Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 37

Téma: DVD přehrávač nepřehrává zvuk

  1. #16
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    StayMan: Do ac3 to musím dát, protože mi jaksi na stolním DVD nejede DTS. Ale chtěl bych to dát do 5.1
    STD: ten SonicFoundry mám, ale chybí mi to *.wri. Zatím to zkusím ještě sám, ale podle toho, jak se mi některé programy chovaly, tak je dost možné, že je tam něco nekorektního. Jinak audio má asi 600Mb.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od BOBA Zobrazit příspěvek
    StayMan: Do ac3 to musím dát, protože mi jaksi na stolním DVD nejede DTS. Ale chtěl bych to dát do 5.1
    STD: ten SonicFoundry mám, ale chybí mi to *.wri. Zatím to zkusím ještě sám, ale podle toho, jak se mi některé programy chovaly, tak je dost možné, že je tam něco nekorektního. Jinak audio má asi 600Mb.
    Poznam len zopar playerov, co nevedia DTS (Philips hlavne) ostatne si s tym poradia a ak aj nie, dekoder pre AV zolzislovac maju vsetky, takze ten ti to rozkoduje.. Inak neviem, ci SF nacita DTS, ci nie je treba ten azidts..

    A to *.wri mas, len si si ho neskopcil do rootu, odkial instalujes. Citaj *.nfo subor (notepadom daj asociovat a otvor)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Tentokrát Stayman trefil přesně hřebíček na hlavičku (s tím SoftEncode) a tleskám, přesně totéž bych ti BOBA napsal také, ale až teď večer... tudíž pozdě. Ale pramen téhož jen osobně. Aneb "Vono by se mu to jaksi nelíbilo".
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    SoftEncode je predsa Dolby Digital encoder .. o DTS netusi nic .. Kukal som sa na Minnetonku , ale to je zase len encoder .. decodovat nevie .. hmm Ani neviem ako by som toto robil softwarovo ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Pytkin, ano je, robil som to davno a pisal som, ze bude treba ten azidts, alebo nieco podobne, ostatne dal som odkazy na stranky, kde to popisuju, ja som sa tomu venoval uz dost davno, minimalne 2-3roky nazad..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @Pytkin: Zkoušel jsi to?

    @BOBA: Máš tohle? [COLOR="DarkRed"]Tranzcode:[/COLOR] A windows console based (command line) utility to split multichannel wavs or dts files into mono wavs... Je to taková postarší utilitka, ze které je největší soubůrek cc3260.dll á 1,5 MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    @Pytkin: Zkoušel jsi to?

    @BOBA: Máš tohle? [COLOR="DarkRed"]Tranzcode:[/COLOR] A windows console based (command line) utility to split multichannel wavs or dts files into mono wavs... Je to taková postarší utilitka, ze které je největší soubůrek cc3260.dll á 1,5 MB

    Tak jsem to zatím natáhnul do soft encode, ale jako Raw. Okamžitě si to rozložilo do 6-ti kanálů, ale bohužel to všechno jenom šumí. Teď to renderuji, takže uvidím. Ten Tranzcode jsem taky zkoušel. Než napíšu do fóra, tak vyčerpám snad všechny možnosti. Nechtělo se mi vypisovat každý program. Vobedit se tváří, že mi tu audio stopu demuxuje, ale složka je prázdná. Jediný AutoGordianKnot mi vyseparoval zvuk, ale když jsem to hodil do HyperCube, tak je audio neskutečně zrychlené. Tak jsem dorendroval v SoftEn... a zvuk mi jenom šumí. Asi tam bude něco nekorektního.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    BOBA

    Zozen si CarbonCoder verziu 03.02.16.00 a mas po probleme !!!! Vie nacitat DTS a na vystupe ti da AC 5.1 !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    Nějaký ten CC mám, ale nevím verzi ( zjistím). Mezitím jsem to udělal takto: V AutoGordiank jsem vyextrahoval zvuk do DTS a pak jsem to natáhnul do BeHappy, který mi to udělal rovnou do AC3-5.1. Vypadá to, že s hlavičkou od AGK není problém. To co mi vytáhnul Decrypter bylo nějaké divné. Sice zvuk je trošku kratší, ale nerozbíhá se, takže to šlo sesynchronizovat ve Womble. Přesto mi to připadá jako kdybych se drbal pravou rukou za levým uchem. Ten CC vyzkouším. Každopádně díky Staymanovi a STD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    STD : Co som mal skusit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @Pytkin: ...natáhnout dts-soubor do SoftEncode. To je ale délka vedení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    Std : mozem to skusit zajtra v praci .. Len nerozumiem , co by sa malo stat ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    No co by se mělo stát?! Především by jsi si ověřil, zda je SE schopen DTS-soubor načíst či nikoli, a ne jen reprodukoval obecně známou věc, že je SE encoder DD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    STD : tym chces povedat , ze to vie ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    :d :d :d
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. mplayer nepřehrává streamy
    Od serak_shw v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 15:04
  2. nepřehrává wmv
    Od stanix v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-12-2006, 16:56
  3. neprehráva mi zvuk
    Od marian1 v sekci DV/HDV
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 30-06-2006, 11:34
  4. Preco mi WMP neprehrava DVD???
    Od stando007 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-12-2005, 21:27
  5. Pinnacle nepřehrává video
    Od Vkar v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 25-09-2005, 15:49