Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Leadtek DTV 2000 H PLUS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    Dobrý den mám problém:
    Nefunguje mi digitální příjem na kartě,máme nově dělanou anténu+zesilovač pro digitální příjem, podle měření firmy na antény máme u STA zde signál na 97% (u mě doma) a tato karta to není schopna rozpoznat a naladit digitální příjem ,prosím o radu, již jsem vyzkoušel i vyměnit kartu i jiné aktuální ovladače a je to pořád stejné (analog jede, ale digitál nikoliv)
    Děkuji moc za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jarod72pm
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    841

    Citace Původně odesláno od jirkaotice Zobrazit příspěvek
    Dobrý den mám problém:
    Nefunguje mi digitální příjem na kartě,máme nově dělanou anténu+zesilovač pro digitální příjem, podle měření firmy na antény máme u STA zde signál na 97% (u mě doma) a tato karta to není schopna rozpoznat a naladit digitální příjem ,prosím o radu, již jsem vyzkoušel i vyměnit kartu i jiné aktuální ovladače a je to pořád stejné (analog jede, ale digitál nikoliv)
    Děkuji moc za odpověď
    No snima je těžká a složitá práce, neuvažoval jsi o změně karty na Aver media? Myslím si že tam problém už nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Leadtek DTV1000S naprosto v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od jirkaotice Zobrazit příspěvek
    Dobrý den mám problém:
    Nefunguje mi digitální příjem na kartě,máme nově dělanou anténu+zesilovač pro digitální příjem, [COLOR=red]podle měření firmy na antény máme u STA zde signál na 97% [/COLOR](u mě doma) a tato karta to není schopna rozpoznat a naladit digitální příjem ,prosím o radu, již jsem vyzkoušel i vyměnit kartu i jiné aktuální ovladače a je to pořád stejné (analog jede, ale digitál nikoliv)
    Děkuji moc za odpověď
    To je naprostý nesmysl!!! Odborná firma nemůže uvádět údaje v procentech (od čeho se ta procenta odvíjí? Kde je hranice 0% a 100%?), ale uvádí intenzitu signálu, odstup signál/šum, chybovost a další věci. A jestli ne, tak to není odborná firma, ale patlalové
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    věc se má takto firma co to tu instalovala dával novou anténu a zesilač nový, pozval jsem je tady domů, že mi to nejede a po výměně zásuvek zjistili, že nahoře je stejný signál jako dole, stál jsem u nich při měření a na jejich měřáku to jelo téměř na 100% to znamená čistě bez poruchy a měřili intenzitu a zjistili, že je to v pohodě, po mých argumentech někam volali a prý údajně se musí někde na kartě nastavit "signál DK či DEKA" nějak jsem tomu nerozuměl (oni taky kartám nerozumí) signál pro setobox či televize s digi tady je v naprostém pořádku, ale karta to nechytá prosím jestli by mi mohl někdo poradit, kde zda není na kartě či ovladači ještě nějaké nastaví. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od jirkaotice Zobrazit příspěvek
    ...na kartě nastavit "signál DK či DEKA"...
    = Výzva pro tebe, aby jsi si na kartě nastavil signál PAL D/K. Eto vsjo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    MOžná se zeptám hloupě kde to najdu, asi jsem slepý a nevidím to díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Máš vůbec ve WinFastu přepnutej vstup na DTV? Klávesa V nebo levý spodní tlačítko na panelu WinFast PVR2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Nevím jak tady u tohoto modelu, ale já kdysi u analogového Leadtek Expert to mohl udělat na začátku při instalaci. Tam to po mě chtělo stát a tam byl výběr, mimo jiné, i Czech PAL_DK. A ty stanice, které vysílaly v PAL_BG, tak tam jsem použil kouzelnou klávesnici a vždy zmáčkl A (na PC klávesnici). Uložilo se to v paměti a byl na pořád klid.
    Ale protože analog ti běží (jak výše píšeš), nebude to problém nastavení DK, nebo BG (Secam se už na tyto modely neuvádí). Možná hloupá připomínka, ale radši ji zde napíšu (nic se tím přece nezkazí): Na přepnutí na digitál by tam mělo být takové namalované tlačítko



    (kolega byl rychlejší)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    Velice si vážím vaší pomoci, to všechno jsem zkoušel, ale pořád to nefunguje. Děkuji moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Pokud máš na ten koax i klasickou TV, mrkni na ní, jaký tam ukazuje signál (síla a kvalita). je to sice informativní, ale něco to vypoví. Leadtek je na kvalitu opravdu citlivý (co jiné tunery ještě jsou schopné schroustnout, tam už Leadtek odmítá), ovšem je to vykoupeno opravdu nádherným obrazem.
    No, jinak fakt nevím, co by kde mělo být "špatného". Pokud jde analog, tak zapojený je v pohodě - měl bys i chytat digitál (pokud je tam ten digitál v pořádku)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Pak se ještě mrknout do Správce zařízení jestli tam nesvítí žlutý vykřičník a nechybí nějaký driver.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    Ahoj zajímavá věc je ,že usb tuner MSI funguje na 100% multiplex 1 (čt1,čt2,čt24,čt4) ten funguje na plno ukazuje plný signál u multiplexu 2 je to tak 60% (to je 3 čárky z 5)
    a leadtek se vůbec nechytá (u digitálu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Leadtek vyrábí velmi citlivé tunery (což se ale všeobecně ví). Takže to, co ještě zchroustne jiný tuner, nebo klasická TV, to už Leadtek nezpracuje. Umí se ovšem za to odměnit nádherným obrazem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Tv tuner Leadtek XP 2000 Expert
    Od tuner-cenda v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 07:26
  2. LeadTek DTV 2000 H
    Od Dadi v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-11-2006, 18:04
  3. Leadtek TV 2000 XP Expert a aplikace
    Od Guli v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 22:19
  4. Leadtek Winfast DV 2000
    Od GameKeeper v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-08-2005, 16:48
  5. Leadtek WinFast TV 2000 XP Deluxe - Jak na to?
    Od solich v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-07-2004, 19:38