Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Leadtek Winfast TV2000 XP Expert + PVR - vytuhava III.

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    A je to venku, vcera mi to vytuhlo a to jsem vubec negraboval, proste jsem ji mel jen pustenou.
    1. byla to cista instalace (preinstalovaval jsem kvuli tomu celej comp)
    2. nemam v pocitaci zadny kodekovy balicky, navic tim, ze to vytuhne aniz bych nahraval, na to podle me nemaj zadny kodeky vliv
    3. zkusel jsem dat kartu i do jinyho slotu
    4. kdyz jsem nahraval, tak se mi nahrali nektery soubory bez zvuku, takze resim jestli ten problem nebude nekde uplne jinde
    5. ovladace a PVR mam posledni verzi, neni problem v tomhle? popr. jaky verze mate vyzkouseny, ze fakt fungujou? Diky, za cokoliv, co povede k vyreseni tohohle problemu, protoze jinak to fakt uz rozslapu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    2. nemam v pocitaci zadny kodekovy balicky, navic tim, ze to vytuhne aniz bych nahraval, na to podle me nemaj zadny kodeky vliv
    Mají vliv i na sledování.

    4. kdyz jsem nahraval, tak se mi nahrali nektery soubory bez zvuku, takze resim jestli ten problem nebude nekde uplne jinde
    Na mých web. stránkách jsou obrázky mého nastavení na mém PC. Je to vzor, protože máme odlišné konfigurace PC. Je to vlastně nasměrování.

    5. ovladace a PVR mam posledni verzi, neni problem v tomhle? popr. jaky verze mate vyzkouseny, ze fakt fungujou?
    Já používám originál z přiloženého CD ("nečeské" znaky v teletextu mě nijak nevadí), nepoužívám dálkové ovládání.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Zacinam tusit v cem to asi bude. Ted jsem zkusil nastavit u mpg2 bitrate na 8000kbps a zacalo se to kousat uz po par vterinach, nekdy se ani nenahral zvuk, takze neco nestiha, ovsem co konkretne netusim, poradite nekdo? Pri nahravani do mpg1 se mi to zatim nekouslo ani jednou - mensi rozliseni a tim padem mensi dat. tok - to by odpovidalo my domence. Na druhou stranu nevim, co by bylo potreba za poc aby to stihal Mam P4 2.6ghz HT a 1gb ram...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Jeste doplnim: Ted jsem se koukal do zpravce uloh - kdyz se to neseka tak jede procesor na 70% a vyuziti pameti je 300mb, jakmile se zacne kousat obraz, procesor pada na 7%, to by znamenalo, ze procesorem to neni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Copak všechno máme za sbírku "zástupců" v řádku ve spodním pravém rohu monitoru. Tam toho asi bude požehnaně, viď ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Copak všechno máme za sbírku "zástupců" v řádku ve spodním pravém rohu monitoru. Tam toho asi bude požehnaně, viď ?
    Kdepak, je tam par veci, vim ze tohle zatezuje pamet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Doxa: = ovladač IDE (plus pravidelná defragmentace před/po) může být příčinou. Od té doby, co jsem začal používat "rychlejší disk" na grabování (SCSI3, 10 000 otáček...), tak podobné problemy jako s ATA nemám. Rozdíl v chování systému (pod W2K) byl opravdu markantní - teď mi to grabuje i na 8500 Mpeg2 a musím naopak brzdit, aby se tam podle normy vešel ještě zvuk... Následné zpracování je v CPC2 na 2 průchody.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od StD
    Doxa: = ovladač IDE (plus pravidelná defragmentace před/po) může být příčinou. Od té doby, co jsem začal používat "rychlejší disk" na grabování (SCSI3, 10 000 otáček...), tak podobné problemy jako s ATA nemám. Rozdíl v chování systému (pod W2K) byl opravdu markantní - teď mi to grabuje i na 8500 Mpeg2 a musím naopak brzdit, aby se tam podle normy vešel ještě zvuk... Následné zpracování je v CPC2 na 2 průchody.
    Zkousel jsem to na trech diskach a u vsech byl ten samej problem. O lepsim disku jsem premejslel, mozna by stacilo S-ATA, radic mam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841



    Zkus poštelovat toto nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Doxa: Opakuji: Driver pro IDE, ATA HDD udělá, co mu potom pošleš. Jestli máš nějakou Via-chipset desku, tak se s tím ale asi moc nepořeší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Aach jo, winfast je pro me velka konkurence prehravaci kiss, to je taky zalezitost, ktera funguje na heslo Hral jsem si s tim nastavenim, az jsem stahnul kvalitu a bitrate na uroven "optimal kvality" a ono se to kousalo porad. Zkontroloval jsem veskery nastaveni - vsechno jak u "optimal kvality". Tak jsem ten profil smazal, zalozil znova a ejhle, jede to i na 8000kbps. Zahadou uz zustava jen to vytuhavani pocitace, treba po hodine nahravani.

    To StD: Via-chipset nemam, nejsem blazen mam soltek + chipset intel. Ovladace na chipset jsem dneska preinstaloval, jeste zdefragmentuju disk a uvidime, snad mas pravdu...

    To Masek: Musim trvat na tom, ze winfast je proste sr..kova karta, resp, problem bude asi ve spatnejch ovladacich. Chapu, ze sou lidi kterejm to funguje bez problemu, ale kdyz si koupis auto, ktery ti bude chcipat, tak te taky neutesi, ze sou lidi kterejm to nechcipe. Pokud je neco dobry, tak by to melo fungovat vetsine, ne jen "nekomu". Jinak samozrejme moc diky za rady, nic nemyslim osobne, spis jsem z toho zpruzelej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Musim trvat na tom, ze winfast je proste sr..kova karta, resp, problem bude asi ve spatnejch ovladacich. Chapu, ze sou lidi kterejm to funguje bez problemu, ale kdyz si koupis auto, ktery ti bude chcipat, tak te taky neutesi, ze sou lidi kterejm to nechcipe.
    Já s touto kartou grabuji v plném PALu, bez žádných problémů. A nejsem jediný. Ta karta má ještě jednu výhodu: je blbuvzdorná. Snese toho opravdu hodně. Ale musí být vyladěný systém.
    Když to srovnáváš s autem - oba budeme mít stejné, ale ty nebudeš mít seřízené ("vyladěné") zapalování / rozdělovač. Pokud potom budeš křičet, že to auto je sr**ka - tak se na mě nezlob, ale asi si něco budu o tobě myslet.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Rušení Leadtek Winfast TV2000 XP Expert
    Od Craft v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 12:38
  2. Umí Leadtek WinFast TV2000 XP Expert zapnout sám PC?
    Od cervcerv v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 07:33
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 17:01
  4. Leadtek Winfast TV2000 XP Expert + PVR - vytuhava
    Od doxa v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-01-2005, 08:30