Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Panasonic DMP-BD60 problém se zvukem v archivu Nova.cz

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    7

    Ahoj všem.
    Mam mensi problem s BR prehravacem Panasonic DMP-BD60. Je propojen HDMI kabelem s TV Sony 32w5500 a na Viera Cast v archivu Novy nejede zvuk. Jak u TV, tak u prehravace je firmware aktualizovan a vse ostatni jede bez problemu. Pri predchozim propojeni pres cinche, bylo vse ok(tedy az na kvalitu obrazu ), zvuk fungoval normalne.
    Strycek Google neporadil, podobny problem jsem nenasel a ani zakaznicka podpora Panasonicu mi nepomohla. Odkazali me na kontrolu v servisu. Prehravac mam necele 2 mesice, nepredpokladam nejakou zavadu na hardwaru.
    Ocenim jakoukoli radu, ci tip.
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    a máš správne nastavený zvukový výstup ? predtým šiel analógovo, nezabudol si prehodiť páčku v menu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    7

    jde o to, ze ostatni funkce Viera Cast, jako YouTube, atp. jedou se zvukem, jen ta Nova ne??? prosel jsem podrobne oba navody, jak na TV tak na BR a nic. mam pocit, ze problem bude ve formatu zvuku, ktery poskytuje archiv Novy. a nevim jak dal
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    pozri si manuál....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: hdmi-1.png 
Zobrazení: 168 
Velikost: 101.2 KB 
ID: 6353   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: hdmi-2.png 
Zobrazení: 117 
Velikost: 50.5 KB 
ID: 6354   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: hdmi-3.png 
Zobrazení: 113 
Velikost: 84.0 KB 
ID: 6355  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    7

    nic z uvedeneho muj problem neresi, jiz jsem zkousel drive.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    7

    Jde o to, ze nejde zvuk pouze u archivu Nova.cz, ostatni funkce Viera Cast jsou v poradku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    a keď dáš opäť analog out tak ide zvuk ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    7

    ano, kdyz opet zapojim analog pres cinche, tak jede zvuk i v archivu novy
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    a nie je ten archív TV Nova audio AAC ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    7

    to kdybych vedel? myslim, ze prave format zvuku bude ten problem. ale jak to vyresit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    83

    chci se zeptat majitelů, je velekj problém nastavit připojení na net u tohoto BR 60/65? stačí to nastavit jenom podle návodu?...
    ten archiv tv nova by určitě manželka uvítala
    Naposledy upraveno uživatelem badboyrd: 21-05-2010 v 12:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    53

    koupil jsem cerstve DMP-BD60 a na routeru mam DHCP, Vieara cast fungovala hned bez jakehokoliv nastavovani (teda akorat zemi jsem vybral Czech Republic..).

    Nova tv funguje hezky, akorat by se mi libilo, kdyby v dalsi rohu stejnym systemem fungovala CT a v dalsim Prima.... (komu ne)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    653

    nechapu - koupit blu ray prehravac a pak cumet na internetove mazanice
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    nová doba....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    53

    kdo rika, ze na ty mazanice koukam ja, tam jde jen o ruzovou zahradu pro manzelku....


    Nicmene se mi uz parkrat stalo nahodne zastaveni obrazu pri prehravani (v mem pripade u DVD, protoze blu-ray media stejnak nemam), zjistil jsem, ze tento bug je na zahranicnich forech dost diskutovan, takze premyslim, zda ten Panasonic jeste nevratim.. (na druhou stranu se mi libi podani zvuku, ty dialogy jsou ve stereu dobre slyset.)
    Naposledy upraveno uživatelem milka2: 22-05-2010 v 08:00
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. panasonic HDC-SD900 - problém se zvukem
    Od Raim84 v sekci Videokamery
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 19-06-2012, 13:11
  2. Panasonic BD60 a VieraCast
    Od jaguar000 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-11-2009, 06:28
  3. Problém se zvukem u Panasonic TX-29PX20P
    Od Donic v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 13:03
  4. Uloženi videa z archivu TV NOVA.
    Od BigSandy v sekci Filmy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 31-10-2008, 07:51