Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: zmena umisteni pulsnimku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    Cau vsichni. Mam zachytavaci kartu s bt878, ktera zachytava horni pulsnimek jako prvni a tedka sem si poridil Canopus ACEDVio a ta to ma samozrejme kvuli norme DV obracene. Vsechno fachci jak ma az na to, ze nemuzu na Canopus poslat stary videa nagrabovany jeste bt kartou, pulsnimky sou blbe a klepe se to pri pohybu. Kdyz to prozenu VirtualDubem a dam swap fields, horizontalni pohyb je v poradku, ale zase se to klepe o ten jeden radek vertikalne, coz je celkem videt. Myslel sem teda ze by pomohlo, kdyby dolni pulsnimky zustaly a horni se vzali vzdycky z nasledujiciho frejmu. Tim by se vyresilo poradi prehravani a poloha pulsnimku taky (horni by zustal horni a dolni by byl dolni).

    asi takhle (cislo je poradi pulsnimku v prehravani) :
    [1 2][3 4][5 6] prevest na [3 2][5 4][7 6]atd.

    Muze nekdo poradit jak to vyresit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    33

    Zkus to poresit filtrem Smart Deinterlace ve VirtualDubu, je tam celkem dost moznosti.
    Ten plug-in je ale externi, takze pokud ho nemas, stahni ho odnekud z NETu.
    Treba ti to pomuze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    Jenze tyhle filtry pracujou jen v jednom snimku, jen to prehazujou. Teda pokud sem rek blbost, tak se omlouvam. Taky je mozny, ze muj problem vyresi jen spravny nastaveni ve Vegasu, ale zkousel sem vsechny moznosti a kombinace top/bottom field , jak u jednotlivejch souboru scen tak i u vyslednyho renderingu, ale porad je to spatne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    toto se tu uz resilo drive... mmt . .. . . tady to je:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=31
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    33

    Pista007:
    To neni pravda,
    konkretne ten filtr co sem ti napsal nepracuje jen v jednom snimku. Jinak by asi nabidky v jeho konfiguraci "phase shift" a "field swap before/after phase shift" postradaly smysl, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    Diky moc vsem, vecer to vyzkousim, snad to pomuze...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Umístění projektoru
    Od Neregistrovaný v sekci Projektory
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 05-02-2014, 21:42
  2. Jak přehodit pořadí půlsnímků?
    Od d2mac v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-06-2008, 07:30
  3. Umisteni anteny na DVB-T
    Od osvold v sekci DVB-T
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 03-09-2005, 10:28
  4. Jak na vypadávání půlsnímků???
    Od lajdak v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-06-2004, 12:57
  5. Zmena poradi pulsnimku v prokladanem MPEG 2
    Od Barcuch v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2004, 11:33