Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Problém Blu-ray přehr. + Marantz reciever

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    18

    Ahoj, mám problém, mám řetězec BD Sony BDP-S370 -> Marantz SR5006 -> Panasonic VT30 a neustále mi to hází černou obrazovku, že nejde signál, cokoliv jiného co jde přes reciever do telky např. satelit jede úplně bez sebemenších problémů a když přehrávač připojím napřímo do televize, tak jede taky bez problémů, nevíte čím by to mohlo být? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    A co když přehodíš HDMI kabely připojené do AVR - zaměnit satelit a BD - co to pak dělá?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    18

    Přesně takhle jsem to nezkoušel, zkoušel jsem ovšem dát ho do HDMI vstupu pro DVD, a výsledek byl ten samý
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Tak zkus zaměnit HDMI kabely co máš od satelitu a BD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    18

    Tatínek se teď kouká na telku
    Hned jak budu moct tak to zkusím, díky za tip, pokud by to nepomohlo, tak bude problém v přehrávači že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Je to možné, který kabelem jsi měl připojen BD přímo do TV? Tím, co máš do AVR, nebo co vede z AVR do TV?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    18

    Ajo, byl to na tutovku ten samý co vede z blu-ray do AVR, tudiž problém bude v přehrávači...že by něco v nastavení?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Citace Původně odesláno od kennygenius Zobrazit příspěvek
    Ahoj, mám problém, mám řetězec BD Sony BDP-S370 -> Marantz SR5006 -> Panasonic VT30 a neustále mi to hází černou obrazovku, že nejde signál, cokoliv jiného co jde přes reciever do telky např. satelit jede úplně bez sebemenších problémů a[COLOR=Red] když přehrávač připojím napřímo do televize, tak jede taky bez problémů[/COLOR], nevíte čím by to mohlo být? Díky
    To nevypadá na přehrávač.... Zkus přehodit nejdříve kabely.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    18

    Nic, nepomohlo :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Na dálku se to těžko řeší. Zkus odpojit BluRay přehrávač i AV Reciever od elektrické sítě na 15s. Je to takový malý restart. Pokud to nepomůže, zkus nastavit jiné výstupní rozlišení videa na BluRay přehrávači. Napiš, jaké máš nastevené. BluRay přehrávač je asi v pořádku, když funguje při přímém propojení s televizorem. Tmavá obrazovka může znamenat nepodporované rozlišení či formát videosignálu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Jede Ti alespoň zvuk z BR puštěný v receiveru, nebo ani to ne (nemyslím teď cestu přes ARC z TV)?

    Zkoušel jsi udělat reset? Má to spoustu nastavení, je možné, že to máš "rozdrbané".
    1. Turn off the power using ON/STANDBY.
    2 Press ON/STANDBY while simultaneously pressing DISPLAY and ZONE SELECT.
    3 Once the display starts flashing at intervals of about 1 second, release the two buttons.

    Ten Marantz Ti závidím. Např. to, co mají na webu za dokumentaci, to jsem ještě neviděl. Perfektní manuál, popis komunikačního protokolu ovládání přes LAN apod. Škoda, že nemá 2x HDMI OUT, SR6006 je už hodně drahý .
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 21-09-2011 v 20:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    10

    mam ten samy Bluray prehravac a tiez mi hadzal ciernu obrazovku, mal som to napriamo napojene cez HDMI kabel do TV a ako kabel som pouzil cca 2.5m dlhy HDMI kabel najlacnejsi co bol.
    Po tom co som kabel vymenil za cca 80cm dlhy kabel s pozlatenymi koncovkami, bluray ide ako hodinky. Vypada to akokeby bol signal cez ten dlhy a lacny kabel moc priskrteny... skus kable zmenit...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Multimed přehr. a 1920/1080/50p
    Od MONYS v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-07-2011, 11:40
  2. Marantz alebo Denon
    Od netko1 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2007, 17:41
  3. ScreenSHOTy přehr.videa
    Od juppiter v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-12-2006, 10:53
  4. přehr.DIVx + 5.1zvuk-jaký???
    Od imported_panda v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 10:21