Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: DVDARCHITECT - AC3 + M2V (z PROCODERu)

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    540

    Vytvoril som si v PROCODERi len VIDEO súbor M2V a vo vegase len AC3. Keď to chcem spojiť v DVDA tak to hlási CHYBU.
    M2V je OK aj AC3 je OK.

    Skúsil som ich spojiť v TMPGEnc TOOL do MPG2 ale ani tak (nehodí iba obraz a zvuk nikde)

    VĎAKA

    PS: Ako to mám renderovať v PROCODERI aby to bolo OK?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    128

    Nepíšeš jakou chybu ti A. hlásí
    Podle mých zkušeností procoder neumí udělat regulérní mpg pro DVD. Když převádím např avi na mpg v ProCod., vždy nechám DVDA video znovu vyrendrovat i když mi A. píše, že video je O.K.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    540

    Teraz som skúsil vyrenderovať MPG2 vo VEGAS 5 s nastavením DVD PAL pre DVDA. Potom AC3 (tiež VEGAS) .
    V DVDA robí to isté (v náhľade je video, ale audio nikde, ani ho nemôžem vložiť. Keď vložím AC3 do projektu, tak si načíta k tomu ten MPG2 a audio nigde)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    540

    Už to mám:

    V DVDA treba vložiť MPG2 (M2V), 2x kliknúť na to video v DVDA (aby sme ho mali v náhľade) a potom v EXPLORERi 2x kik na AC3
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    128

    V object properties toho mpegu máš cestu k tomu videosouboru a hned o řádek níž se nastavuje cesta k audiosouboru. Tam ti to nejde nastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    540

    matess

    Prečo robíš MPG2 v PROCODERi a potom znova v DVDA.
    Veď to nechaj v MPG2 z PROCODERu, alebo to nechaj v DV a až v DVDA to daj do MPG2
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    128

    Jednou jsem nechal videosoubor s kocovkou *.m2v v DVDA tak jak byl, vypreparoval (bez renderingu) a vyburnil, a výsledné DVD se v přehrávači nedalo posouvat, zapauzovat a nefungovalo ani vyhledávání. Film se kousl a hotovo. Arch. mi přitom hlásil, že video je O.K. Zku*vil sem pět nosičů (kopie) a od té doby mi po Procoderu vždy Arch. přepočítává video. A říkejte si co chcete
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    540

    A aký dátový tok si použil pri tom "chybnom" M2V a akou rýchlosťou si to pálil ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    128

    6000kbps, 2,4x
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    MATESS
    To je nejaka divocina. Taketo problemy som s Procoderom nikdy nemal
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ja to niekedy musim muxnut do mpg v Tmpg a zvuk doplnim ten povodny AC3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    128

    Tean:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    demuxuju v pro coderuexpress - vznikne video m2v a audio wav. Ale pozor: origos avi ma fps asi 23.9 a procoder to predela na 25fps. To ale pak znamena, ze uz mi nebudou sedet titulky???. Dale by melo nasledovat prevedeni wav na AC3, ale to nevim, jak to prevedu. Potrebuju totiz do DVDLabPro m2v a ac3. Je to tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    Procoder má tuším defaultně nastaveno počet snímků v GOPu jako pro NTSC, což je víc než pro PAL, pokud jsi to renderoval takto, tak ti to DVDA nevezme, musís snížit velikost GOPu na maximálně 15 snímků, jinak není DVD kompatibilní
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Procoder má tuším defaultně nastaveno počet snímků v GOPu jako pro NTSC, což je víc než pro PAL, pokud jsi to renderoval takto, tak ti to DVDA nevezme, musís snížit velikost GOPu na maximálně 15 snímků, jinak není DVD kompatibilní
    Teď jsi mě vylekal! Tak jsem pátral, kde se to v ProCoderu 2 nastavuje, ale nikde jsem nic podobného nenašel . . Jsou tam pouze defaultní volby pro oba bar. systémy, kde se nedá nic nastavit ! Tak jsem blbej, nebo jen hůř vidím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Este k rychlosti procoderu 2...
    Od Fiiik v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-10-2005, 18:21
  2. Nový DVDArchitect 3.0c
    Od stayman v sekci Mastering
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-09-2005, 22:32
  3. Nedokonceni prevodu v Procoderu
    Od Doceto v sekci Mastering
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-08-2005, 20:53
  4. Sony DVDArchitect 3.0a
    Od stayman v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-06-2005, 23:41
  5. Nastavení v Procoderu 2
    Od Satelit v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-08-2004, 09:36