Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Sony Vegas - nejde zvuk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    13

    Ahoj dnes jsem si po delší době hrál v Sony Vegas Movie Studio a zjistil jsem, že když do projektu vložím video nahraný z kamery tak u videa nejde zvuk. I v tý liště (viz.obrázek) se audio stopa nezobrazuje. Kameru jsem nijak nepřenastavoval a loni když jsem dělal nějaký videa, tak to fungovalo normálně. Nenapadá někoho, kde dělám chybu?

    video v *.mpg

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    SB SB je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    264

    Pokud se takhle zobrazuje tak to vypadá, že tam žádnej zvuk není. Pokud by tam byl a Vegas by ho neuměl načíst, napsal by že to neumí. Ten klip když pustíš v přehrávači tak zvuk má?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    13

    Právě že když to spustim přes VLC nebo Media Player tak zvuk normálně hraje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    SB SB je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    264

    Tak sem dej ukázku klipu a mrknem na to - a pošli screen nastavení projektu (Project properties)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    13
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    13
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    236

    Zvukovou stopu označí MediaInfo jako formát AC-3. To Vegas umí vytvořit, ale nemá-li příslušný kodek tak to neumí přečíst!
    Mě to ve Vegasu mluví. V Properties je zvuk jako MPEG - podivné...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    SB SB je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    264

    Tak jak píše man100, je to AC-3, 48000Hz 256 kb/s total (2 chnls). Vegas Pro to normálně načte, Vegas movie studio taky. AC3 se v kontejneru MPEG2 ve Vegasu načíst dá, ale hlásí se ve starších verzích jako MPEG2 audio. V Movie studiu HD 10 se detekuje jako AC-3. Nemáš nějakou starší verzi? Instaloval jsi ten Vegas znovu nebo je to naistalovaný od minulého stříhání?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    13

    Právě že všechno je, tak jak to bylo. Nic jsem nepřeinstalovával, tak je mi to divný. Teď si taky vzpomínám, že jsem měl minule problém i s *.mp3. Některý Vegas bral a některý ne. A to byly ze stejnýho alba. No nic, jestli ta ukázka, kterou jsem sem dával funguje v PRO 9.0 nebo v Movie Studiu HD 10, tak budu muset přejít na novější program.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    SB SB je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    264

    tak zkus přeinstalovat ten co máš a na kterým to předtím chodilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sony Vegas ZVUK
    Od MartyDzeksons v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 21:58
  2. Zvuk v Sony Vegas 9
    Od radek.cr v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 04-10-2010, 15:43
  3. Sony Vegas 9.0pro - nejde renderovat
    Od Suprak v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-05-2010, 09:30
  4. Sony Vegas 9 a AAC zvuk
    Od Garp v sekci Editace audia
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 09-05-2010, 08:59
  5. Vegas: nejde mi zvuk na DV kameru
    Od imported_Kamil v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-09-2004, 12:37