Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Vantage

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele jupol
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    94

    Kvôli funkčnosti nových kódov na Austria sat + ORF, som zmazal všetky staré v sekcii CRW a tým pádom sa mi zrušila aj samotná kolónka CRW. ( nepočítal som s tým) Natiahol som na novo neof. SW 025201, ale kolónka CRW sa neobnovila, zostala vymazaná. Ako vložím nové kódy a obnovým sekciu CRW (ostatné zostali), má niekto s týmto skúsenosti?
    Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    niekde som už zachytil tvoj dotaz ( parabola, satcentrum ). Zadaj ručný reset kľúčov, nahraj nový softcam cez vantage maker 2.5b
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele jupol
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    94

    Reset kľúčov sa dá urobiť až keď si už v kolónke napr. CRW. Mal som CRW vymazaný, tak tam nešlo ísť, ale stiahol som si Vantagemaker 2.5, nahral na flešku a v prijímači po natiahnutí nešli otvoriť softcam key, musel som si to v PC najprv upraviť až tak to Vantage natiahol. Len je to chudobnejšie na kľúče ( pôvodne som tam mal až 95 kľúčov a teraz je 8), ale nevadí, hlavne, že ide CRW, to čo som chcel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele VlaDamorava
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    468

    Pánové, dnes jsem po roce opět vytvářel setting pro Vantage 8000. Pro ladění jsem to prosmyčkoval a nasledně přepnul volbu nastavení tunerů na "Stejný signál". Zaboha si nemůžu spomenout jak se přepínají jednotlivé tunery. Víc a víc zapomínam a na přijímač "si šáhnu" jen jednou za rok. Pokud ho zákazník zbortí, při pokusu o aktualizaci přes NET.
    Poraďte prosím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    106

    VlaDamorava.

    Zdravim pane,jsem vlastníkem jednoho kusu tohoto stroje...ja si myslím že děláte právě chybu v tom prosmyčkování.(druhý tuner se probere až připojením druhé anteny).
    Musí se to navolit :

    1) V menu tuner 2 (po otevření uplně dole tuner )
    2) Tuner: šipkama na ovladači ,do leva nebo do prava navolit "oddělené" nebo "smyčka"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele VlaDamorava
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    468

    Podle logiky bych ale pak musel ladit a uspořádat Setting 2 krát. A to se mi nezdá. Musí to jít nějak "zkopírovat" do 2.tuneru? Před rokem a 1/2 , když to byla poměrně novinka na trhu, si matně pamatuji, že bylo v Seznamu kanálů označení T1,T2.

    Ono to není již "aktuální". Zákaznik si přístroj odvezl a večer volal, že nastavení včetně motoru je plně funkční. Ja mu zdůrazňoval nutnost připojení obou přívodů od Twin LNB! Takže to nemůžu vyzkoušet přímo na přístroji, snad za rok? HiHiHi

    Samozřejmě za radu moc děkuji!

    EDIT: Když tak přemýšlím, tak právě volba "odděleně" udělá možná tu kopii 1.tuneru. A nebo NE.
    OT: Po dlouhé době, sledování kvality obrazu současných "šunek" na trhu, jsem se zase pokochal kvalitním obrazem!
    Reminescence: "Zase jste se kochal, žejo pane doktore?"
    Naposledy upraveno uživatelem VlaDamorava: 10-02-2011 v 21:47
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vantage VT-1 Full HD PVR
    Od Milhauz5 v sekci DVB-S
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 21-04-2017, 15:44
  2. Kód pre D.O. Vantage HD
    Od jarino1978 v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-08-2010, 12:22
  3. Vantage HD-1100 S
    Od RADU v sekci DVB-S
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-07-2009, 14:39
  4. DVB-C PVR od Vantage v ČR?
    Od JM_ v sekci DVB-C
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-04-2009, 11:04
  5. Vantage vs Dreambox
    Od mfmf v sekci DVB-S
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-03-2009, 12:57