Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Regulátor hlasitosti

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    45

    Měl bych dotaz.
    Na kameře FX7 se strašně špatně reguluje hlasitost, přiblížíte se k hudbě a v menu kamery musíte ubrat citlivost mikrofonu, oddálíte se a musíte přidat citlivost. Neexistuje nějaký externí regulátor hlasitosti? Neco co by se zapojilo mezi externí mikforon a kameru, čím se dá citlivost regulovat?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    podla toho aka kamaera a mikrofon to su .. ak je to mikrofon s fantomom , tak to by si potreboval kompletny preamp ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    45

    Kamera Sony HDR FX7 a mikrofon Rode Videomic. Konektor Jack 3,5mm.... bohužel nevím co to je fantom a preamp
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Phantom napájení +48V
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    neviem ci je ten videomic dako napajany z kamery .. ak nie , tak nejaky potenciometer by mohol fungovat .. odskusat to mozes .. ale ci to bude dake prakticke , to neviem posudit ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele píďa_m
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    719

    praktické to nebude, to je jesné.
    Ta kamera nemá nějaký limiter? nebo automatiku na zvuk (tedy kompresor dynamiky) s limiterem ?

    zapojení potenciometru je jednoduché, je tam akorát problém z mechanickým umístěním a upevněním, aby se to dalo pohodlně ovládat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    45

    Videomic není napájený z kamery, má tam 9V baterku.

    Na kameře mám automatické nastavení hlasitosti - když je velký hluk, citlivost se sníží a naopak, ale nejsem s tím vůbec spokojen a musím si to korigovat sám a přes menu kamery to není nic příjemného...

    Každopádně všem díky za rady. Projedu si nejdřív internet a zjistím co všechny ty zmiňované pojmy znamenají Nějaké řešení musím najít
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. AC3 - problém s hlasitostí
    Od pee.tr v sekci Editace audia
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 27-08-2008, 07:21
  2. Úprava hlasitosti DVD
    Od ToMash4077 v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-04-2008, 00:00
  3. Uprava hlasitosti u D.D
    Od Zezul v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 00:57
  4. Regulátor otáčok ventilátora na procesore
    Od oshoguru v sekci Bastlení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-04-2005, 09:50
  5. Zmena hlasitosti u mpg-2
    Od kakobus v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-02-2005, 08:01