sledování TV na SS2
Ahoj všichni,tento týden mě příjde SS2.Až to všechno nainstaluju a pozapojuju,tak nainstaluju progDVB a můžu koukat? Nebo musím mít ještě
nějaký jiný soft.Myslím si ,že ne.Samozřejmě to bude jen začátek na odzkoušení volných programů,potom uvidím co dál.Díky :-D
nějaký jiný soft.Myslím si ,že ne.Samozřejmě to bude jen začátek na odzkoušení volných programů,potom uvidím co dál.Díky :-D
[quote=Matyas]Ahoj všichni,tento týden mě příjde SS2.Až to všechno nainstaluju a pozapojuju,tak nainstaluju progDVB a můžu koukat? Nebo musím mít ještě
nějaký jiný soft.Myslím si ,že ne.Samozřejmě to bude jen začátek na odzkoušení volných programů,potom uvidím co dál.Díky :-D[/quote]
zatím nemusíš mít nic jiného
nějaký jiný soft.Myslím si ,že ne.Samozřejmě to bude jen začátek na odzkoušení volných programů,potom uvidím co dál.Díky :-D[/quote]
zatím nemusíš mít nic jiného
Správná metoda, jak se připojit k tisícům uživatelů s SS2, kteří vydatně zvyšují tržby za kliky z reklam na forech.
80 % všech dotazů je ohledně toho, že něco kolem ProgDVB :-k nefunguje.
80 % všech dotazů je ohledně toho, že něco kolem ProgDVB :-k nefunguje.
ale ale pavelpt - noze ten progdvb tak nehan :-E
Ale je fakt ze ja by som ti tiez odporucil iny soft napr. dvbdream
Ale je fakt ze ja by som ti tiez odporucil iny soft napr. dvbdream
hmm, tak posledních 2 verze dvbdreamu jsou příšerný. ani tam nejde nastavit aby sám od sebe přepnul třeba z 4:3 na 16:9, pak je tu ještě nutnost resetovat ddraw při přepnutí z STV na HDTV a i opačně, jinak zůstane černota. to mě docela pije krev!!! 9-) 9-) :(( :-G :-(((
Zdravím, zajímalo by mě, zda s kombinací SS2+softcam+pluginy chytnu nějaký z těchto paketů - Sky Italia, Multivision, příp i jiné. Přijímám signál z Astry a Hotbirdu. :-?
Díky za rady
Díky za rady