Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: Nováček s PS50B550 (konkrétně PS50B550T4W)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    5

    Jsem čerstvým majitelem tohoto drobečka-a absolutně jsem netušil, co všechno se s ním dá provádět...moc vás všechny prosím-jsem spokojen se všemi funkcemi které využívám (koukám na telku hahaha) takže jedinou závadu co jsem našel je, že z FLASH (externí HDD) mě přes USB jdou jen fotky a mp3 - jinými slovy - jak tohoto drobečka naučit přes USB rozjet AVI (a nejlépe i s titulky?) ????????? Moc prosím - jsem (snad) technicky průměrně zdatný-ale rozhodně než bych přečetl všechny zde zveřejněné příspěvky - měl bych i odrostlé vnoučata.....proto budu vděčný za pomoc s tímto jediným nastavením - JAK ROZJET PŘES USB AVI ???? (ps:jaký smysl má přes TV rozjíždět WiFi když mám k TV připojený PC? je něco čemu nerozumím???? ) Díky vám všem, co pomůžou
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    257

    HI
    to jste si mel pořidit C550 letošní model. a tam to funguje bez problemu. a nebo LG kde to jde rozchodit i na modelech kde jdou jen mp3 a jpg připadne jen ser. usb. ve vašem připade asi Vás zklamu nevidel jsem nikde na samasung že by tohle šlo. u verze B.snad možna nekdo najde navod ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    114

    nemusíš pročítat vše co je na foru ale stačí vlákna k PS50B550 těch tu není moc jinak jak přehrát avi a mkv na této tv je poměrně jednoduché stačí v menu přepnout tv na model 650 a jede to aspon u me tv to tak funguje .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    257

    * V režimu standby stiskněte INFO, MENU,MUTE a STANDBY, tím se
    dostanete do servisního menu.
    * V menu zvolte možnost CONTROL
    * Dále možnost SUB OPTION
    * Zapněte volby WISELINK MOVIE, WISELINK WRITE & HIGH DEVI
    * přepnout WithoutDB na WithDB
    * Stiskněte STANDBY
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    5

    nejde mě přepnout volba wiswlink movie.....je off a nemám možnost ji změnit...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-06-2012, 19:54
  2. Plazma: Ps50B550
    Od Hucck v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-02-2011, 12:25
  3. Jak konkretně napojit TV DVDrecorder s tunerem DVB-S a STBox
    Od Vladim v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 16:18
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-03-2009, 22:08
  5. Nováček v moviemakingu
    Od ToX. v sekci Editace videa
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-03-2009, 22:32