Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 229 z 233 PrvníPrvní ... 129179219227228229230231 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 3,421 až 3,435 z 3491

Téma: Ferguson Ariva 200 HD

  1. #3421
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    19

    Zdravím všechny,
    moje Ariva200HD stále dobře slouží,také s pomocí tohoto fóra.Jeden problém jsem ještě nevyřešil-jak oříznout začátky a konce HD nahrávek,tak aby se nic jiného nezměnilo.Nechci měnit adresář ani název nahrávky,ani měnit typ souboru.Existuje program do PC který by to dokázal?
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #3422
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Kedze Ariva 200 HD uklada nahravky nesifrovane, staci ak pouzijes akykolvek jednoduchsi soft na tento ucel, napriklad VideoRedo TVSuite.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3423
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    3

    Zdravím.

    Mám menší problém ,na Arivě 200 hd mi z ničeho nic začal blbnout 12 109 /H/27500 karta je Skylink . když mrknu na info tak current BER mi šíleně skáče chvilku je 0 10e-8,chvilku je 2 10e-8 pak až 7 10e-8 ,dělá mně to jen u tohoto,díky tomu se obraz seká ,kostičkuje ,zvuk je ok ...jinak intenzita signálu je 98 procent a kvalita signálu 78 procent . Psal jsem na skylink ,odpověd byla že se to řeší a neví se,zda je chyba u nic či u vyrobce přístroje ,že to dělá jen určitá skupina přijmačů.

    Já osobně vyměnil kabeláž,nechal proměřit parabolu ,vyčistil arivu dle návodu lososa,ale tahle frekvence furt blbne . je jediná kde ten current Ber takhle litá.

    Nevíte co to může dělat?
    děkuji za radu a pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #3424
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    24

    Nedal by jsem někdo aktualní setting na skylink pořípadě i UPC na Arivu 200?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #3425
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    storno
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 21-04-2015 v 10:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #3426
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    37

    Dekuju mockrat, vyzkousim a dam vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #3427
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    397

    Ak by vás zaujímalo, dnes mi prišla rtv: karta pre programy Jednotka a Dvojka SD/HD. Čítal som dohady, či to bude Irdeto ako majú aktuálne M7 karty alebo ako nejaké staršie Irdeto (nie ICE) karty, ktore ešte chodili aj v prijímači Ariva 200 HD. Výsledok je taký, že táto karta je asi taká ako aktuálna M7, lebo mi nechodí (firmware mam posledný V2.18B8p, verziu prijímača mám tu staršiu, kde ešte chodil firmware 1.x). Nepotrebujem to teraz riešiť, kedže Skylink nakoniec tieto programy v HD má, len ak by chcel niekto vedieť.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #3428
    Je tu občas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    156

    Ahoj, budu asi potřebovat nový ovladač, ale RCU640 V2 se už nesežene, místo něj všude nabízejí RCU650. Nemáte to náhodou někdo vyzkoušené? Má dost jiná tlačítka a například na něm nemůžu nají EXIT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #3429
    Je tu občas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    156

    Hm. Tak jsem to vyčistil isopropylem a chodí dál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #3430
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    206

    Já jsem koupil RCU 500 (vbratru za 250,-Kč) a ten jede vpohodě (na A200i202). Exit má uprostřed - nelze přehlednout
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #3431
    Je tu občas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    156

    Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #3432
    Nováček
    Registrace
    Sep 2015
    Příspěvků
    3

    Zdravím.
    Mám Arivu 200 a byl jsem moc líný na to abych si sám naladil aktuální setting pro víc družic (vždycky jsem k plné spokojenosti využíval settingy od lososa, ale jak známo losos už bohužel nemá Arivu200 a tak aktuální settingy nejsou)
    Takže jsem začal dělat různé hokusy a pokusy jak bych převedl setting z Arivy202 do Arivy200. No a nakonec se mi to kupodivu i nějak povedlo. Vytvořil jsem tedy setting převedený z posledního settingu (budu průběžně aktualizovat) pro Arivu202 od lososa. Vyzkoušeno na mojí Arivě 200. U mě plně funkční. Jediné mouchy o kterých vím jsou ty, že se z původního settingu nepřenesly prázdné transpondéry (na kterých nebyly naladěné žádné programy) a taky se někde v převodu ztratily jména providerů. Ale s tím se myslím dá žít. Lepší než to ladit celé ručně.
    Třeba se to bude někomu hodit.
    (Verze softwaru je 2.18B8 patch)

    Settingy byly přesunuty do tématu Settingy pro sat. přijímače Ferguson Ariva
    Naposledy upraveno uživatelem Engelbert von Smallhausen: 25-09-2015 v 14:17
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #3433
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Výborná práce, gratuluji !
    Jen je škoda, že jsi neuvedl, jak se ti to podařilo. Chybí nám k tomu "kuchařka", čili návod...
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 20-09-2015 v 00:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #3434
    Nováček
    Registrace
    Sep 2015
    Příspěvků
    3

    Děkuji
    Zde je návod jak převést setting z Arivy202 do Arivy200:
    Budeme potřebovat program SetEdit HD100 (ozkoušeno s verzí 1.36, ale asi půjdou i jiné)
    V SetEditu otevřeme setting z Arivy202.
    Označíme všechny TV stanice (Ctrl+A)
    Klikneme na označené stanice pravým tlačítkem myši a zvolíme "Označit jako" --> "extra"
    (u všech programů se musí objevit červené znamínko +)
    Totéž uděláme u rádií.
    Potom v menu "Soubor" zvolíme "Save wish list", zadáme název souboru a uložíme wish list.
    Ukončíme Setedit.
    Dále budeme potřebovat Setting pro Arivu200. Je důležité aby obsahoval stejný seznam družic jako použitý setting z Arivy202.
    (Buď si vytvoříme čistý setting pouze se seznamem družic, nebo můžeme použít starší hotový setting, např. pro setting od lososa ze souboru "Setting A202E-50sat-V124B1p.zip" můžeme použít starší setting ze souboru "Setting A200-50sat-V218B8p.zip")
    V SetEditu otevřeme zvolený setting pro Arivu 200.
    Pakliže je setting obsahuje, potom vymažeme všechny TV stanice a rádia a též všechny transpondéry, takže nám zůstane jen seznam družic.
    V menu "Soubor" zvolíme "Adapt settings to a wish list" a otevřeme náš uložený wish list.
    Můžeme obnovit názvy favoritních skupin.
    Dále v menu "Soubor" zvolíme možnost "Zapsat do přijímače"
    Ve složce kde je nainstalovaný SetEdit HD100 se nám vytvoří kýžený soubor s názvem "SetEditHD100.udf", který už můžeme normálně otevřít v ArivaEditoru pro Arivu 200 a klasickým postupem exportovat do čistého settingu a máme vyhráno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #3435
    Nováček
    Registrace
    Sep 2014
    Příspěvků
    18

    zdravim

    mam arivu ferguson 200 a do teraz mi vzdy vsetko fungovalo tak ako ma, myslim SKYLINK az do teraz, ako som sa prestahoval skylink som nezapol vysse mesiaca a teraz mi nevedia nabehnut platene progamy TA3 a CT24 mi funguju daval som niekolkokrat reautorizaciu a nic, iba raz mi nabehla markiza HD asi na par sekund a odvtedy stale pise zakodovane signal mam cca 80 percent
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Naladění Ferguson Ariva 200 HD
    Od duff74 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1760
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 19:23