Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Z PC do kamery

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele imported_Marek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Je možné pomocí kabelu firewire nahrát zpět do kamery Canon 750i ? Jestli ano, tak se mi to nějak nedaří, hledáček jen problikne a nic není vidět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jo u 750 mi to taky chvili trvalo nez sem to rozchodil, ve windv musis mit zatrzenej ten checkbox u tlacitka record jinak je vypnuty ovladani kamery....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Nestrašte, ještě jsem to nezkoušel!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele imported_Marek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Zapoměl jsem uvést, že používám sw Pinnacle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Já tu kameru neznám, ale některý kamery mají zamčený firewire vstup (chodí jen výstup), což by docela dobře mohl být ten problém. Zkus prohledat stránky Exacu ( www.exac.cz ), tam by k tomu něco mohlo být, případně si do Exacu zavolej. Pokud je ten vstup jenom zamčený, dá se to odemknout - myslím, že to by Ti taky poradili v Exacu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    750i ma natuty vstup otevrenej uz z fabriky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Tak jsem to zkusil a v pohodě na první pokus (s WinDV).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    No pak bych doporučil to, co jsem musel před časem absolvovat sám - půjčit si od někoho jinou kameru a vyzkoušet, jestli to s jinou bude fungovat. Pokud ano, je problém ve tvý kameře, pokud ne, je problém v kabelu, kompu nebo nastavení Studia...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele jurajka
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    4

    mno mám taky Canon 750i a používám taky Pinacle 9,3 a podařilo se mi to napoprve a hned. Musíš to povolit v menu camery. Čti návod ke kameře
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DV z kamery na DVD
    Od janmraz v sekci DV/HDV
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-03-2012, 21:59
  2. Z kamery do PC
    Od sukuka v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-10-2010, 08:05
  3. HDV z PC do kamery
    Od jirmed v sekci DV/HDV
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 25-08-2007, 17:15
  4. dvd kamery
    Od visa v sekci Videokamery
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 28-12-2005, 16:28
  5. JVC kamery
    Od mrkx v sekci Videokamery
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-04-2005, 16:12