Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jak vypálit film na DVD-RAM aby ho přehrál videorekordér PANASONIC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    8

    Prosím o radu jak vypálit DVD-RAM pro videorekordér Panasonic (normálně vypálené Nerem vebere), v návodu se píše, že přehrává "DVD Video Recording", ale nikde jsem nenašel co to je a jak na to! Předem děkuji a hezký den všem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Musíš mít v OS nainstalovaný driver Panasonic nebo případně InCD od Nera (ale nikdy ne obojí!). Pak jen zasuneš DVD-RAM, mountneš si ho jako disk, otevřeš třeba TotalCommander a normálně na něj nakopíruješ strukturu DVD-Video s adresáři Audio_TS a Video_TS. Toť vše.

    P.S. Jeho "nativní" formát (VRO, Video Recording Object) v PC nevytvoříš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Obávám se, že DVD rekordér Panasonic vezme na DVD-RAM pouze strukturu DVD-VR (soubory VRO) a nic jinýho. Ovšem nechápu smysl tohoto snažení, když DVD-R stojí 6Kč a DVD-RW je za cca za 20Kč...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Obávám se, že DVD rekordér Panasonic vezme na DVD-RAM pouze strukturu DVD-VR (soubory VRO) a nic jinýho. Ovšem nechápu smysl tohoto snažení, když DVD-R stojí 6Kč a DVD-RW je za cca za 20Kč...
    Ramka má mnohem delší životnost.
    Až si po dvaceti letech pustí ramku se záznamem svých dětí-bude fungovat!
    Když si po dvaceti letech pustí totéž na R,RW-uvidí, s velkou pravděpodobností,nic.
    Mám třicet nahraných RW disků(vypálených před pěti lety)a spustitelné jsou TŘI(!).Okraje popraskané,renovace nemožná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od tuan4 Zobrazit příspěvek
    Ramka má mnohem delší životnost.
    Až si po dvaceti letech pustí ramku se záznamem svých dětí-bude fungovat!
    Když si po dvaceti letech pustí totéž na R,RW-uvidí, s velkou pravděpodobností,nic.
    Mám třicet nahraných RW disků(vypálených před pěti lety)a spustitelné jsou TŘI(!).Okraje popraskané,renovace nemožná.
    Nějak mi uniká smysl této odpovědi s dotazem. Ptal se někdo na životnost? Navíc k čemu ti bude nějaká životnost, když za pár let nebudeš mít funkční žádné zařízení, na kterém by to šlo přehrát...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    O ovela vacsej citrlivosti na prach a dotyk na DVD-RAM-kách ani radsej nehovorim
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    RAM mi vydržely ani ne 2 roky, DVD-R Verbatim chodí 8 let všechny. Ale to je do jiného tématu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele 666dia
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    884

    mirekv
    jj...jsem na tom stejně...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak vypálit film z titulky na DVD?
    Od Noob v sekci Titulkování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-08-2005, 21:14
  2. Jak vypálit avi film na 800 MB disk
    Od jc_tvf v sekci Kodeky
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 14:55