Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Handbrake vob -> mkv (h.264)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35

    Tak nakone jsem se po průzkumu mezi lidmi rozhodl pro mkv protože stejně když nemají film v DVD nebo Bluray tak na něj koukají na PC/NB takže divx/xvid kvůli podpoře na divx/xvid přehrávačich prdím.

    Budu používat program Handbrake od vás bych potřeboval jak nejlépe ho nastavit
    popříkaldně vysvětlení pojmu:
    v záložce filtry a advance kdyžtak můžu dodat screeny ale snad tento soft taky někdo vede
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    sorry, dal som ti negatívny bod za každodenné spamovanie. všetko už bolo povedané dávno, tak si to láskovo prelistuj a zabudni, že toto fórum je CHAT.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35

    tak to fakt nevím jestli jsem někde probírali nastavení v Handbrake
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    A google poznas? To ti musi clovek fakt vsetko dodat az pred zobak? Trosku samostatnosti by nezaskodilo. Kolko zbytocnych vlakien je este nutne zalozit?
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 26-02-2010 v 09:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od stepi15 Zobrazit příspěvek
    tak to fakt nevím jestli jsem někde probírali nastavení v Handbrake
    vidíš, keby si stále nespamoval, mal by si prehľad :
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...t=23150&page=3
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Kluci, trochu tolerance, taky mám někdy problémy s hledáním, tak se zeptám! Na to jsou fóra, ne? sorry za OT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Na to jsou fóra, ne?
    To mas sice pravdu, ale koli jednej veci zakladat 4 temy je uz trosku moc (ak si sledoval historiu predch. otazok, tak vies o com pisem).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    presne tak. Keď ten istý nick založí prvé vlákno, spýta sa, odpovieme myslím že presne. Potom založí ešte pre istotu ďaľšie 3 vlákna, kde sa pýta v podstate na to isté, na čo sa pýtal v tom prvom vlákne. A nakoniec založí toto vlákno, kde boli všetky otázky odpovedané už v tom prvom vlákne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35

    - container - MKV file
    - VIDEO - video codec : H.264(x264 ), framerate : same as source, quality : constant quality : min. 70%RF:15,25
    - AUDIO : Source : zvoľ si príslušnú audio stopu, alebo audio stopy, Audio Codec : AC3/DTS

    jestli toto má být nastavení kodeku tak nevím teda
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    vieš čo, choď baviť svojich spolužiakov.
    pokiaľ si vychodil úspešne základnú školu a máš aspoň priemerné IQ, nemáš čo riešiť...
    ale o tebe už pochybujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    671

    využívám toto forum na dotaz ohledně Handbrake či prosím o doporučení jiného programu který umí to co potřebuji.
    Mám adresář s milionem krátkých samplů z HDD kamery, které potřebuji spojit v jeden ucelený film (ideálně mkv). Vím, že umí Handbrake velmi dobře převést skoro jakékoliv video do MKV ale umí zároveň i videa spojovat?
    Pokud ano mohl by mě někdo dát lehký návod jak nastavit aby se všechny vybraný videa či přímo videa v adresáři spojili v jeden celek?
    Případně doporučit jiný ideálně free program program který to umí? Rád bych se vyhnul programům typu Vegas či Pinacle. Nejde mě o střih ale o čisté spojení.

    Pokud to neumí přímo Handbrake ideálně by mě vyhovoval program, který spojí surové zdrojové .avi bez jakékoliv konverze videa což by mě asi vyhovovalo uplně nejvíc pro zálohu a pak už si to pomocí handbrake převedu do mkv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Nezmínil ses o formátu zdrojového videa, což může být pro možnost spojování bez rekomprese důležité.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Presne tak, bez rekompresie ide spojit video len rovnakeho formatu (rovnake A/V), idealne rovnaky zdroj.
    Napis
    - dovod (na co to potrebujes)
    - typ videi (ak su rozne zdroje, bude nutna rekompresia)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    671

    typ videí je vždy stejný .mpg (zdroj je HDD kamera)

    Nejprve jsem našel na tomto foru návod jak to spojit přímo pomocí funkce spojit soubory v Total Commanderu. Spojení funguje, zaráží mě ale, že výsledný soubor sice funguje jako celek, ale po spuštění zobrazuje délka filmu 5 min podle prvního souboru a přitom je film v celku dlouhý třeba 50 min. Takže to raději zatím dělám teď tak, že v MPEG Video Wizardu hodím videa do časové osy a uuložím z toho opět .mpg (DVD Pal) a tento kompletní spojený soubor převedu v Handbrake na .mkv ... nejsem si ale jist, jestli někde nepřicházím o kvalitu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Citace Původně odesláno od vomic Zobrazit příspěvek
    jak to spojit přímo pomocí funkce spojit soubory v Total Commanderu
    To je dost amaterske spojenie (aj ked mnohokrat funkcne). Ty potrebujes upravit aj informacie v hlavicke.
    Dalsi krok je spravny.
    O kvalitu samozrejme prichadzas v poslednom kroku. Konverzia cez Handbrake je vzdy stratova, aky je dovod, konverzie? Ved kontajner si mozes zmenit aj bez rekompresie (ak nutne potrebujes mkv).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-08-2012, 15:37
  2. Alternativa za handbrake
    Od smrtka88 v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-01-2011, 06:06