_HD byste už neměli mít nikdo, místo toho byste tam měli zachytit kanál NOVA_Cinema (v SD ...... žádné HD pro vás, holoto jedna )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    176

    Tak to jsem zvědavej až přijdu domu . Včera večer to ještě šlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    133

    Černá Studnice JBC je bez Nova
    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Takže kanál NOVA_HD byste už neměli mít nikdo, místo toho byste tam měli zachytit kanál NOVA_Cinema (v SD ...... žádné HD pro vás, holoto jedna )
    Je to tak, Černá Studnice (JBC) je bez Novy HD a pouze s Cinemou SD
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    176

    No jo no, tak poslušně hlásím, že Nova HD (Praha) je fuč.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456

Podobná témata

  1. Vypadky B multiplex
    Od blackdave v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 08:43
  2. Multiplex B nejde na AS2
    Od aa007 v sekci DVB-T
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 20:21
  3. Multiplex B v Brně
    Od slo v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-03-2006, 17:43
  4. Jen Multiplex A?
    Od jardasek v sekci DVB-T
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-03-2006, 09:14
  5. Multiplex A a Prosek
    Od Sten42 v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-01-2006, 11:51