Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 214 z 216 PrvníPrvní ... 114164204212213214215216 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 3,196 až 3,210 z 3237

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #3196
    Nováček Avatar uživatele prcekee
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    63

    Tak sem to zas podělal .....ASH.... sem blb nepostupoval jsem dle návodu a usb flash se mi pomstil naštěstí je zde kamarád který mi ji zkušeně křížakem přivedl zpět ze světa nemrtvych ,budu testovat doma až v pondělí ale je fw 1.31B2* odzkoušeny nebo sou tam nějaké špeky na které se uz přišlo a je třeba si dát pozor? Doteď sem měl 1.27.b9*

    Odesláno z mého HUAWEI RIO-L01 pomocí Tapatalk
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #3197
    Nováček Avatar uživatele prcekee
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    Protože si již více uživatelů Ariv stěžovalo, že jim nejnovější seting s fw V1.31B1p a V1.31B2p nefunguje správně (chyba zřejmě u serveru), oznamuji všem zájemcům, že příští seting bude opět s osvědčeným minulým fw V1.27B9p atd...již na něm pracuji...

    Kdo dá např. v budoucnu přednost fw V1.31B1p a V1.31B2p, nevadí, může si do nich seting s fw V1.27B9p sám vyexportovat přes Ali Editor.
    Listinu v mobilu tak sem to našel až nyní ale i tak máte někdo tu 1.31.b2* nyní ?

    Odesláno z mého HUAWEI RIO-L01 pomocí Tapatalk
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3198
    Nováček
    Registrace
    Feb 2018
    Příspěvků
    1

    Zdarvym.....chtel bych skusit to stim satelitem.A moje otazka zni.Co vse budu k tomu potrebovat.a kterej prijimac je lepsi...102E nebo 202E.dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #3199
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Vždycky je lepší ten, který má i slot pro CA moduly. Ale 102E a 202E se již neprodává...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #3200
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Dobrý den,
    vlastním Ferguson Ariva 202E. Nyní jsem chtěl na Skylink zprovoznit Prima krimi. Stanici nalezne, nicméně je bez obrazu a zvuku. Tentýž problém je například i na stanici Seznam TV. Na stránkách Skylinku je toto upozornění:
    Upozornění!
    Stejně jako všechny ostatní nově zařazované programy Skylinku, ani Prima KRIMI již nebude dostupný na dekódovacích kartách Irdeto ICE v módu CryptoWorks – pro zákazníky Skylinku to znamená, že jim tento program nemusí fungovat, pokud pro příjem satelitní televize Skylink stále používají nevhodný satelitní přijímač (dekódovací modul) bez označení Skylink READY. Vzhledem k tomu, že na trhu existuje velké množství nejrůznějších typů satelitních přijímačů (dekódovacích modulů), doporučujeme v takovém případě kontaktovat prodejce satelitní techniky, a to nejlépe toho, u kterého si zákazník pořídil svůj stávající satelitní přijímač. Jedině odborný prodejce dokáže posoudit, podle konkrétního typu tohoto přijímače (modulu), zda je možné nahrát aktuální verzi obslužného programu anebo je nutné pořídit si nový přijímač (modul) s označením Skylink READY. V tomto případě však není účelné kontaktovat Zákaznický servis Skylinku – naši operátoři nejsou schopni pomoci konkrétním doporučením, resp. také doporučí návštěvu odborného prodejce satelitní techniky.

    Lze přístroj nějak nastavit, aby vše fungovalo, nebo jak v dané věci pokračovat?
    Děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #3201
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    U zmiňovaných stanic je vypnut CAID pro Cryptoworks, takže nastavit nic nejde, je potřeba kartu Irdeto, v budoucnu více a více
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #3202
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    No a to je právě divné. Vlastním kartu na které je napsáno irdeto. Tak cz to mělo být v pořádku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #3203
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    Cize nemas ICE kartu?

    Skus v Arive zmenit clock (vid tento prispevok) plus ostatne prispevky nizsie v diskusii.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #3204
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Ve zgarbu, co mám na chalupě je potřeba v nastavení CI (common interface) zvolit dekodování - CAID Cryptoworks nebo Irdeto, oboje nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #3205
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Dobrý den. Děkuji za návod. Nicméně bez úspěchu. Clock jsem nastavil na 3.6 dál restartuj a krimi stále nejde. Ostatní programy fungují.Postupoval jsem i dle posledního příspěvku,tedy comon interface. Když vlezu do nabídky tak jsou tam dva řádky první s názvem není k dispozici a druhý CI zprávy s možností vypnuto nebo zapnuto.
    Na mojí kartě je napsáno irdeto a karta je v přístroji vložena do horního šuplíku pro karty. Jsou nějaké další napady nebo postup? Mockrát děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #3206
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    Je to zvláštne, pretože ak máš kartu Irdeto, tak UNI čítačka pracuje v režime Irdeto a mali by ti prechádzať zápisy aj na tieto kanály.

    Každopádne, ak sa ti to nepodarí rozbehať, riešenie je kúpiť CAM modul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #3207
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Je to divné. Spíš si myslím, že dělám někde chybu. Na kartě je napsáno Irdeto, takže toto by mělo být správně. Nevím ale jak je to s aktualizací firmware. Nevím zda jsem to našel správně , ale v menu informace je maincode tam je psáno V1.24B1. 20130705-195725. Nemusí tam být nějaký čerstvější firmware ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #3208
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    Este jedna otazka, aj na ICE kartach bolo napisane Irdeto, skontroluj este raz kartu, ci tam nahodou nemas malym uvedene ICE (vid obrazok):

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1000.jpg 
Zobrazení: 110 
Velikost: 57.9 KB 
ID: 34751

    Pretoze to, co popisujes zodpoveda tomu, ze ti karta funguje v rezime CW.

    Predpokladam, ze tu je plno majitelov Ariv 202, ktori funguju s kartami ICE (v rezime Irdeto) / alebo ciste Irdero a zapisy im funguju. t.j. funguje napriklad kanal TravelXP / Stingray iConcerts HD a napisu podrobnejsie info. Tieto kanaly uz funguju len v Irdete.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 01-04-2018 v 20:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #3209
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    25

    Ano na kartě je uvedené ICE. Takže jestli tomu dobře rozumím musím vyměnit kartu? Pokud ano, je to asi špatné, protože zrovna nedávno jsem zaplatil servisní poplatek. Předpokládám že pokud koupím novou kartu tak pak už bude vše fungovat tak jak má ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #3210
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    Nemusis vymenit kartu. Kartu mas v poriadku, musis ale prepnut Arivu, aby s nou pracovala v rezime Irdeto. Teraz funguje v rezime Cryptoworks.

    Ci je nutny aj upgrade fw na aktualny ti poradi niekto, kto ma Arivu doma a v Irdete funguje (losos, napriklad).
    Odpovídat lze po přihlášení