Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 37 z 37

Téma: Nastavení VLC / stream DVB-T

  1. #31
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    2

    No to je paráda, aspoň vím že to jde, ale jako laikovi v programování mě to nijak nepomohlo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Však to také s programováním nemá nic společného. Jednodušeji to snad ani popsat nejde, máš tam spoustu příkladů. Uvedený postup předpokládá základní znalosti práce s PC (vytvořit soubor apod.) a umět možná trochu příkazy Windows na případné scriptování: https://www.google.cz/search?q=windo...C5%99%C3%A1dek
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 08-04-2013 v 16:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    63

    Tak nevím, co dělám špatně, když třeba tohle funguje:
    vlc "dvb-t://frequency=570000000 --dvb-bandwidth=8" --sout "#standard{access=http,mux=ts,dst=:8080}"
    vlc http://192.168.0.2:8080

    Ale dostat z toho jenom jeden kanál se mi už nedaří (Zadaný vstup nelze otevřít)
    vlc dvb-t://frequency=570000000 --ts-es-id-pid --programs=257,258,259,260 --sout '#duplicate{dst=std{access=http,mux=ts,dst=:8080/ct1},select="program=257",dst=std{access=http,mux= ts,dst=:8080/ct2},select="program=258",dst=std{access=http,mux= ts,dst=:8080/ct24},select="program=259",dst=std{access=http,mux =ts,dst=:8080/ct4},select="program=260"}'
    vlc http://192.168.0.2:8080/ct1

    A pokud to vůbec půjde přehrát v televizi (Samsung), tak půjde to i jinak, než třeba přes Neplayer (tedy bez použití www serveru),
    protože počítám, že přímo přes DLNA to asi nepůjde ???

    Ještě i v tom PC mi jde ale bohužel obraz trhaně (i když v jiných programech jde krásně plynule i HD),
    tak také nevím co ve VLC přesně nastavit, abych mu zbytečně nerozhodil kodeky i pro něco jiného... ;-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    4

    Mohl bych se prosim zeptat na jeden problem?
    Streemovani jsem rozchodil i pres net do mobilu (na routeru port forwarding), ale mam problem u nekterych stanic (zatim CT1 a CT2) pravdepodobne s kolizi obou zvukovych stop co vysilaji. Je nejaka moznost jak do VLC bataku pridat nejakou volbu zvukove stopy?
    Nesetkali jste se s tim nekdo?
    Na mobilu jsem se dival a je tam jen jedina zvukova stopa, takze ten chaos vznika uz asi ve VLC.
    Zde muj upraveny batak:
    cd /d "c:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\"

    vlc "dvb-t://frequency=730000000:bandwidth=0" --ts-es-id-pid --programs=257,258,259,260 :sout=#transcode{vcodec=h264,vb=128,fps=10,scale=0 .5,acodec=mp3,ab=64,channels=1,samplerate=11025}:d uplicate{dst=http{mux=ffmpeg{mux=flv},dst=:12345/ct1},select="program=257",dst=http{mux=ffmpeg{mux= flv},dst=:12345/ct2},select="program=258",dst=http{mux=ffmpeg{mux= flv},dst=:12345/ct24},select="program=259",dst=http{mux=ffmpeg{mux =flv},dst=:12345/ctsp},select="program=260"} :sout-keep

    Jo a jak by ten kod vypadal, kdybych měl dva tv tunery? (mam USB tv tuner a jeste jeden bych kdyztak dokoupil)
    Diky moc
    Robert
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Na volbu tuneru je parametr dvb-adapter: http://www.videolan.org/doc/streamin...o/en/ch09.html

    vlc "dvb-t://adapter=0:frequency=730000000:bandwidth=0" ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Retiree Zobrazit příspěvek
    Malinko upřesním (byl jsem pomalý...)
    Média>Otevřít zachytávací zařízení (Ctrl+C)
    Karta "Zachytávací zařízení":
    Režim zachytávání: Z rol.menu vybrat "DVB Direct Show" >

    Přehrát....
    Ve VLC menu vybrat Program ...
    Výběr zařízení: vybrat (DVB-T), zadat frekvenci (v kHz) Tohle tam bohužel nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. stream - NAS MMC ???
    Od Swep v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-02-2012, 12:53
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-02-2009, 15:51
  3. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 01-02-2009, 12:33
  4. DVB: TS stream
    Od cmatyas v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 11-10-2005, 14:09