Leadtec Expert - dual zvuk
Zdravim vsetkych,
Mam kartu Leadtec DV2000 expert, pouzivam najnovsi soft WinFast. Zaujimalo by ma, ked vysielaju DUO zvuk, teda aj v povodnom jazyku aj dabovane, ci si viem nejakym sposobom nastavit, aby som mohol pocuvat prave ten original, a vypnut dabing. Nieje problem vypnut original a pocuvat dabing, ale casto by som uprednostnil prave ten original.
Vdaka za odpoved.
Mam kartu Leadtec DV2000 expert, pouzivam najnovsi soft WinFast. Zaujimalo by ma, ked vysielaju DUO zvuk, teda aj v povodnom jazyku aj dabovane, ci si viem nejakym sposobom nastavit, aby som mohol pocuvat prave ten original, a vypnut dabing. Nieje problem vypnut original a pocuvat dabing, ale casto by som uprednostnil prave ten original.
Vdaka za odpoved.
Doufám, že nejsem moc off-topic. :-) Ale u mě na kartě WF 2000XP Expert, když zapnu DUAL, tak slyším originální jazykovou mutaci. A když dám MONO nebo STEREO tak slyším dabing. Pořad ale musí být vysílaný v DUO režimu. :-R :-)-
No a toto mi nefunguje .. ked mam stereo, pocujem sucasne original aj dabing, ked dam dual alebo mono, pocujem len dabing ;-( Neprepina sa to v tom softe niekde?
Souhlasím s Doomhammerem, ale funguje to opravdu teprve v poslední verzi. Musíš ale současně mít i poslední verzi ovladačů, jen poslední PVR nestačí (asi jde o rozeznání rozdílu mezi signálem STEREO a DUAL v čipu karty a ne o aplikaci). Bohouš
No to som nenapisal, ale mam posledne verzie aj ovladacov, aj softu - teda ak zaposledny tyzden nevyslo nieco este novsie. A funguje mi to tak, ako som napisal. Stereo mam obojjazycne, DUAL 1 a MONO je dabing ;-(
Mimochodom, ma ta 1-tka nejaky vyznam? Teda, ci nemoze byt aj DUAL 2 a to by bol original jazyk ;-) len triafam .. ;-)
Mimochodom, ma ta 1-tka nejaky vyznam? Teda, ci nemoze byt aj DUAL 2 a to by bol original jazyk ;-) len triafam .. ;-)