Novy firmware pre plazmy LG 2010
Na www strankach LG Rusko sa objavil novy firmware 3.26 pre plazmy LG modeloveho roku 2010:
http://www.lg.com/ru/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=50PK560&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile
Tento firmware je pouzitelny pre vsetky europske modely so chassis PD01A, t.j. **PJ*** / **PK2** **PK3** **PK5** **PK6** **PK750
POZOR, neskusat na plazmy **PK760 a **PK9** ani na ziadne LCD/LED TV, to je uplne iny hardware.
Navod na upgrade:
1) Na USB kluci vytvorit adresar lg_dtv a skopirovat do neho .epk subor.
2) USB kluc zasunut do beziaceho TV
3) Po par sekundach sa objavi upgrade menu, tam spustit upgrade
Pocas upgradu nevypinat TV, nevytahovat USB kluc a nestlacat ziadne tlacidla na DO - po dokonceni upgradu sa TV sam vypne a znovu zapne.
http://www.lg.com/ru/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=50PK560&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile
Tento firmware je pouzitelny pre vsetky europske modely so chassis PD01A, t.j. **PJ*** / **PK2** **PK3** **PK5** **PK6** **PK750
POZOR, neskusat na plazmy **PK760 a **PK9** ani na ziadne LCD/LED TV, to je uplne iny hardware.
Navod na upgrade:
1) Na USB kluci vytvorit adresar lg_dtv a skopirovat do neho .epk subor.
2) USB kluc zasunut do beziaceho TV
3) Po par sekundach sa objavi upgrade menu, tam spustit upgrade
Pocas upgradu nevypinat TV, nevytahovat USB kluc a nestlacat ziadne tlacidla na DO - po dokonceni upgradu sa TV sam vypne a znovu zapne.
Samozrejme ze ano, mam ho na 42PJ350 uz dva dni a v porovnani s 3.21 je cez HDMI cistejsi a ostrejsi obraz.
super, preposlem link kamosovi co ma 50PK350. Ale ja uvazujem o kupe 60PK950 a to pises ze je ine zelezo, takze pre mna zatial nie dobra sprava .....hmmmm :-(
[quote=rakov;322936]Samozrejme ze ano, mam ho na 42PJ350 uz dva dni a v porovnani s 3.21 je cez HDMI cistejsi a ostrejsi obraz.[/quote]
:-D tak teď jsi nasral všechny plasmamaniaky zde !
Jak můžeš říct že HDMI degraduje obraz nebo jinak jak můžeš tvrdit že na Plasmě jde ještě vylepšit obraz ? :-D (když každý druhý tu tvrdí že Plasma je dokonalá)
Já mám naštěstí LCD ale toto no .......
:-D tak teď jsi nasral všechny plasmamaniaky zde !
Jak můžeš říct že HDMI degraduje obraz nebo jinak jak můžeš tvrdit že na Plasmě jde ještě vylepšit obraz ? :-D (když každý druhý tu tvrdí že Plasma je dokonalá)
Já mám naštěstí LCD ale toto no .......
no aby si sa ne ....... myslim, ze nikto netvrdi to co pises a asi je ozaj dobre ze mas LCD.
Je vsak dobre, ze sa niektore firmy venuju dalsiemu zlepsovaniu uzivatelskych vlastnosti ich vyrobkov.
Je vsak dobre, ze sa niektore firmy venuju dalsiemu zlepsovaniu uzivatelskych vlastnosti ich vyrobkov.
[quote=bavorak;322983]no aby si sa ne ....... myslim, ze nikto netvrdi to co pises a asi je ozaj dobre ze mas LCD.
Je vsak dobre, ze sa niektore firmy venuju dalsiemu zlepsovaniu uzivatelskych vlastnosti ich vyrobkov.[/quote]
jsi to vůbec nepochopil OMG :-D
Je vsak dobre, ze sa niektore firmy venuju dalsiemu zlepsovaniu uzivatelskych vlastnosti ich vyrobkov.[/quote]
jsi to vůbec nepochopil OMG :-D
Podla navodu k pouzitiu to vyzera ze je 50PK750 v tej istej modelovej rade ako 50PJ250 az 50PK550 ???. Ine to asi bude az u sasi 50PK760 a 950. Nikde neviem najst ake cislo sasi ma 50PK750 resp. 50 a 60PK760.
Ked si nastavis ruske menu, budes mat ruske. Presne tak ako teraz - firmware je rovnaky pre celu Europu a su tam vsetky moznosti.
Co sa tyka PK750, skus pozriet aky to ma FW. Ak je to nieco ako 3.14 alebo 3.22, moze to byt PD01A.
Ak je to ale nieco ako 3.18.07 alebo 4.14 a pod, je to urcite ine chassis.
Co sa tyka PK750, skus pozriet aky to ma FW. Ak je to nieco ako 3.14 alebo 3.22, moze to byt PD01A.
Ak je to ale nieco ako 3.18.07 alebo 4.14 a pod, je to urcite ine chassis.
vdaka za tie cisla FW, ja ho zatial nemam, len o nom uvazujem, tak ma to zaujima ci je nieco aktualne.
to: richie ke, pozri prosim, ci nemas aj ty nahodou cislo chasis PD01A !
to: richie ke, pozri prosim, ci nemas aj ty nahodou cislo chasis PD01A !
[quote=marco.polo;323039]ja mám PK250 a aký je tam firmware som veru nikde v TV nenašiel.......neporadí niekto ako na to?[/quote]
Menu->Nastavenie->Diagnostika.
Ak mas nastavenu krajinu Slovensko, je to zablokovane, ta polozka tam vobec nie je (ta polozka suvisi s DVB-T a v LG si stale myslia ze na Slovensku neexistuje digitalne vysielanie).
Ale ked nahras ten .epk subor na USB kluc a vlozis ho dnu, menu ktore sa objavi ti vypise aktualnu verziu.. Upgrade nemusis spusit ak nechces (stlacis Exit).
Menu->Nastavenie->Diagnostika.
Ak mas nastavenu krajinu Slovensko, je to zablokovane, ta polozka tam vobec nie je (ta polozka suvisi s DVB-T a v LG si stale myslia ze na Slovensku neexistuje digitalne vysielanie).
Ale ked nahras ten .epk subor na USB kluc a vlozis ho dnu, menu ktore sa objavi ti vypise aktualnu verziu.. Upgrade nemusis spusit ak nechces (stlacis Exit).
[quote=rakov;323041]Menu->Nastavenie->Diagnostika.
Ale ked nahras ten .epk subor na USB kluc a vlozis ho dnu, menu ktore sa objavi ti vypise aktualnu verziu.. Upgrade nemusis spusit ak nechces (stlacis Exit).[/quote]
dík za odpoved........veru to tam nemám v tom menu....skúsim najskôr zmeniť krajinu na DE:-)
Ale ked nahras ten .epk subor na USB kluc a vlozis ho dnu, menu ktore sa objavi ti vypise aktualnu verziu.. Upgrade nemusis spusit ak nechces (stlacis Exit).[/quote]
dík za odpoved........veru to tam nemám v tom menu....skúsim najskôr zmeniť krajinu na DE:-)
Mohu potvrdit, že lze i na 50PK750. Dnes jsem vyzkoušel a aktualizoval na verzi 3.26 . Dík za odkaz.
tak to by me zajimalo co je to ten usb kluc - tady v cechach mame jen klice do zamku mozna jeste tak na sroub - ale klic do usb
[quote=marco.polo;323049]dík za odpoved........veru to tam nemám v tom menu....skúsim najskôr zmeniť krajinu na DE:-)[/quote]
Radsej tam daj CZ, pri DE ti nepojde diakritika v teletexte...
Radsej tam daj CZ, pri DE ti nepojde diakritika v teletexte...
[quote=zedko21;323057]Mohu potvrdit, že lze i na 50PK750. Dnes jsem vyzkoušel a aktualizoval na verzi 3.26 . Dík za odkaz.[/quote]
super !!! dakujem za spravu, este keby sa ozval richie ke s tou 760-kou ...
super !!! dakujem za spravu, este keby sa ozval richie ke s tou 760-kou ...
Mam 42PJ550. Vcera som upgradoval z pôvodneho 3.20 firm. Aktualizacia prebehla OK,TV slape bez problemov.Nastavenia z predoslej verzie ostali bez problemov zachovane A zlepsenia oproti pôvodnemu firm ?? ukaze prax
Po upgrade firm. došlo skutečně k zlepšení ostrosti obrazu při zapojení HDMI jak psal rakov, s obrazem jsem teď naprosto spokojen.Všechny funkce a nastavení zůstaly zachovány.
Uspesne aktualizovane z 3.22.....zmeny neviem, mam ju (42pj550) dva dni :-) Zaujimalo by ma vsak ako zistit dobu prevadzky , do servisneho menu som sa uz dostal ale co dalej...
[quote=baallu;323581]Zaujimalo by ma vsak ako zistit dobu prevadzky , do servisneho menu som sa uz dostal ale co dalej...[/quote]
Ak si v servisnom InStart menu, je to hodnota UTT hned na prvej strane.
Ak si v servisnom InStart menu, je to hodnota UTT hned na prvej strane.
[quote=bavorak;323080]super !!! dakujem za spravu, este keby sa ozval richie ke s tou 760-kou ...[/quote]
:hm .. ja mam fw 4.18.000xy (nie som pri TV tak si to presne nepamatam) .. teda tento upgrade skusat nebudem ;)
EDIT:
podla tej ruskej stranky mam fw aktualny
:hm .. ja mam fw 4.18.000xy (nie som pri TV tak si to presne nepamatam) .. teda tento upgrade skusat nebudem ;)
EDIT:
podla tej ruskej stranky mam fw aktualny
[quote=marco.polo;324009]len treba dat pozor,lebo je tu aj firmware 3.28,panel PP01B pre seriu PK!!!![/quote]
Ten firmware v ziadnom pripade NESKUSAT , to je sice seria PK ale su to modely s -R na konci (50PK250R) a s uplne inym chassis. V EU sa tieto nepredavali.
Ten firmware v ziadnom pripade NESKUSAT , to je sice seria PK ale su to modely s -R na konci (50PK250R) a s uplne inym chassis. V EU sa tieto nepredavali.
[quote=rakov;324016]Ten firmware v ziadnom pripade NESKUSAT , to je sice seria PK ale su to modely s -R na konci (50PK250R) a s uplne inym chassis. V EU sa tieto nepredavali.[/quote]
no ja teda neviem,ja mám 50PK250,firmware je tam 3.19.00,tak ktorý nový by som tam mal dať podľa vás?
no ja teda neviem,ja mám 50PK250,firmware je tam 3.19.00,tak ktorý nový by som tam mal dať podľa vás?
[quote=bavorak;324337]no aaaa ??? nejake viditelne zmeny?[/quote]
obraz sa mi zdá o niečo ostrejší a čistejší ako zo starou verziou.....budem ešte meniť firmware v STB tak napíšem ešte potom.
obraz sa mi zdá o niečo ostrejší a čistejší ako zo starou verziou.....budem ešte meniť firmware v STB tak napíšem ešte potom.
[quote=richie_ke;323949]:hm .. ja mam fw 4.18.000xy (nie som pri TV tak si to presne nepamatam) .. teda tento upgrade skusat nebudem ;)
EDIT:
podla tej ruskej stranky mam fw aktualny[/quote]
dnes rano sa mi aktualizovala telka na verziu 4.20.00.11(50942)
zmeny neregistrujem zatial ziadne ..
EDIT:
podla tej ruskej stranky mam fw aktualny[/quote]
dnes rano sa mi aktualizovala telka na verziu 4.20.00.11(50942)
zmeny neregistrujem zatial ziadne ..
[quote=rakov;324016]Ten firmware v ziadnom pripade NESKUSAT , to je sice seria PK ale su to modely s -R na konci (50PK250R) a s uplne inym chassis. V EU sa tieto nepredavali.[/quote]
Já jsem koupil model 50PK350 a mám tam z výroby firmware 3.28.
Já jsem koupil model 50PK350 a mám tam z výroby firmware 3.28.
[quote=tom03;329362]Já jsem koupil model 50PK350 a mám tam z výroby firmware 3.28.[/quote]
Moze byt, FW 3.26 je z 26.11.2010 takze ak si televizor kupil uz v roku 2011, moze mat novsi firmware.
Kazdopadne to NIE JE ten isty firmware ktory je na ruskej stranke dostupny pre modely s -R na konci.
Firmware 3.28 vo forme .epk suboru som zatial nenasiel.
Moze byt, FW 3.26 je z 26.11.2010 takze ak si televizor kupil uz v roku 2011, moze mat novsi firmware.
Kazdopadne to NIE JE ten isty firmware ktory je na ruskej stranke dostupny pre modely s -R na konci.
Firmware 3.28 vo forme .epk suboru som zatial nenasiel.
cize doma mam LG 50PK750, kupena niekedy v maji 2010, v diagnostike mam sn:004MARZ7X406 a verzia fw 3.14.00 Mozem tam teda veselo strcit fw 3.26 z tej ruskej stranky? Dik za info.
[quote=fbi68;332324]cize doma mam LG 50PK750, kupena niekedy v maji 2010, v diagnostike mam sn:004MARZ7X406 a verzia fw 3.14.00 Mozem tam teda veselo strcit fw 3.26 z tej ruskej stranky? Dik za info.[/quote]
Ano, presne tak.
Ano, presne tak.
Tak úspěšně proběhla aktualizace z 3.14 na 3.26 u 50PK550. Změny zatím testuji...
Jinak díky moc vše proběhlo přesně podle instrukcí.
Jinak díky moc vše proběhlo přesně podle instrukcí.
[quote=richie_ke;336946]ako sa dostanem na diagnosticku stranku ? .. uz neviem ako som sa na nu dostal predtym ..[/quote]
Vo firmware 3.26 je to Menu->Nastavenie->Diagnostika.
Vo firmware 3.26 je to Menu->Nastavenie->Diagnostika.