Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Ako sa dostanem do FACTORY nastavenia SONY Trinitron TV?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele axel
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    2

    Potrebujem sa dostať do FACTORY nastavení Telki.
    Potrebujem posunúť obraz doprva. Nechcem ho vziať do servisu.
    Na ORAVU a SAMSUNG telky viem !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jopein
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    456

    Uveď typ TV, ale asi bude lepší zeptat se na http://tibor56.hyperlinx.cz/phpBB/index.php
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Citace Původně odesláno od axel
    Potrebujem sa dostať do FACTORY nastavení Telki.
    Potrebujem posunúť obraz doprva. Nechcem ho vziať do servisu.
    Na ORAVU a SAMSUNG telky viem !!!
    Když víš na Oravu tak poraď. Potřebuju na Color 458.
    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6

    neuvádíš chassis ? do většiny se dostaneš takto:

    Turn the set on and then put into standby
    Press the On Screen Display button
    Press the "5" button
    Press the "VOLUME +" button
    Press the "TV" button
    Press the "MENU" button on the remote control to bring up the test screen

    @alf, C458 toho moc v serv. menu nemá pokud si dobře vzpomínám tak se tam nastavují option bity podle konfigurace TV jinak se tam nastavuje vše trimry.
    serv. menu: na lokální klavesnici držet P+,P-,store a zapnout siť. vypínačem a držet asi 2sek. po uvolnění by měl naběhnout režim SERVICE ven se dostaneš pomocí P+, STORE podržet až zmizne S.
    jednodušší je pomocí dálk. ovládání povel č.62
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Dík za radu, ale bohužel mi to nějak nefunguje. No nevadí, stejně by asi nešlo to co potřebuju - mám vertikálně zúžený obraz. Nemáte někdo schéma zapojení? Nebo aspoň poraďte, který je to trimr a kde ho přibkližně najdu.
    Dík za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6

    RP431- rozměr V
    RP432- lin. V
    RP433-posuv V
    je to častá závada, RP431 a RP432 vyměnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Díky, zabralo to.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Sony Trinitron - signalizace poruchy?
    Od sirutor v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 13-08-2013, 17:49
  2. CRT: Sony Trinitron 100Hz ...
    Od Jan10 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 30-12-2010, 16:28
  3. Sony Trinitron Prosím pomozte
    Od Carix v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-02-2007, 06:28