Tak dej něco zase ty, já musím makat na další knize (The Pacific).
Tak dej něco zase ty, já musím makat na další knize (The Pacific).
Aby ste sa nenudili, tak mám pre vás jednu "expertenfrage".
Neviem, či vám mám prezradiť niečo o tomto filme, či vám nebude stačiť ukážka. Ale prezradím aspoň to, že režisérom, scenáristom a producentom je jeden veľmi známy herec. Dejovo sme veľmi ďaleko a bežný smrteľník hercom neporozumie.
Hudbu od autora ukážky sme už vo VFH mali... pozorne počúvajte, pokiaľ možno s adekvátnym volume, zavrite oči a predstavujte si ... Hudba vystihuje prebiehajúci dej, dokonca aj lokalitu
Všetci, čo uhádnu, dostanú bonus v súčasne prebiehajúcej VFH v podobe 5 bodov, prvý úspešný riešiteľ dostane 10 bodov. Ale podmienkou je mať správne uhádnutú VFH.
//ak by ste mali problém, tak vám neskôr pomôžem viac.
No s těmi Punkty bych brzdil, aby v tom zas' nebyl partyzánský zmatek. Nech je raději zde a nemixujme to.![]()
Jinak ta muzika mi připomíná Christophera Younga (BAT*21), co jsem dával, ale tohle, jestli je to přesně z filmu neznám, navíc to nesedí ani k zadání. Ale nějaká Asie to bude, abych alespoň zmenšil okruh.![]()
Je to ukážka priamo z filmu ? Lebo podľa indícií som mal tip, ktorý sa pustením dvd nepotvrdil![]()
Tak som to nevzdalSakra Edi, ty si vychcaný
![]()
Jedná sa o film Apocalypto režiséra, scenáristu a producenta Mela Gibsona ......
Môj prvý tip bol Umučenie krista - takisto Gibsonov film, je z dávneho obdobia a tiež nie je hercom rozumieť ...
A prečo si vychcaný? Pretože presne v okamihu, kedy píšem tento post, beží tento film a presne táto melódia v TV![]()
jj, len som to najprv našiel a až potom som si uvedomil, že na ten film dávali upútavky a práve beží ....
A najväčší gól je, že keď som z poličky vyťahoval dvd s Umučením Krista, tak Apocalypto parkovalo hneď vedľa .... tak si to dnes pozriem, už som to dávno nevidel a na tv som to včera prepol neskoro ....
Aby to tady trosicku ozilo
tak FILM ktery pro me osobne hodne moc znamena,videl jsem ho nejmin stokrat a jeste ho nejmin stokrat uvidim-ten me snad nikdy neomrzi
hlavni hrdina-ac herec ktery vladne jinemu zanru nez tento film-svoji "vaznou" roli zvladl velmi dobre-ac kritici neverili a predem odsuzovali
film ma pro me neskutecnou hloubku-myslenku-a skvele vykony jeste skvelejsich hercu
PROSIM-nedavejte odpovedi zde-posilejte SZ -(expert_VFH_33) nechame tyden a uvidime kolik lidi tento skvely film pozna
(omlouvam se,A a C jsem musel zabalit,bylo to nejake velike,nechtelo se mi to upravovat sloziteji)
Naposledy upraveno uživatelem lexxxa: 05-09-2010 v 11:33
Jednalo se o film z roku 1996 rezisera Olivera Stonea
ČETA-originalni nazev PLATOON-myslim ze tento film netreba predstavovat
spravne odpovedi v poradi co dorazili:
1.vivid.sk
2.MIHI
3.robky
Dekuji vsem za ucast![]()
Tak si dáme jednu pro experty na večer. Nápovědy zatím přidávat nebudu, kdyžtak zítra, kdyby se nikdo nechyt. Prosil bych celý původní ENG název, nikoli překlad a odpovědi tentokráte do PM s názvem ExVFH (vidím, že tady se moc nečísluje, takže je to fuck)
První uhádnuvší vyhrává rovnou dva internetyUzávěrku si rozmyslím přes víkend.
Naposledy upraveno uživatelem Jiri@tncm: 17-09-2010 v 21:07
Teda ty mi dáváš zabrat... Nejenže vím, že je to Riders in the Sky theme, ale najít to v tom milionu odkazů.Původně jsem si myslel, že to nahrál USAF Heritage Band, ale v nich jsem to nenašel ani náhodou (od rána, sousedi mě milujou, když si pustím na volle gule To the Arborne se startem F-15...).
Kruzifix, že tě inspirovala ta B-52 v Mošnově?.To "příslušenství" je v příloze...
Naposledy upraveno uživatelem StD: 18-09-2010 v 08:26