10.11.2011 01:38
pustofkjAhojte, mám několik filmů na DVD (žádné ochrany) a chci si z nich udělat DVDRipy a plasty vyhodit. Sehnal jsem si informace o tom, jak na to a na ripování používám buď FormatFactory nebo AutoGK (spíše FormatFactory, protože mám pocit, že to dělá "lépe", a teprve když se něco "pokazí", použiji AutoGK). Jelikož mám filmy raději v ANJ a titulky používám, jen když ten film ještě neznám dobře, tak je chci oddělené - tedy film.avi a k tomu film.srt. K ripování titulků používám program SubRip. Zatím je to bohužel ale tak 50 na 50 povedených a nepovedených. V jakém smyslu?
Film povedený je takový, kde se povede korektně ripnout film i titulky a vše sedí.
A film nepovedený znamená film ripnutý dobře vč. zvuku, ale titulky nesedí :-(. Pokusil jsem se podívat i na časování a chtěl jsem časy upravit, jenže se bohužel nejedná o konstantní posunutí o x sekund, ale posunutí postupně narůstá (možná klesá) - ze začátku filmu se titulky liší o půl sekundy a na konci filmu už o 20 sekund. (navíc programy pro práci s titulky nejsou pro Win7 a češtinu zrovna "cool")
Nevíte, čím by to mohlo být? Nějakým nastavením při ripování filmu nebo titulků? Něčím jiným?
Děkuji.
Film povedený je takový, kde se povede korektně ripnout film i titulky a vše sedí.
A film nepovedený znamená film ripnutý dobře vč. zvuku, ale titulky nesedí :-(. Pokusil jsem se podívat i na časování a chtěl jsem časy upravit, jenže se bohužel nejedná o konstantní posunutí o x sekund, ale posunutí postupně narůstá (možná klesá) - ze začátku filmu se titulky liší o půl sekundy a na konci filmu už o 20 sekund. (navíc programy pro práci s titulky nejsou pro Win7 a češtinu zrovna "cool")
Nevíte, čím by to mohlo být? Nějakým nastavením při ripování filmu nebo titulků? Něčím jiným?
Děkuji.