Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Samsung LE32C670 + CAM modul + Skylink

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    13

    Zdravim. Mam problem s vyssie spomenutou kombinaciou. Kupil som televizor Samsung LE32C670 s DVB-S tunerom, prislusny CAM modul pre dekodovanie Cryptoworks a Skylink kartu ICE HD. Vsetko sa podarilo naladit nastavit, jediny problem je, ze vsetko funguje len do vypnutia TV. Po opatovnom zapnuti zobrazi TV hlasku "Kodovany kanal" a v 99% pripadov to aj tak skonci. Niekedy sa podari a po pol minute, minute obraz nabehne, no aj to je prilis dlha doba. Pomaha len vybrat a znovu zasunut cely CAM modul, co nie je riesenie… V menu TV je prislusna volba na nastavenie "Bezneho rozhrania" zasedena ako keby modul ani nebol zasunuty. Firmware je posledny co bol na webe - 3005.

    Mam velmi podobnu kombinaciu hardveru ako kamarat (rovnaky CAM modul, rovnaky tanier, rovnaky LNB, TV ma LE40C670) - tam funguje zevraj vsetko perfektne aj ked zo zaciatku mal podobny problem, ktore sa casom "vyriesili", "stratili" mozno nejaky updatom FW.

    Ak by vedel niekto poradit ako tento problem vyriesit bol by som velmi vdacny…

    V prilohach je odfoteny CAM modul, ktory mi bol doporuceny kamaratom aj v obchode NAY ako vhodny k TV Samsung.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_0243.jpg 
Zobrazení: 750 
Velikost: 240.4 KB 
ID: 8554   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_0244.jpg 
Zobrazení: 256 
Velikost: 242.4 KB 
ID: 8555  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Známy problém sa zrejme u kamaráta nestratil ani "časom" ani žiadnym updatom (ak ho neurobil vedome) ale registráciou karty.
    Zaregistruj kartu a testuj. Pôjde to na 99%.
    Ak nie vráť modul do NAY.

    Asi 10 podobných linkov tu na fore. Typy CAM modulov ktoré chodia bez problémov tam nájdeš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    231

    už jsi Skylink ICE kartu registroval? Dokud není registrována tak "zlobí"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    13

    Skylink karta bola registrovana 27.12. Prisli maily s aktivovanymi programami, idu aj bonusove kanaly (nejaka akcia, cely program na 2 mesiace zadarmo). Bolo mi sice povedane, ze moze chvilu trvat kym sa dostane cislo karty "do signalu". Skusal som volat aj do Skylinku, aby som si overil registraciu karty, no teraz medzi sviatkami to tam nikto nebral Ako dlho by teda malo trvat kym bude karta ozaj registrovana? Modul by mal byt z tych "overenych" - pouzivany je aj tu zrejme znamejsim uzivatelom z http://www.juce.sk/index.php?option=...ika&Itemid=61#
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    541

    Citace Původně odesláno od mrzo Zobrazit příspěvek
    Skylink karta bola registrovana 27.12. Prisli maily s aktivovanymi programami, idu aj bonusove kanaly (nejaka akcia, cely program na 2 mesiace zadarmo). Bolo mi sice povedane, ze moze chvilu trvat kym sa dostane cislo karty "do signalu". Skusal som volat aj do Skylinku, aby som si overil registraciu karty, no teraz medzi sviatkami to tam nikto nebral Ako dlho by teda malo trvat kym bude karta ozaj registrovana? Modul by mal byt z tych "overenych" - pouzivany je aj tu zrejme znamejsim uzivatelom z http://www.juce.sk/index.php?option=...ika&Itemid=61#
    over si stav karty na ich stranjke ...registracia prebieha niekolko minut iba,..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od rudlus Zobrazit příspěvek
    over si stav karty na ich stranjke ...registracia prebieha niekolko minut iba,..
    Cez stranku vyzera vsetko OK. Cislo karty sedi, vsetky programy ukazuje platne od toho 27.12.2010 az do februara 2011, samozrejme okrem gratis ten je neobmedzeny… Je tam moznost Reautorizacie IRDETO(ICE) a Reautorizacie karty, tieto moznosti som chcel prebrat cez telefon so Skylinkom…
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    mrzo, len poznámka. Dal si super link na maníka, ktorý ti nič neodpovedal ale dal ďalší link späť sem na toto forum do vlakna ktoré má 51strán. (:

    Vo všetkých problématických stavoch s CI-modulmi ktoré som doteraz čítal bol vždy Eurocam ten najhorší modul ktorý nefungoval takmer nikde. Ale možno v tých 51 stranách niekto potvrdil že je to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    mrzo, len poznámka. Dal si super link na maníka, ktorý ti nič neodpovedal ale dal ďalší link späť sem na toto forum do vlakna ktoré má 51strán. (:

    Vo všetkých problématických stavoch s CI-modulmi ktoré som doteraz čítal bol vždy Eurocam ten najhorší modul ktorý nefungoval takmer nikde. Ale možno v tých 51 stranách niekto potvrdil že je to OK.
    No tych stran je bohuzial az 101 Z troch modulov co som u nas videl bol prave tento "cerveny" najviac odporucany, ze s nim byvaju najmensie problemy
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    13

    Po porade v kamennom obchode kde som kupoval niektore veci zo spominanej zostavy, sme vylucili problem s neregistrovanou Skylink kartou (je registrovana a aj ked by bola neregistrovana, problem sa prejavuje trochu inak) aj so signalom (nie je idealny ale kedze po vytiahnuti a zasunuti modulu naskoci obraz do par sekund, nemal by byt problem v signale). Zrejme je modul bud chybny alebo proste jeden z tych problemovych - chlapik ma velmi zle skusenosti s CAM modulmi do TV, preto ich nerad predava, kvoli supportu. Ale ma teraz nejake dva nove, jeden z nich je ciste Irdeto uz (fialovy Smith myslim) a dalsi nejaky z lepsich Cryptoworks (myslim, ze to bol nejaky Mascom?) len ten bol dost drahy. Ak tu nikto nic neporadi poziciam si oba a vyskusam, ci niektory nebude fungovat lepsie…

    EDIT: ak by niekto bol schopny odporucit niektory z tych modulov… prosim len tych co maju realnu skusenost s niektorym z nich
    Naposledy upraveno uživatelem mrzo: 30-12-2010 v 11:55 Důvod: Doplnenie
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    541

    Citace Původně odesláno od mrzo Zobrazit příspěvek
    Po porade v kamennom obchode kde som kupoval niektore veci zo spominanej zostavy, sme vylucili problem s neregistrovanou Skylink kartou (je registrovana a aj ked by bola neregistrovana, problem sa prejavuje trochu inak) aj so signalom (nie je idealny ale kedze po vytiahnuti a zasunuti modulu naskoci obraz do par sekund, nemal by byt problem v signale). Zrejme je modul bud chybny alebo proste jeden z tych problemovych - chlapik ma velmi zle skusenosti s CAM modulmi do TV, preto ich nerad predava, kvoli supportu. Ale ma teraz nejake dva nove, jeden z nich je ciste Irdeto uz (fialovy Smith myslim) a dalsi nejaky z lepsich Cryptoworks (myslim, ze to bol nejaky Mascom?) len ten bol dost drahy. Ak tu nikto nic neporadi poziciam si oba a vyskusam, ci niektory nebude fungovat lepsie…
    ako ti tu moze niekto radit ked zalezi kus od kusu ci pojde alebo nie??dopporucuju sa cerveny modul a fialovy...ale ked aj tie kusy mozu byt naprd...tak nie je mozna rada...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od rudlus Zobrazit příspěvek
    ako ti tu moze niekto radit ked zalezi kus od kusu ci pojde alebo nie??dopporucuju sa cerveny modul a fialovy...ale ked aj tie kusy mozu byt naprd...tak nie je mozna rada...
    Ano v jednom vlakne sa modul odporuca v druhom zas nie a odporuca sa iny… Ak by mi niekto povedal "ten modul co mas s tou telkou musi fungovat" pojdem a dam na reklamaciu modul, pripadne TV… Zatial ste radili ine veci, overujem aj tie…
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    presne ti to povedal ten chlapik v predajni. V telkačoch zda sa to funguje ako chce, kus od kusu, typ od typu, fw od fw.
    Nie je vylučené že novší FW zlikviduje kompetibilitu s funkčným modulom a pod. Výrobcovia TV zdá sa zatiaľ na to buď kašlú alebo nemajú na to aby vyrobili niečo čo pôjde spoľahlivo.

    Najlepšie je asi požičať, vyskúšať, vrátiť čo nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Síce sa ozývam "trochu" neskoro ale zaujímalo by ma ako si dopadol?
    A k vyššie uvedenému: žiaľ ak neviem odpovedať na konkrétnu otázku tak odkazujem na toto fórum, pretože tu som čerpal väčšinu informácií k môjmu TV LE40C670, čo je vlastne funkciami zhodný model s modelom LE32C670. Ja nie som odborník do TV, len som si spísal všetky informácie, ktoré som objavil na internete a ktoré som sa počas používania TV naučil Momentálne sa rozhodujem presne o takejto kombinácií 32" TV + CAM + Skylink pre brata do malej izby a preto ma zaujíma ako si dopadol s CAM modulom.
    Naposledy upraveno uživatelem JUCE: 15-06-2011 v 12:58 Důvod: oprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    13

    Zdravim, som tu aj chcel v tej dobe ked som to riesil napisat, ale boli problemy s prihlasenim sa na forum, ani heslo nedalo obnovovat, a potom som na to zabudol…

    Takze, ako som pisal, pozical som si oba moduly, vyskusal a nakoniec zobral ten drahsi nemecky Mascom - dal mi relativne dobru cenu (snad) asi 50€ stal, - tolko som dal povodne za ten Eurocam nefunkcny v NAY (bez problemov sa dal vratit, bez reklamacie) - takze som cenu neriesil. Nie je ani ten Mascom dokonaly, nepodarilo sa mi na nom rozchodit vtedy History Channel HD ale inak asi vsetko funguje ako ma… Ten druhy modul (novy fialovy Smith) prepinal kanaly a o poznanie pomalsie (mozno len kvoli nasledovnej "funkcii"->), plus zobrazoval neustale hlasky o dekodovani a pod. (nedaju sa vypnut v tomto module, v predchadzajucom modely to islo). Doteraz funguje bez vacsich problemov, asi 2x sa stalo ze vyhodil hlasku o zakodovanom kanale, ale v podstate hned potom naskocil aj obraz. V prilohe su aj na obrazkoch vsetky tu spominane moduly, ak by niekto potreboval. Este taky Ten Mascom by sa mal dat aj upgradovat cez satelit, plus dodatocne dokupit dalsie kodovania…
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_0260.jpg 
Zobrazení: 323 
Velikost: 1.08 MB 
ID: 11359   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_0267.jpg 
Zobrazení: 322 
Velikost: 1.05 MB 
ID: 11360  
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-01-2012, 15:15
  2. Samsung LE40C6900 + CAM modul + Skylink Irdeto karta
    Od maxipes6 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 03-08-2011, 22:00
  3. Samsung LE32C670+SMIT(zeleny)+Skylink ICE
    Od quantum95 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 24-06-2011, 19:20
  4. DVB-S: Cam modul (duo) do TV Samsung
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-01-2011, 19:17
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-04-2010, 13:02