Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Instalačky z disket v jednu instal...........

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele Rennno
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    134

    Ahojky, potřeboval bych něco poradit...
    Mám jeden program, který se instaluje z disket (je jich celkem devět). Nechci ho už skladovat na dosketách a taky ho z nich instalovat a potřeboval bych nějaký program, který dokáže z těchto devíti instalačních adresářů udělat jednu instalačku na vypálení na CD. Když to normálně nakopíruju do adresářů (označených disk1 - disk9) na PC a spustím instal z disk1, program se sice tváří, že se nainstaloval, ale nejde pak spustit. Potom ho musím zkopčit zpět na devět disket a instalovat program z nich. Bohužel ani zkopírovat jednotlivé soubory k sobě nelze, jelikož se plno z nich shodně jmenuje a přitom jde o rozdílné části toho či onoho instalačního souboru. Budu vděčný za každou radu. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Radši napiš, co to je za soft - tutově se to dá sehnat na CD v originále.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele Rennno
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    134

    Asi to pro tebe nebude moc zajímavé, je to Kniha Jízd 2004.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Tak tu sem někde dokonce měl (staženou z DC, kde je tutově k mání). Byla u toho tuším i nějaká automapa (osobně to nepotřebuju, na knihy jízd mám účetní, která to vypisuje).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Akzirk
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    31

    Toz nechcu byt za chytryho, ale myslim si, ze pokud je to delane pres nejaky installshield (jakoze na 90% jo), tak to staci rozbalit
    do nejake takove struktury :
    DISK1 (nebo DISC1 ?)
    DISK2
    ...
    atd a podle me to bude fachat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele Rennno
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    134

    Citace Původně odesláno od Akzirk
    Toz nechcu byt za chytryho, ale myslim si, ze pokud je to delane pres nejaky installshield (jakoze na 90% jo), tak to staci rozbalit
    do nejake takove struktury :
    DISK1 (nebo DISC1 ?)
    DISK2
    ...
    atd a podle me to bude fachat
    Ale ano, rozbalit to do takových adresářů (DISK1, DISK2 atd.) jde a taky se program nainstaluje, tedy "jako", protože pak nejde spustit. Opravdu jsem musel adresáře (DISK1, DISK2 atd.) jeden po druhém zkopírovat na diskety a instalovat to z těch disket, hezky jednu po druhé.
    Právě proto bych to chtěl spojit v jednu instalačku a příště to instalovat najednou. Bez toho, abych musel měnit jednu disketu za druhou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele jirina
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    4

    Jestli je to od A cory, tak to mám normálně ztažené od výrobce, rozbalené do nějaké složky, kde so to rozbalilo DISK1 atd, a v DISK1 normálně použit setup.exe a vše úplně v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    a nevadí třeba, že cd na rozdíl od floppy je read only? zkusil bych tutéž strukturu umístit někam na HDD a poté spustit instalaci, jak bylo řečeno v předchozím příspěvku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele Rennno
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    134

    Citace Původně odesláno od Miuvek
    a nevadí třeba, že cd na rozdíl od floppy je read only? zkusil bych tutéž strukturu umístit někam na HDD a poté spustit instalaci, jak bylo řečeno v předchozím příspěvku?
    To jsem zkoušel, popisoval jsem to. Instalace proběhne, ale program pak nelze spustit. Pouze když to instaluji z disket, pěkně jedna za druhou.
    Taky jsem chtěl zkopčit všechny soubory z těch disket do jednoho adresáře, ale to také nelze, jelikož se některé názvy z jednitlivých disket shodují. Např. na DISK1 je shodný soubor "retore.exe" jako na DISK2, jelikož je to jeho instalační pokračování. Jak ale tyhle shodně se jmenující soubory pospojovat v jeden?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Skus Floppy Image Creator, podla popisu splna vsetko co potrebujes:

    This utility enables users to create images from the physical floppy disks, extract files or complete folders from a floppy disk image and create floppy disks from image files. It supports virtual floppy drive and the creation of self-extracting (SFX) floppy image archives.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Viac TV na jednu parabolu
    Od TVMan123 v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-07-2011, 17:51
  2. Zpojení dvou tv na jednu anténu
    Od DIO v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-11-2010, 20:55
  3. Dvě videa v jednu chvíli Premiere Pro CS4
    Od VasekB v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-01-2010, 10:54
  4. Jak připojit 6 TV na jednu anténu?
    Od hit.man v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-12-2008, 12:35
  5. Připojení STB + STB v PC na jednu anténu
    Od icecub v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-04-2008, 11:18