Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Ako spustiť Pro coder 3

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    70

    Nainštaloval som si Pro coder 3 a vypisuje mi toto
    https://www.tvfreak.cz/forum/attachm...1&d=1291406855
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Musíš připojit USB klíč, který dostals spolu s ProCoderem a nemáš nainstalovaný QT a DirectX.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    ...a nemáš nainstalovaný QT a DirectX.
    ...tam stačí mít jen QuickTime Alternative...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    70

    mám aktuálny q t a nič
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    70

    mám QT aj diret x no neviem či dobré verzie. Ten usb kľúč je blbosť už som to mal neraz nainštalované a nebol problém. Aj kolega ho má normálne to nainštaloval a ide v pohode.
    Nechápem tú hlášku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od pedeva Zobrazit příspěvek
    mám aktuálny q t a nič
    Aktuální ti k ničemu není, ProCoder chtěl nějakou verzi 6.5.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Aktuální ti k ničemu není, ProCoder chtěl nějakou verzi 6.5.1
    QTA 1.33 obsahovala QT 6.5.1 kodek a s tou to v pohodě jede. Tím by se vyloučila jedna ze 3 příčin.

    P.S. V tom aktuálním posledním 3.2.2 už je 7.62.14.0...
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 03-12-2010 v 21:32
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    70

    Odinštaloval som aktuálnu verziu Qt a nainštaloval starú 6.5.1. A stále tam mám všetky tri príčiny.
    Tak som sa tešil že to konečne pôjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od pedeva Zobrazit příspěvek
    Odinštaloval som aktuálnu verziu Qt a nainštaloval starú 6.5.1. A stále tam mám všetky tri príčiny.
    Tak som sa tešil že to konečne pôjde.
    No a co ta Dll-knihovna? Ta je na svém místě a správná? Jestli jo, tak už budeš muset začít shánět nějakýho "Ali Alladina" na ten dongle...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no bud mas kluc a zabudol si ho zastrcit .. ak ti to chodilo bez kluca , tak to je piratska verzia .. a zabudol si nakopirovat cracknute subory ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Umí Pro Coder 3 avchd?
    Od petruskin v sekci Kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2007, 14:15
  2. carbon coder - přizpůsobení DVD
    Od Dennis v sekci Mastering
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-09-2007, 20:27
  3. Pro Coder 2 a ja
    Od Geralt v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-02-2005, 09:47
  4. Pro Coder 1.5 - velikost wav souboru
    Od SPG v sekci Kodeky
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 14:26
  5. VEGAS 5 - Frame server - Pro Coder 1.5
    Od MOJE v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-09-2004, 09:33