Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 215 z 216 PrvníPrvní ... 115165205213214215216 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 3,211 až 3,225 z 3237

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #3211
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Dobře. Mockrát děkuji za rady. Na kartě je uvedeno ICE:01.Jak tedy prepnout přístroj do režimu aby pracoval v IRDETO. Je třeba předtím udělat aktualizaci firmware na nějakou novější verzi. Poradí mi prosím někdo?děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #3212
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Ještě jeden poznatek. Pokud jdu menu - čtečka karet - smartcard - general information, tak na prvním řádku je uvedeno issued by : cryptoworks.
    Je možné toto nějak změnit?
    Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3213
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Je ještě otázka, co máš za balíček, protože já mám ICE kartu a Prima Krimi mi jede, Seznam ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #3214
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Platím pouze servisní poplatek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #3215
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Omluva, na Cryptoworks to opravdu nejede, moje žena si to prdla do favoritů a já myslel, že je to satelit, ale je to DVBT, já na VU Solo přijímám všecko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #3216
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    10

    zdravím.
    Prosím o radu.Já blb jsem nahrál do arivy 202E firmware pro arivu 103.Teď nejde vůbec spustit.
    Zkoušel spojení přes RS 232,ale nazabralo to.
    Prosím,poradíte mi jak na mrtvou arivu?
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #3217
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    Jedine rozbehat cez RS232 podla postupu od lososa. Ak sa to nechyti, spravis si radost s novym STB
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #3218
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    10

    Mockrát děkuju.
    Opravdu,moc děkuju.
    S tím programem jsem to přeinstaloval a už to zase funguje.
    Ještě jednou moc díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #3219
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Dobrý den, stále není nikdo, kdo by mi poradil jak nastavit přístroj aby pracovala karta irdeto? Mnohokrát děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #3220
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    1

    Ahoj, akorát , že Prima Krimi a SeznamTV na Ferguson Arriva 202E nefunguje. Nebo je již nějaký FW kde to funguje? Dík Tomáš
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #3221
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Za to firmware nemůže, provider úmyslně vypnul Cworks, aby podnítil výměnu karet, žádný nový kanál už na starou kartu nepojede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #3222
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Programy s CAID 0624 nefungují u Ariv s kartou ve čtečce. Je třeba kartu vložit do modulu atd...
    Ak máš v sat. prijímači CI slot, stačí zakúpiť CAM modul-Neotion Dual Skylink Ready alebo Smit Irdeto CI+. Kartu ICE vložíš do modulu a pozeráš úžasnú Prima Krimi (Irdeto CAID 0624). Takže to nie je koniec kariet ICE.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #3223
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    Inak zaujímavé, že v ICE nefičí Irdeto režim, pretože karta s čistým Irdetom (nie M7) v internej čítačke určite funguje a to vrátane zápisov. Osobne odskúšané.



    Prosim moderatora o presunutie poslednych prispevkov vratane tohto do tohto vlakna, kam patria.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 07-04-2018 v 21:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #3224
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    10

    Zdravím.
    Je možné nahrát ovladače pro WiFi USB
    https://m.ebay.com/itm/150m-USB-WIFI...oAAOSwBLlVTtxy
    Bylo u toho CD s ovladači.
    Jde to nějak nahrát do arivy 202E.
    Jinak samo o sobě to nejede.
    Hlásí to
    the WiFi manager option is supported only when any usb-wifi dongle based on ralink 5370 is connected to usb port
    Děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #3225
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    220

    Ne, nejde!
    Odpovídat lze po přihlášení