Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: SAMSUNG PS50B550 nastavení v menu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    3

    Zdravím mám tuhle televizi SAMSUNG PS50B550 asi týden.
    A po přečteni pár věcí v manuálu a pokusu o nastaveni se mi nedaří.
    Mé dotazy jsou asi trchu stupidní ale nenadělám nic.

    Mám následující problémy:
    1) Strašně mě štve uvítací melodie a i při vypnutí, v menu ji dám normálně vypnuto vyjedu z menu a když televizi znova zapnu tak je zas aktivní.

    2) Automaticky je obraz nastaven na Dynamický, ale já bych ho chtěl mít na standartní, při změně a zapnutí televize je stále nastaven dynamický. (předpokládám že při standartním nastavení je i spotřeba menší než u dynamického).
    Nevím jesti dělám něco špatně nebo to neumím uložit byl bych rád kdyby jste mi někdo poradil.

    A mám ještě jeden dotaz, k TV mám přes scart připojen satelit a přes hdmi ps3.
    Jde nějak nastavit přímo na těchto výstupech abych si u každého nastavil obraz jak chci???
    Popřípadě jestli někdo znáte nějáké nastavení hodnot pro co nejlepší obraz ??
    Předem všem díky za rady.
    Naposledy upraveno uživatelem Razor339: 20-06-2010 v 14:42 Důvod: špatný název plazmy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    688

    Pravdepodobne maš TV nastaveny v mode pre predajňu. Pri ňom sa po určitom čase alebo po vypnuti tv nastavenia resetuju na defaultne. Nastav tv na domaci mod a malo by to byť ok.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    3

    Tak jsem to zkusil pohledat a v menu jsem nikde tuto možnost nenašel, takového přepnutí. Zkusím se ještě podívat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    688

    Pozri do manualu. Malo by to byť (ak sa nemylim) niekde na začiatku, v odstavci Plug&Play (alebo nejaky podobny nazov).

    // http://downloadcenter.samsung.com/co...03L10_1026.pdf - strana 245.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lerby
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    906

    Please follow these instructions as to how to remove your TV from Shop Mode or Store Demo Mode.

    First, confirm your TV is in Shop Mode or Store Demo Mode:

    1. Press the INFO button on your remote control. A list of settings appears.
    2. See if the Picture Mode setting is set to Shop Mode or Store Demo Mode or the message "Store Demo" is displayed in the center of the screen.

    There are three methods for removing your TV from Shop Mode or Store Demo Mode. If the first method does not work, try the second or third method.
    Method 1

    To remove your TV from Shop Mode or Store Demo Mode, follow these steps:

    1. Press the Volume + button on the side panel of your TV. If your TV does not have a side panel, press the Volume button on the front panel. The TV displays the volume bar.
    2. With the volume bar displayed on the screen immediately press and hold the MENU button on the side panel of your TV for about seven seconds. Again, if your TV does not have a side panel, press the MENU button on the front panel. If Dynamic or Dynamic Mode is displayed on the screen, your TV has been removed from Shop Mode or Store Demo Mode.

    Note: You may want to press the INFO button on your remote again to confirm you TV is no longer in Shop Mode or Store Demo Mode.

    Method 2

    1. Press the Volume button on your remote. The TV displays the volume bar.
    2. With the volume bar displayed on the screen immediately press and hold the MENU button on the side panel of your TV for about seven seconds. Again, if your TV does not have a side panel, press the MENU button on the front panel. If Dynamic or Dynamic Mode is displayed on the screen, your TV has been removed from Shop Mode or Store Demo Mode.

    Note: You may want to press the INFO button on your remote again to confirm you TV is no longer in Shop Mode or Store Demo Mode.

    Method 3

    1. Change your TV to the "TV" source. The TV source is the coax (RF) source. It does not matter if you do not have anything connected to this source.
    2. Press the MENU button.
    3. Use the ▲ or ▼ button to select the "Setup" portion of the menu, and then press the ENTER button.

    Note: On many TVs the menu sections name is displayed on the left side of the menu and sideways.

    4. The "Plug & Play" option should be highlighted if it is not use the ▲ or ▼ arrow to select "Plug & Play" option, and then press ENTER.

    Note: If the "Plug & Play" option is grayed out and can't be selected this means.

    5. Follow the on screen instructions. When the options comes up select "Home" instead of "Shop".
    6. Finish going through the plug and play option and your TV will no longer be in Shop Mode or Store Demo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    3

    Díky za rady, už to jde v pohodě.
    A mám ještě jeden dotaz jde nějak nastavit aby se třeba v určitý čas zapla funkce úspora energie asi ne že ???
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Plazma: SAMSUNG PS50B550 servisni menu
    Od j3nda v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 117
    Poslední příspěvek: 31-10-2012, 18:58
  2. LCD: Samsung LE32C570 nastaveni servisniho menu
    Od mazlik01 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 28-08-2011, 21:20
  3. Plazma: Samsung PS50B450 nebo Samsung PS50B550
    Od hupr v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-02-2010, 17:24
  4. Plazma: Samsung PS50B550 - dostupnost
    Od Michalos v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-01-2010, 17:12
  5. Samsung PS50B550 z PC
    Od saiya-jin v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-10-2009, 12:09