Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Adobe Premiere cs5...

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Karffe
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    32

    Zdravím, prosím o radu při finálním renderování sestříhaného videa spolu s dynamickými linky z After effectu do ztrátového kodeku např.: mp4, mpeg... Například když renderuji ze 7min full HD videa do 600X338 px proporcionálně tak se mi vytvoří stejnak 7min video o velikosti 800mb a to mi připadá trochu moc navíc když sem chtěl původně renderovat video ve full hd, to si ale neumím představit délku renderování a následně velikost souboru. Prosím moc o radu. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Karffe
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    32

    To tady na fóru nemá někdo zkušenost a nebo kraťoučký čas se vyjádřit k tomuto tématu? filmaři, nadčenci vzbuďte se!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    654

    Citace Původně odesláno od Karffe Zobrazit příspěvek
    Zdravím, prosím o radu při finálním renderování sestříhaného videa spolu s dynamickými linky z After effectu do ztrátového kodeku např.: mp4, mpeg... Například když renderuji ze 7min full HD videa do 600X338 px proporcionálně tak se mi vytvoří stejnak 7min video o velikosti 800mb a to mi připadá trochu moc navíc když sem chtěl původně renderovat video ve full hd, to si ale neumím představit délku renderování a následně velikost souboru. Prosím moc o radu. Děkuji
    Je těžké odpovědět, když to musím číst 10x a pořád nějak nechápu. Ze 7min se vždy udělá 7min videa.

    Takže se zeptám, říká Ti něco datový tok (kbps)?

    78min FullHD do mp4 (H264) při 9000kbps mě udělalo 5.5GB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    No je to o nastaveni v exportu, zmen datovy tok toho videa, aby jsi dostal jeste solidne vysledek,
    nepises, na co to video je urceno, na web by melo stacit 1000-1500kb/s podle toho rozmeru,

    datovy tok tech asi 1500kb/s=0,183MB/s=11MB/min
    http://www.matisse.net/bitcalc/?inpu...otation=legacy
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    654

    Citace Původně odesláno od ai Zobrazit příspěvek
    No je to o nastaveni v exportu, zmen datovy tok toho videa, aby jsi dostal jeste solidne vysledek,
    nepises, na co to video je urceno, na web by melo stacit 1000-1500kb/s podle toho rozmeru,

    datovy tok tech asi 1500kb/s=0,183MB/s=11MB/min
    http://www.matisse.net/bitcalc/?inpu...otation=legacy
    Na web u HD (1280x720) bych tak malý datový tok nedával. Samozřejmě dotaz byl na nižší rozlišení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Karffe
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    32

    Děkuji, ještě jsem nic podobnéhi u exportu neřešil, řešil sem jen v nastavení před startem renderování a tam jsem si bitrate nevšiml, vím že to samé hraje roli u kvality hudební stopy takže to samé je u videa. Kouknu se po tom a dám vědět. Asi bylo nastaveno co nejvyšší. Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele Karffe
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    32

    http://www.matisse.net/bitcalc/?inpu...otation=legacy

    Jak se pracuje s takovýmto kalkulátorem bitrate? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    vedle toho "Amount" napises datovy tok v kilobitech za sekundu kbps , treba 1500 pro 1500 kilobits
    vedle units zvolis "kilobites"
    stisknes calculate
    a v tabulce si vyhledas udaj "megabytes"

    ten udaj vynasobis casem v sekundach tveho videa a dostanes udaj v megabajtech pro cele video
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1

    Ahoj všem..prosím, chtěla bych se zeptat ..lze Adobe Premier CS5 instalovat i na XP 64 bit??..a pokud ano běží pak bez problémů??..děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    654

    Citace Původně odesláno od jenja Zobrazit příspěvek
    Ahoj všem..prosím, chtěla bych se zeptat ..lze Adobe Premier CS5 instalovat i na XP 64 bit??..a pokud ano běží pak bez problémů??..děkuji.
    Osobně jsem kvůli CS5 šel do Win764. XP64 bych do PC ani nedával, neseženeš mnoho ovladačů.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vše pro Adobe Premiere
    Od Mike v sekci Editace videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-11-2014, 14:14
  2. adobe premiere
    Od Delfín v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-01-2012, 22:11
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 18:15
  4. Adobe Premiere Pro CS 5.5
    Od steviezah v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-05-2011, 19:12