Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Po nahrani FW nejede karta

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    43

    Zdravim, nahral jsem novy FW, udelal tovarni nastaveni (zapomnel si schovat setting )
    dal automaticke ladeni, programy to najde, ale jedou mi jen bez $ takze nekodovane, u ostatnich to pise kodovano, karta je skylink ice, i po navratu na puvodni FW ten stejny stav
    netusim co s tim, pres hledat jsem nejak nic nenasel
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    A tady zase nikdo netuší, o jakým přijímači je vůbec řeč
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    43

    hups kruci ja to tak upravoval az jsem ten nazevl odmazal, to pardon
    satelita 2000hd
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Podívej se do menu, jestli se tam dá vyčíst oprávnění karty. Pokud ne, tak s největší pravděpodobností nahráls FW, který je původní od výrobce a čtečka karet tudíž není UNI, ale Conax (což je ti k ničemu). Takže nejlíp sehnat od prodejce ten FW, který tam byl v okamžiku prodeje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    43

    no s tim novym FW vim ze pod kartou byly psany nejaky FFFF akorat
    FW jsem stahl z http://forum.satdigitalne.cz v sekci FW, lidi ho pouzivaj podle reci bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    43

    tak mam orig FW, odpo uvidim co to dokaze, snad se karta rozbehne
    a doufam ze sat nezatuhne, protoze RS232 kabel nemam a na compu ani nemam konektor
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    1/ mal by si mať niekde menu buď "Cryptoworks" alebo "Irdeto (?)"
    2/ potom možnosť vyčítať všeobecné info o karte -> číslo a pod
    3/ ak všetko v 1/ a 2/ ide tak ešte musíš vidieť "entitelments" alebo oprávnenia
    vo FFFF musí byť v 20-dňovom režime tiež nejaký dátum, kedy si to vložil prvý krát do prístorja.
    Ak je karta registrovaná, tak každý deň príde opravnenie na voľné alebo predplatené produkty. Je to vždy 4-miestny 16-kový kod a dátum 22.6.-22.7.2011

    Len taká hlúpa otázka: načo si šachoval s FW? Chýbalo niečo tomu prijímaču alebo zase len ten TIK, je tam dierka na prístroji tak hup rychle do nej flešku s niečim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    43

    takhle z hlavy si to nevybavim, vcera jsem to videl poprvni
    nejake datumy tam byly, ale takhle fakt nevim, odpo se k tomu nejak dostanu
    karta jeste registrovana neni
    a s FW jsem sachoval kvuli prehravani mkv
    a taky ten puvodni je takovej hnusno oranzovej, kde neni poradne videt jaka stanice se vybere
    kazdopadne tam pujde zpet no
    jo a jeste byl problem s tim, ze pri prepnuti na program na druhe druzici vypadl signal, v okamziku kdy se vypojil koax a dal zpet tak naskocil, ale prepinani pak fungovalo dal ale bud jen pro V nebo H
    Naposledy upraveno uživatelem morigu: 22-06-2011 v 09:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    On je ten přijímač taky low-end, takže některé "muchy" mu asi zůstanou ať je FW nový nebo starý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od morigu Zobrazit příspěvek
    takhle z hlavy si to nevybavim, vcera jsem to videl poprvni
    nejake datumy tam byly, ale takhle fakt nevim, odpo se k tomu nejak dostanu
    karta jeste registrovana neni
    a s FW jsem sachoval kvuli prehravani mkv
    a taky ten puvodni je takovej hnusno oranzovej, kde neni poradne videt jaka stanice se vybere
    kazdopadne tam pujde zpet no
    jo a jeste byl problem s tim, ze pri prepnuti na program na druhe druzici vypadl signal, v okamziku kdy se vypojil koax a dal zpet tak naskocil, ale prepinani pak fungovalo dal ale bud jen pro V nebo H
    Dufam že aspon tie Mkvčka fachčia,ked ostatné je polofunkčné?Ale pochybujem.

    Mal som tento Stb.Pri kupe tam bol Fw:V2.10B3 karta je ICE./vtedy to bol najnovší fw/.Už vtedy mi predajca pošepol že idu ICE aj IR v čítačke.Okrem zakladných nadstavení v menu Stb a naladenia nebolo treba nič viac upravovať.Pred aj po registrácii všetko šlape ako má.Dokonca stýmto fw aj čistá IR karta/odskušané 1mesiac/.Aj nahrávanie.Neviem aký fw si mal predtým,ale potom si tam hodil asi tento?/Fw:V2.14B1 0608/.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    43

    mel jsem tam a zase mam V106B9
    hodil jsem tam SatElita_2000HD_03_29_V210B3 a s tim ani rana
    po upg staryho je to uz zpet predladeny a fachci
    ten od tebe je na tom jak v tomhle smeru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od morigu Zobrazit příspěvek
    mel jsem tam a zase mam V106B9
    hodil jsem tam SatElita_2000HD_03_29_V210B3 a s tim ani rana
    po upg staryho je to uz zpet predladeny a fachci
    ten od tebe je na tom jak v tomhle smeru?
    Tak ako som už písal,už pri kupe tam bol tento fw V210B3.Funguje to s ním zatial k plnej spokojnosti rodičov už 2 mesiace aj neaké drobné,s kartou ICE už registr.v čítačke.Odskušáné aj nahrávanie-tiež ok.Ešte taká maličkost dátum výroby je Marec 2011.Nič viac nič menej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od Scorpion7 Zobrazit příspěvek
    Tak ako som už písal,už pri kupe tam bol tento fw V210B3.Funguje to s ním zatial k plnej spokojnosti rodičov už 2 mesiace aj neaké drobné,s kartou ICE už registr.v čítačke.Odskušáné aj nahrávanie-tiež ok.Ešte taká maličkost dátum výroby je Marec 2011.Nič viac nič menej.
    tak jsem to zkousel znovu a ani tuk, zmeni se vzhled, programy to najde, ale u vseho to hlasi kodovano
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od morigu Zobrazit příspěvek
    tak jsem to zkousel znovu a ani tuk, zmeni se vzhled, programy to najde, ale u vseho to hlasi kodovano
    Skus najst na týchto vláknach chlapíka menom -/ drto /.Napíš mu SZ,určite ti pomože,alebo aspon poradí čo dalej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od Scorpion7 Zobrazit příspěvek
    Skus najst na týchto vláknach chlapíka menom -/ drto /.Napíš mu SZ,určite ti pomože,alebo aspon poradí čo dalej.
    jojo s nim jsem obcas v kontaktu, ale nic jsme zatim nevymysleli
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TV karta 3DeMON na XP nejede zvuk
    Od checht v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 28-04-2008, 15:22
  2. Nahraní videa do PC
    Od ahoja v sekci DV/HDV
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 13:13
  3. Nahrání HDV do kamery
    Od BEPE v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 16:56
  4. nahrání z VHS do PC
    Od nunyn v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 21:23