Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 44

Téma: Skylink - problem

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    ted to treba jde(uz od vecera), zadna obalka neprisla...pri tech 2hodin jsem se dival na eurosport2
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od Scorpion7 Zobrazit příspěvek
    A teraz zopar otázok a potrebujem presné odpovede.Vrátim sa uplne na začiatok.
    Ked si volal do skylinku,/ak si pametáš/ako vieš že Ti poslali neaké subory?Prišiel Ti v Tv mail/pošt.obálka/?
    Dve hodiny čo si nemohol prepnut?Aký program si pozeral než ubehli tie 2 hodiny?
    Nevim ze mi neco prislo nemam dukazy jen mi to rikal operator ze to nemam 2hodiny prepinat ze mi posilaji nejake soubory a ze ted uz by to melo jit...slo to ale jenom tak pul dne...tak jsem tam volal znovu a prepojili mne na technika a ten rikal ze tam taky neco posle a ze to nemam 1hodinu prepinat...tak jsem polozil telefon a sel nazachod, jak jsem prisel ze zachodu tak tam asi 3min hral uz EurosportHD tak jsem to rychle prepnul na Eurosport2 a pak po hodine to prepl na EurosportHD(myslis ze by v tom mohl byt problem?), ktery sel asi taky tak pul dne...a vcera se to zniceho nic rozbehlo a slo to par hodin a z niceho nic se to zase vypnulo a pak to po par hodinach zase naskocilo(vecer) a jde to do ted...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od Interista Zobrazit příspěvek
    ted to treba jde(uz od vecera), zadna obalka neprisla...pri tech 2hodin jsem se dival na eurosport2
    Skoč na www.skylink.cz,klikni na položku registrácia a správa služieb,vypln kolonku prihlasovacie meno a heslo.Otvorí sa Ti tvoje menu kde zistíš všetko čo maš aktivované,či už platené alebo volné.Je tam aj platnosť od - do.Potom ešte klikni na položku-Detail aktívnich služieb.Zobrazia sa Ti všetky programi ktoré maš aktivované.Je to tam pekne vyznačené volné,predplatené no a pred registráciou aj promo.Skontroluj či je tam všetko čo si chcel.Daj potom vedieť.Ked skončiš nezabudni sa odhlásiť 4 riadok od spodu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    ICZ-MULTI HD na 01Mes 26.05.2011 26.06.2011

    Skupina Programy
    ICZ-MULTI HD na 01Mes BravaHDTV, DiscoveryHD, HistoryHD, FilmboxHD, iConcerts, Deluxe Lounge HD, Classica HD,, CSFilm, Daring!TV, Eurosport, History, Eurosport 2, Sport5, NovaSport, Sport1, GolfChannel, FaH, Discovery, NG, NGWild, ViasatExplorer/Spice, ViasatHistory, ViasatNature, JimJam, DisneyChannel, duckTV, MGM, Filmbox, Filmbox EXTRA, MTV, RetroMusic, LeoTV, NovaSportHD, TravelChannelHD, EurosportHD, NG Wild HD, Spektrum HD, MTVN HD,, Paprika, Sport2, PenthouseHD
    ICZ-GRATIS 05/2010 CT1, CT2, CT4, CTHD, JOJ, JOJPlus, Markiza, Doma, Prima, PrimaCOOL, PrimaLOVE, Barrandov, Nova, NovaCinema, NovaHD, STV1, STV2, STV3

    ja bych rekl ze tam je vsehno a ted jsem pustil EurosportHD a vsechno jde jak ma...jinak ten tenis v HD to je fakt nadhera(uz nechci nic jineho)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od Interista Zobrazit příspěvek
    ICZ-MULTI HD na 01Mes 26.05.2011 26.06.2011

    Skupina Programy
    ICZ-MULTI HD na 01Mes BravaHDTV, DiscoveryHD, HistoryHD, FilmboxHD, iConcerts, Deluxe Lounge HD, Classica HD,, CSFilm, Daring!TV, Eurosport, History, Eurosport 2, Sport5, NovaSport, Sport1, GolfChannel, FaH, Discovery, NG, NGWild, ViasatExplorer/Spice, ViasatHistory, ViasatNature, JimJam, DisneyChannel, duckTV, MGM, Filmbox, Film-box EXTRA, MTV, RetroMusic, LeoTV, NovaSportHD, TravelChannelHD, EurosportHD, NG Wild HD, Spektrum HD, MTVN HD,, Paprika, Sport2, PenthouseHD
    ICZ-GRATIS 05/2010 CT1, CT2, CT4, CTHD, JOJ, JOJPlus, Markiza, Doma, Prima, PrimaCOOL, PrimaLOVE, Barrandov, Nova, NovaCinema, NovaHD, STV1, STV2, STV3

    ja bych rekl ze tam je vsehno a ted jsem pustil EurosportHD a vsechno jde jak ma...jinak ten tenis v HD to je fakt nadhera(uz nechci nic jineho)
    Už len jednu otázočku ked pozeráž ten tenis/ja pojden za chvilu do Monaka na F1 vo svojej obývačke/,ale len ma zaujíma ten technik,alebo ským si hovoril aj ti povedal ze pri akom programe Ti prídu zápisi na kartu,pokial viem možno sa mylim ale prenos dat pre Skylink je cez transponder kde vysielaju STV,STV2,3,Markiza,doma a to aj pre cz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    nemluvil o zadnem programu jen rikal at to dam na CT1 a ja se ho zeptal jestli to mohu dat na Eurosport2 a at to neprepinam, ze mi neco posle a ze pak by to melo byt...na formule taky prepnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    tak uz to zase nejde

    zkousim aktualizovat ...OTA aktualizace - Menu OTA aktualizace, dostavam dodaci informace...(to asi pul minuty neco dela) a pak to napise
    stahovaci stream neni pritomen. Prerusovani stahovani. Stisknete Exit pro potvrzeni.
    A v poste nic neni
    Naposledy upraveno uživatelem Interista: 29-05-2011 v 15:06
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    k cemu je na skylink.cz - reautorizace karty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    uz to zase jde...nechapu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od Interista Zobrazit příspěvek
    k cemu je na skylink.cz - reautorizace karty?
    Ked to potvrdíš na tvoju kartu budu odoslané reautorizačné zápisi.

    Skus ešte toto.Ked skončiš večer s pozeraním programov nadstav Stb na CT1 zapnutý,a klikni na reautrizácia karty na nete.Aby mohli príst zápisi na kartu.No a zajtra skontroluj stav či Ti šlape bez výpadku.
    Nemal som možnosť sa zoznámiť týmto Stb a preto to nechám na teba skus pozriet v základom menu-rozšírené nadstavenia-informacie.Su tam položky:Stav dek.karty,Status služby softcell,Status loaderu,Komponenty a pošta.Pozri v niektorej tej položke či je zapnuté EMM.To je asi všetko čo ti možem poradiť.Prípadne až ešte na niečo prídem alebo si spomeniem napíšem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    v Softell verze -

    Ovladani sluzby: 0x01
    Globalni status sluzby: D100-5 DVB EMM sluzba OK
    Vnitrni sluzba: D100-5 DVB EMM sluzba OK
    EMM zdroj: 0x0000 D100-6 EMM zdroj OK
    Status dekodovaci karty: D00-4 karta vlozena
    Monitor: tady jsou cisla ktere se porad meni

    diky moc za pomoc ja to zkusim
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jaydoo
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    543

    Citace Původně odesláno od Interista Zobrazit příspěvek
    nemluvil o zadnem programu jen rikal at to dam na CT1 a ja se ho zeptal jestli to mohu dat na Eurosport2 a at to neprepinam, ze mi neco posle a ze pak by to melo byt...na formule taky prepnu
    Ked mluvil o tom, že to máš dať na ČT1, proč si to prepínal na Eurosport2 ? Mal si to nechať na CT1. Ci ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Zápisy chodí na všech transpondérech provozovatele, to doporučení o ČT1 je spíš proto, aby to lidi neměli zapnutý třeba na nějakých německých apod. programech, kde by zápis opravdu dojít nemusel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od jaydoo Zobrazit příspěvek
    Ked mluvil o tom, že to máš dať na ČT1, proč si to prepínal na Eurosport2 ? Mal si to nechať na CT1. Ci ne?
    ja se ho ptal jestli mohu Eurosport2 a rikal ze jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    pridam tu aj ja jeden postreh zo vcera.
    volal mi moj dedo ze mu nejde vobec sat myslel som ze zasa nieco postlacal co nemal a tak som sa snazil ho navigovat po telefone (bohuzial s 85 rocnym panom uz to nieje mozne ) a tak som k nemu zbehol osobne. ma prijmac opensat 800IR a kartu skylink ciste IRDETO nie ICE. kedze ma tento box original citacku IRDETO clovek by si myslel ze karta musi v nom slapat bez jedinej chybicky ale prd. ked som sa pokusal dostat do menu prijmaca alebo vypnut zapnut a podobne tak box vobec nereagoval na ovladac. vypol som ho teda natvrdo z elektriky a pockal cca 10 min. ale problem stale rovnaky - po zapnuti prijmaca len cierna obrazovka, nemoznost nic spravit s ovladacom (prijmac nan nereagoval a ani na tlacitka priamo na boxe) a na displeji svietilo nieco ako INIT (teda aspon ja som to z toho pochopil )
    pomohlo jedine vybrat kartu z prijmaca a spustit box bez karty. vtedy nabehol a dalo sa uz dostat aj do menu a nieco s nim robit. tak som za jazdy boxu vrazil kartu do prijmacu a karta sa chytila asi tak za 10s.
    tymto som chcel poukazat ze skylinkove karty asi naozaj nevedia pracovat korektne ani s original citackami IRDETO. skylink by sa mal nad tym zamysliet. kolko je boxov s UNI citackami a zo spravnym softom slapu lepsie ako origo IRDETO citacky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DVB-S stb na Skylink a ORF
    Od Eman v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2012, 08:09
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-11-2010, 18:23
  3. DVB-S HD PVR Skylink (200-300 €)
    Od ace960 v sekci DVB-S
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 31-10-2010, 20:13
  4. problem - skylink
    Od milanecek10 v sekci DVB-S
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-10-2009, 02:42
  5. Vantage 6000s a SKYLINK problém
    Od pwr v sekci DVB-S
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2008, 14:33