Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: ATI Radeon 9100 a nahrávanie z TV

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele jama27
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    3

    Presne pred 2 rokmi som kúpil PC zostavu s graf.kartou ATI Radeon 9100
    s in a out. Skúšal som parkrát nahrať z TV nejaký film akože priamo do MPEG-2 /v programe Power Director-ku karte/ má aj túto položku, ale obraz nie je taký, aký by mal byť. Je to vhodná karta, alebo existuje soft. ktorý by pomohol? Nemá niekto takú kombináciu, myslím kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Co myslíš tím "obraz nie je taký, aký by mal byť"?
    Nemyslím, že by to byl problém karty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele jama27
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    3

    Neviem, nie je to ono. Mám UPC Direct, nahrám film akože v kvalite DVD, permamentne je soft ku karte nastavený na 5000 bitrate, dám 720x576,
    1a pol hodinový film urobí kolo 4Giga, to je v pohode, výsledný efekt sa mi zdá horší ako z videa. Samozrejme po napálení na DVD medium.
    Bolo by lepšie kúpiť nejakú TV kartu? Nemám z tým skúsenosť /s TV kartou/. Stroj 2,4 G Intel, 512 RAM, karta 256.
    Kvalita nahrávky /napr.HBO/ sa mi zdá trochu, akoby priostrá, obraz u /detailov/ akoby občas trochu posunuté /len málo/ ale aj tak to ruší.
    A ešte, pri nahrávaní najprv musí ísť cez Ulead a prehodiť na PAL, až tak môžem ísť buď do Power D Pro, alebo trebárs Virtual Dub/, ináč sú pásy a ČB obraz. Karta si to nezapamätá /PAL/.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pořízení tv karty k těmto účelům by možná nebylo od věci. I když se tu zajisté najdou lidé s odlišným názorem.
    Projdi si sekci tv karty a uvidíš. Rozhodnutí je pouze na tobě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele jama27
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    3

    Vďaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Myslím si, že TV kartou asi nic nevyřešíš, maximálně získáš tím, že bude novější a tedy pravděpodobně i kvalitnější AD převodník. Nemusí to být ale tak docela pravda.
    Pro záznam bych zkusil MMC od ATI, které najdeš na www.ati.com (včetně driverů). BTW, MMC má permanentně nastaveno pro DVD záznam VBR 8000.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Časované nahrávanie z TV pri DVB-T a S..
    Od langer v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 10:39
  2. Nahrávanie so satelitu do PC
    Od Optimik v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-04-2006, 19:36
  3. Nahravanie z TV s vypnutym PC
    Od Tilk v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-11-2004, 15:29
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-05-2004, 21:15