Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: TechniSat Digit HD8-SX

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    58

    Mám TechniSat Digit HD8-SX.
    Chci se zeptat jak dostat nahrávku z externího hdd do PC, alebo převést na použitelný formát.
    Po připojení k PC se disk tváří, že na něm nic není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    Pripajas to k PC s Windowsom a nic? Tak to pripoj k PC s Linuxom, urcite tam nieco uvidis.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    ako si inak spokojny s tymto zariadenim? planujem jeho nakup...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od sirdo Zobrazit příspěvek
    ako si inak spokojny s tymto zariadenim? planujem jeho nakup...
    Já jsem s kvalitou obrazu spokojný. Lepší zobrazovač jsem asi v akci nevidel. HD je fakt na vysoké úrovni. Když pozeráš kvalitne natočený HD film tak je to bez chyby. (Já mám skylink.)
    Bohužel, ale nevím jak točit s motorem (to mi až tak nevadí, případne ide to řešiť i jinak). A samotný technisat má narozdíl od ostatních jiný prístup k menu a nastaveniu. Technik co mi montoval satelit v tom menu nevedel moc chodiť. Nicméne mne vyhouje a po dni testování jsem skoro vše v menu našel a odskoušel. Akorát nevím jak na přenesení filmu z externího hdd na PC. Ale to nějak pořešim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od Bengi Zobrazit příspěvek
    Já jsem s kvalitou obrazu spokojný. Lepší zobrazovač jsem asi v akci nevidel. HD je fakt na vysoké úrovni. Když pozeráš kvalitne natočený HD film tak je to bez chyby. (Já mám skylink.)
    Bohužel, ale nevím jak točit s motorem (to mi až tak nevadí, případne ide to řešiť i jinak). A samotný technisat má narozdíl od ostatních jiný prístup k menu a nastaveniu. Technik co mi montoval satelit v tom menu nevedel moc chodiť. Nicméne mne vyhouje a po dni testování jsem skoro vše v menu našel a odskoušel. Akorát nevím jak na přenesení filmu z externího hdd na PC. Ale to nějak pořešim.
    PS: prej tenhle přístroj se už nevyrábí a de už jenom ze skladu. kupoval jsem ho na www.omko.cz a tam ho stále ješte mají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    Citace Původně odesláno od Bengi Zobrazit příspěvek
    ...Akorát nevím jak na přenesení filmu z externího hdd na PC. Ale to nějak pořešim.
    Tvoj Technisat uklada na disk vlastnym systemom v PC necitatelnym. Keby si sa opytal googla, urcite by ti vyplul tento navod:

    TechniSat Digit HD-8
    Kopírování záznamů pro zpracování v PC, funguje pouze v rámci jednoho externího HDD

    - externí disk, připojený k PC je nutné rozdělit v požadovaném poměru na 2 samostatné primární oddíly
    - oba vzniklé oddíly naformátujeme na systém souborů FAT32 , čímž vzniknou disky např. F a G
    (viz. Formátování externích HDD - FAT 32)
    - externí disk připojíme k HD-8 a přes Record organiser provedeme zformátování jednoho oddílu
    na systém souborů RAW podporovaný rekordérem.
    - přístroj na takto připraveném HDD je schopen kopírovat pro PC "nečitelná" RAW data do druhého
    oddílu FAT32, přes volbu Media organiser v MENU.
    - externí HDD, připojený k PC, detekuje a zobrazí obsah složky FAT32 - překopírovaný obsah
    je možné dále finálně zpracovávat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    Citace Původně odesláno od Bengi Zobrazit příspěvek
    PS: prej tenhle přístroj se už nevyrábí a de už jenom ze skladu. kupoval jsem ho na www.omko.cz a tam ho stále ješte mají.
    nestras...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od artam Zobrazit příspěvek
    Tvoj Technisat uklada na disk vlastnym systemom v PC necitatelnym. Keby si sa opytal googla, urcite by ti vyplul tento navod:

    TechniSat Digit HD-8
    Kopírování záznamů pro zpracování v PC, funguje pouze v rámci jednoho externího HDD

    - externí disk, připojený k PC je nutné rozdělit v požadovaném poměru na 2 samostatné primární oddíly
    - oba vzniklé oddíly naformátujeme na systém souborů FAT32 , čímž vzniknou disky např. F a G
    (viz. Formátování externích HDD - FAT 32)
    - externí disk připojíme k HD-8 a přes Record organiser provedeme zformátování jednoho oddílu
    na systém souborů RAW podporovaný rekordérem.
    - přístroj na takto připraveném HDD je schopen kopírovat pro PC "nečitelná" RAW data do druhého
    oddílu FAT32, přes volbu Media organiser v MENU.
    - externí HDD, připojený k PC, detekuje a zobrazí obsah složky FAT32 - překopírovaný obsah
    je možné dále finálně zpracovávat.
    jo paráda dikes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    23

    Je nějaký podstatný rozdíl mezi HD8 S a HD8 SX.Například na stránkách Technisatu jsou aktualizace spíše na HD8 S na SX je tam tuším jen jeden soubor.Tak jestli si při nakupování pohlídat jaký označení mi budou dávat...
    Naposledy upraveno uživatelem Mářa: 16-04-2010 v 16:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    Citace Původně odesláno od artam Zobrazit příspěvek
    Tvoj Technisat uklada na disk vlastnym systemom v PC necitatelnym. Keby si sa opytal googla, urcite by ti vyplul tento navod:

    TechniSat Digit HD-8
    Kopírování záznamů pro zpracování v PC, funguje pouze v rámci jednoho externího HDD

    - externí disk, připojený k PC je nutné rozdělit v požadovaném poměru na 2 samostatné primární oddíly
    - oba vzniklé oddíly naformátujeme na systém souborů FAT32 , čímž vzniknou disky např. F a G
    (viz. Formátování externích HDD - FAT 32)
    - externí disk připojíme k HD-8 a přes Record organiser provedeme zformátování jednoho oddílu
    na systém souborů RAW podporovaný rekordérem.
    - přístroj na takto připraveném HDD je schopen kopírovat pro PC "nečitelná" RAW data do druhého
    oddílu FAT32, přes volbu Media organiser v MENU.
    - externí HDD, připojený k PC, detekuje a zobrazí obsah složky FAT32 - překopírovaný obsah
    je možné dále finálně zpracovávat.
    Zajímavé ale je uváděno že tento přij. s už od začátku fw pvr ukládá soubory na hdd ve formátu TS takže jdou pak jednoduše zpracovat, ta k jak to tedy je???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od MONYS Zobrazit příspěvek
    Zajímavé ale je uváděno že tento přij. s už od začátku fw pvr ukládá soubory na hdd ve formátu TS takže jdou pak jednoduše zpracovat, ta k jak to tedy je???
    bohužel přístroj nemám s novým firmwarem. Teď jsem 1 měsíc mimo republiku, tak až budu doma tak to skusím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    blba otazka: pre pouzitie SkyLink karty v tomto pristroji potrebujem CAM modul, alebo karta pojde priamo do CI slotu?...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Snad CA modul nebo CAM, ne? Jinak není nic snažšího, než se podívat na stránky výrobce: http://www.technisat.cz/index20c0.ht...S_,cs,64-15039
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Snad CA modul nebo CAM, ne? Jinak není nic snažšího, než se podívat na stránky výrobce: http://www.technisat.cz/index20c0.ht...S_,cs,64-15039
    poviem ti to takto, v problematike DVB-S2 STB sa absolutne neorientujem, takze potrebujem odpoved ako pre blbeho na otazku: ked si kupim SkyLink kartu bude ju stacit zasunut do zariadenia, alebo musim kupovat nejaky modul, do ktoreho najprv zasuniem kartu a nasledne ten modul zasuniem do daneho zariadenia?...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Přijímač má Conax dekodér, takže když Skylink používá Cryptoworks (nebo nově Irdeto), tak to bez CAM (= Conditional-access module) nepůjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. Technisat Digit HD8-SX a UPC
    Od Ronymaster v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2011, 20:00
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07