Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: SB Audigy a ASIO

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele ruda
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    Ahoj lidi.
    Mám zvukovku SB Audigy, výstup nastaven na 5.1. Potud vše v pořádku.
    Nemohu ale nastavit ASIO Multimedia v Nuendu tak aby viděl 6xrepro.
    Vidí jenom 2 kanály. Pomůže mi někdo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Mal si si kupit poriadnu zvukovku, nielen ze by si videl, ale aj pocul
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele ruda
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    Výstup nastaven na 5.1, potud vše v pořádku (myšleno i zvukově), tzn., že
    Audigy 5.1 zvuk a ASIO podporuje a i hraje. Mixuju zvuk ve Vegasu i v AP Pro v 5.1.
    Já jsem jenom doufal, že se najde nějakej bourák, kterej v přemíře své laskavosti si sedne k PC a popíše postup jak nastavit ASIO Multimedia Driver v softu (Cubase, Nuendo) tak aby i blbec jako já pochopil co je špatně a něčemu se opět přiučil.
    Vysmívat se druhýmu umí fakt každej a tyhle fóra jak jsem doufal od toho tady snad nejsou. Dík za radu, fakt mi to pomohlo. Ruda
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ked budem v studiu, pozriem sa ti na to, ale Audigy tam nie je
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele ruda
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    Děkuju, budu rád. Ruda
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele ruda
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    Nainstaloval jsem SB Audigy 2 v domnění, že bude lépe, ale zase nic.
    Sice 5.1 zvuk funguje, v Ap Pro a Vegasu jde mixovat, ale nemohu nastavit v Nuendu a v Cubase ASIO Multimedia Driver tak aby viděl 6 kanálů. Najde se borec, kterej mi poradí jak na to ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Sorry,ale zabudol som... No v studiu je len integrovana zvukovka a dost dobra externa, ale stereo, takze som to nemal ako skusit, ale dozvedel som sa, ze to s orig.ovladacmi pravdepodobne nepojde, a jediny liek su nejake upravene, tak skus, nieco som nasiel, ale ak nezabudnem a budem este s tym clovekom, tak sa spytam na presny typ, ak ovsem nezabudol on.

    http://kxproject.lugosoft.com/index.php?skip=1

    ale mali by to byt oni, no nezarucujem, ale neboj, nemas co stratit, nanajvys ju budes mat v skrini, tak ako ja Audigy1
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele ruda
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    Audigy1 už ve skříni mám, ale dík za radu. Stáhnu a vyzkouším. Audigy 2 se chová tak, že v audio softech nenastavuješ ASIO ale Audigy 2 a pak 6xrepro vidíš a mixuješ.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Soundblaster Audigy 4 bulk - drivers, aplications?
    Od Machro v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 12:20
  2. USB Sound Blaster Audigy 2 nejde zvuk
    Od petra_hk v sekci Editace audia
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 19:46
  3. HELP!!!!! :-) SoundBlaster Audigy 2ZS platinum pro
    Od sharan v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2005, 10:45
  4. Pinnacle PCTVPro vs. SB Audigy 2
    Od DeXx v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 22-12-2004, 20:02
  5. Alternatívne ovládače pre SB Live a Audigy (a nielen)!
    Od Hawkey_tvf v sekci Editace audia
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-09-2004, 13:18