Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Problém s příjmem DVB-S2 na TV Panasonic TX-P50VT30E

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    8

    Pořídil jsem si nový model plazmové TV od Panasonicu - TX-P50VT30E. Mám placenou nabídku satelitního operátora Skylink - Multi HD + balíček HBO. Dosud jsem pro příjem HD kanálů používal satelitní přijímač Technisat Digit HD8-S. Všechny HD kanály fungovaly bez problémů. Nyní, když mám novou TV, navíc TOP model nabídky Panasonicu, tak se vyskytly problémy. Těšil jsem se na vyšší komfort, že nebude třeba externí DVB-S/S2 satelitní přijímač a odpadne tak nutnost ovládání TV více dálkovými ovladači. Ale, k jádru věci. Problém je s příjmem některých HD stanic Skylinku. Konkrétně se jedná o Eurosport HD, Discovery HD a BravaHDTV. Ostatní HD stanice fungují. Tyto tři stanice jdou sice naladit, ale při přepnutí na některou z nich se po chvíli, aniž by naskočil obraz nebo zvuk, objeví hláška - kanál je šifrován. Zajímavé je třeba to, že z transpondéru na Astře 23,5 na frekvenci 12 109 fungují všechny HD stanice, až na ten Eurosport HD. Přitom, když vyjmu CAM modul (TechniCrypt CryptoWorks) s kartou Skylink ICE a vložím ho do výše zmíněného DVB-S/S2 přijímače Technisat, který mám zapojený s předchozí TV, tak tyto kanály na staré TV normálně fungují. Zkoušel jsem i jiný CAM modul (Philips CryptoWorks) a výsledek je stejný. Nemáte někdo zkušenosti se satelitním HD příjmem na TV Panasonic s integrovaným satelitním tunerem, nejlépe letošní modelové řady VT30 a GT30? Jaký CAM modul byste doporučili, aby se dal vyřešit výše uvedený problém. Díky za Vaše reakce.
    P.S: Loni na podzim jsem zaznamenal problém Panasonicu s příjmem DVB-S2 od Skylinku. Řešením údajně bylo přehráni firmware. Předpokládal jsem, že u nové modelové řady toto nenastane. Navíc, zatím stejně není k dispozici žádná nová verze ovladačů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    231

    Pro televize Panasonic by měl být nejlepší modul Mascom Cryptoworks ve verzi fw v mém podpisu funguje i s ICE kartama. Existuje již novější verze fw, ale dle feedbacku různě po forech není 100%stabilní, takže já jsem raději neupgradoval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Zigáč Zobrazit příspěvek
    Pro televize Panasonic by měl být nejlepší modul Mascom Cryptoworks ve verzi fw v mém podpisu funguje i s ICE kartama. Existuje již novější verze fw, ale dle feedbacku různě po forech není 100%stabilní, takže já jsem raději neupgradoval.
    A tobě to funguje i s tím Eurosportem HD? Jinak by mne zajímalo spíše řešení v systému Irdeto (protože Skylink ICE karta to umožňuje) s ohledem k tomu, že koncem roku 2012 skončí oficiální podpora systému Cryptoworks. Nemá někdo odzkoušené řešení s CAM modulem Irdeto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    299

    Citace Původně odesláno od milanx Zobrazit příspěvek
    A tobě to funguje i s tím Eurosportem HD? Jinak by mne zajímalo spíše řešení v systému Irdeto (protože Skylink ICE karta to umožňuje) s ohledem k tomu, že koncem roku 2012 skončí oficiální podpora systému Cryptoworks. Nemá někdo odzkoušené řešení s CAM modulem Irdeto?

    Mas modul irdeto Pl-sys 3.0 , pretoze som cital, ze skylink vsetky HD programy bude pustat na novych kartach kodovanim irdeto. Nemozem to zatial potvrdid, lebo cakam na novy modul
    Naposledy upraveno uživatelem persson: 09-05-2011 v 16:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od milanx Zobrazit příspěvek
    A tobě to funguje i s tím Eurosportem HD? Jinak by mne zajímalo spíše řešení v systému Irdeto (protože Skylink ICE karta to umožňuje) s ohledem k tomu, že koncem roku 2012 skončí oficiální podpora systému Cryptoworks. Nemá někdo odzkoušené řešení s CAM modulem Irdeto?
    ano funguje. ICE je Irdeto karta, která při vložení do CW modulu umí přeložit jazyk Irdeto do jazyku CW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Zigáč Zobrazit příspěvek
    ano funguje. ICE je Irdeto karta, která při vložení do CW modulu umí přeložit jazyk Irdeto do jazyku CW.
    To chápu, já to tak mám teď s CW modulem od Technisatu + ICE karta Skylinku, akorát ten Eurosport HD nejede...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Citace Původně odesláno od milanx Zobrazit příspěvek
    Problém je s příjmem některých HD stanic Skylinku. Konkrétně se jedná o Eurosport HD, Discovery HD a BravaHDTV.
    Tu som popisoval problem s tym modulom. Tipujem na to iste. S Mascomom ide vsetko.
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...sat#post303135
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    173

    můj modul za 1290 kč v televizi panasonic s vest. satelitem http://www.t-cz.com/modul-irdeto-cry...com_d5481.html a po přehrání FW a výměny karty za Skylink ICE jde vše OK bez problémú , bez hlášek atd . Vřele doporučuji .
    Pro ZIGÁČ . Na FW 1,20 mi ICE karta chodila , ale pomalu ani MASKON co mi napsal tak FW1.20 moc nedoporučuje k ICE nejméně musí být FW 1.22 a více.

    DOBRÁ POMŮCKA JE - https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=27178

    http://www.mascom.cz/sat/_CI_moduly/...WorkMascom.htm
    Naposledy upraveno uživatelem standawrc: 10-05-2011 v 21:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    len oprava, fw. 1.22 neodporúča lebo tam bola chyba, čiže buď 1.21b alebo 1.23
    skôr samozrejme ten 1.23
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    8

    Včera jsem odpojil a znovu zapojil koaxiální kabel od paraboly do TV. Na Discovery HD a BravaTV HD to vliv nemělo, ale Eurosport HD začal fungovat! Tak nevím jak je to možné (že by tam byl nějaký útlum?), ale hlavně že ten Eurosport HD funguje. Tak to asi zatím dál řešit nebudu a počkám, jak se vyvine nabídka CAM modulů se systémem Irdeto. A potom uvidím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    671

    netušíte jak se to bude chovat pokud používám multibeamparabolu s 4mi přijímači na 4družice svedené do jednoho kabelu? Umí si stím TV poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    Citace Původně odesláno od vomic Zobrazit příspěvek
    .... s 4mi přijímači ....
    - mysleno 4x lnb ?
    Citace Původně odesláno od vomic Zobrazit příspěvek
    .... svedené do jednoho kabelu ....
    - mysleno spojené diseq prepínačom ?

    Ak áno tak prečo by nemalo fungovať, to je štandarné zapojenie , aj pre TV s DVB-S
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-06-2011, 08:37
  2. Plazma: problem s prijmem na Panasonic 42PX70
    Od rinma v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 30-07-2010, 14:25
  3. Novasport HD problem s prijmem
    Od zajda123 v sekci DVB-S
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-09-2009, 15:40
  4. Problém s příjmem Multiplexu 1
    Od martin_ v sekci DVB-T
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-05-2009, 12:22
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-12-2004, 15:42