Posunuty zvuk na DVD
Mam DVD na nem dva filmy z toho prvni ma posunutej zvuk asi o pul sekundy. Jak to co nejjednoduseji napravit? Mám z toho vybranej mpeg2 a demuxnutej na ac3 a m2v.. ale nevim cim to muxnout s tim posunutim... diky za info...
MPEG Video Wizard: načti, obé zesynchronizuj a bez rekomprese ulož, zautorizuj ve svém oblíbeném author softu.
ehm.. v tom wizardu je tam na to nejaka fce?... me to prislo takovy dost nesikovny, lovit tam framy v timeline...
soko.ban: žádný framy nelovíš. Pokud je posun stejný od začátku do konce, tak provedeš na timeline (po zoomu s naprostou přesností) úpravy, zkontroluješ a dáš uložit (dávám samostatně audio i video). Vše je hotovo za několik minut.
hm, tak na to sem prisel... cekal jsem tam nejakou sofistikovanou vychytavku ;)
ale mel si pravdu ze to asi neni sibnuty cely o nejaky delta ale je to cely uplne sprzneny ze se na to asi vykaslu. jeste jsem to teda uplne detailne nezkoumal, ty jo?
ale mel si pravdu ze to asi neni sibnuty cely o nejaky delta ale je to cely uplne sprzneny ze se na to asi vykaslu. jeste jsem to teda uplne detailne nezkoumal, ty jo?
jo a došel jsem ke stejnému názoru (že čas strávený synchronizací A a V je v tomto případě v nápadném nepoměru k výsledku a strávím ho jinak) znovu jsem kouknul na původní stream a i ten je mimo (a mnohem výrazněji).
Jinak ty úpravy trvají několik sec, několik minut(zde spíš desítek sec) trvá uložení nového synchronního A a V.
Jinak ty úpravy trvají několik sec, několik minut(zde spíš desítek sec) trvá uložení nového synchronního A a V.