Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 37

Téma: Corel Video Studio X4 - smart rendering 50/60p = OK

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Pred malou chvíľou vyšiel patch pre Corel Video Studio X4. Okrem vylepšenej stability je pridaná plná podpora SMART RENDERINGU pre záznamy 1920x1080/50/60p.
    Odskúšané, všetko beží presne tak hladko, ako sme zvyknutí pri 50/60i, len pri exporte jedná malá zmena...
    Treba zadať render projektu podľa vlastností prvého videa v timeline.

    Patch sa dá priamo stiahnuť v programe cez vyhľadanie update.


    HURÁ !!!!!!!!
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 111.png 
Zobrazení: 308 
Velikost: 46.8 KB 
ID: 11304  
    Naposledy upraveno uživatelem jarino1978: 13-06-2011 v 21:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    284

    No ale pokud je na vstupu video v AVC (jak je u kartových kamer zvykem) a na výstupu v MPEG (jak je na přiloženém obrázku), tak to pak těžko může dělat smart rendering, nutně musí rekódovat.
    A výstup 50p v MPEG umí Vegas taky a dávno.
    Nebo to snad umí i u AVC?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od noaid Zobrazit příspěvek
    No ale pokud je na vstupu video v AVC (jak je u kartových kamer zvykem) a na výstupu v MPEG (jak je na přiloženém obrázku), tak to pak těžko může dělat smart rendering, nutně musí rekódovat.
    A výstup 50p v MPEG umí Vegas taky a dávno.
    Nebo to snad umí i u AVC?
    asi si ešte Corel nepoužíval. Mpeg je len kontajner, v danom prípade je vo vnútri H.264/AVC, čiže presne to, v čom snímajú AVCHD kamery.
    Vegas nevie smart rendering ani pre 50i záznamy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    284

    No dobře a bude to fungovat u staženého trialu? Aby se to dalo vyzkoušet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    trial by mal byť plne funkčný, ale neviem, či ti ponúkne stiahnutie patchu. vyskúšaj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    356

    Stáhl jsem si ze zvědavosti trial, patch se stáhnout nedal a co bylo ještě horší, když jsem načetl do timeline stream .mts 50p z Panáka SD700 s jedním přechod.efektem, tak se nedal ani přehrát plynule.
    Třeba je to trialem, Premiera v trialu také byla na 2 věci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    romana51:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: sshot-6.jpg 
Zobrazení: 357 
Velikost: 409.4 KB 
ID: 11347  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    tak predsa to ešte nie je ono. Pri prechodoch je to OK, ale pri titulkoch vo výsledku, má zriedkavo video rozhodené snímky. Niektoré titulky idú OK, ale niektoré grafické idú zle.
    Naposledy upraveno uživatelem jarino1978: 15-06-2011 v 20:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    236

    Stáhnul jsme demo ze stránek Corelu - ale nejde to nainstalovat. Instalace začne, a po chvíli se zastaví a dál nic... Systémové protokoly mlčí.
    Win7, Home Premium 32 bitů

    P.S.
    S předchozí verzí CVS X3 mi demo fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    40

    Když jsem uviděl toto téma,tak jsem se zaradoval a hned vyzkoušel.
    Bohužel výsledné video je trhané (na PC i na Xtreameru).Video 1s hraje pak se na 1s zastaví atd.
    Zkoušel jsem dát mezi videa jen přechod žádné složité úpravy.
    Dám Share - Create Video File - Same As First Video File ,ale výsledné video je trhané
    Videa 50i zpracovávám v pohodě.I video 50p předělané na 50i je v pořádku.
    Kde by mohla být chyba ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8

    Mám přesně stejný problém se zasekáváním výsledného videa při 50p. Pokud se před tvorbou deaktivuje volba Smart Rendering,tak je video v pořádku. Výsledný soubor je v obou případech co do velikosti téměř totožný a kvalita snímků subjektivně stejná.
    Nainstalována aktualizace SP1. Zdrojové video je H264 AVC z TM700 a používám stejný postup.
    Zajímalo by mě co máme jinak oproti těm, kteří mají výsledek v pořádku.
    Na oficiálním fóru uvádějí,že Panasonic používá kodeky,které nemusí být stoprocentně kompatibilní s funkcí smart rendering a tudíž ji doporučují vypnout - bližší vysvětlení jsem nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    78

    Pri TSmuxer mám problem pri spajani mts súborov zo zvukom(rozbieha sa po nejakom čase napr.pri 90 minútovom video je rozdiel na konci aj 3sek)
    Nahravam cez Sony DSC HX9 v 50i 24Mb

    Pokial by som použil Corel bez kompresie
    vedel by vyriešiť tento problém ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od thoroid Zobrazit příspěvek
    Mám přesně stejný problém se zasekáváním výsledného videa při 50p.
    tak to sme dvaja...

    Citace Původně odesláno od stanob Zobrazit příspěvek
    Pokial by som použil Corel bez kompresie
    vedel by vyriešiť tento problém ?
    v tvojom prípade áno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    78

    Pani potreboval by som krátky návod (heslovito) x4

    spojiť mts súbory do jedného
    a ako správne nastaviť a uložiť bez kompresie v pôvodnej kvalite
    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    otvor X4, daj edit, zadaj vloženie klipov do timeline ( open ), zadaj CTR+A a drag@drop prenes do X4 , potom uchop prvý klip ( vybrané budú mať žltý rámik ) a preklop do timeline. Zadaj share, zadaj create vide file, zadaj podľa prvého klipu a ideš.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Konfigurace Corel video studio ultimate x5
    Od qquiderr v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-03-2012, 11:59
  2. Corel Video Studio X2 - nečte .MOV
    Od troniq v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-10-2011, 23:34
  3. Corel Video Studio ProX3
    Od souteh v sekci Videokamery
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 22-01-2011, 22:02
  4. Corel Video Studio X2Pro problém
    Od jarda50 v sekci Videokamery
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-06-2009, 14:00
  5. Umi Pinnacle Studio 10+ Smart Rendering??
    Od JardaC v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-04-2007, 13:49