Téma: Uvítal/a byste možnost tvorby vlastního programového balíku od společnosti CS Link?
- Ano, tuto službu vítám, nechci platit za programy, které nevyužiji
- Ne, chci mít maximální počet programů bez ohledu na cenu.
- Ne, o placené programy nestojím.
- Ne, satelitní TV vysílání nepřijímám.
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu TV Freak v pravém sloupci.
Částečná volba už tam je - mých 6
Jednoznačně bych byl pro vybrat si ty programy,které mi něco dají,budou mě bavit a nebudu platit zbytečně ty,na které se nebudu dívat.Každý program by měl svoji cenu,vybet,zaplať a koukej,Ale myslím si,že to zatím není technicky možné.
cs link umoznuje si predoplatit aj jednotlive programy .. ja myslim ze celkom to maju dobre vymyslene .. lepsie ako skylink ..
Už delší dobu mi vadí na Freaku různé anketní otázky. Už jsem se párkrát chystal napsat něco peprného, ale vždy jsem to smáznul. Přijde mi ovšem "zcestné" ( to co je v uvozovkách si doplňte tím nejsprotším slovem co znáte) dát do anketní otázky možnost č.4 "Ne, satelitní TV vysílání nepřijímám". Pokud nemám satelit nebo o něm neuvažuji, tak se k tomu nemám co vyjadřovat.
[quote=BOBA;263004]Už delší dobu mi vadí na Freaku různé anketní otázky. Už jsem se párkrát chystal napsat něco peprného, ale vždy jsem to smáznul. Přijde mi ovšem "zcestné" ( to co je v uvozovkách si doplňte tím nejsprotším slovem co znáte) dát do anketní otázky možnost č.4 "Ne, satelitní TV vysílání nepřijímám". Pokud nemám satelit nebo o něm neuvažuji, tak se k tomu nemám co vyjadřovat.[/quote]1. Jj, tohle je hrozně jednoduchý.... ale když to tam nenapíšu, tak 100% přijde další a bude mi tu vypisovat cosi peprného o "zcestném" a o tom, že ON satelit nemá a neuvažuje o něm a proč v anketě chybí tahle možnost, že nemá jak hlasovat.... už jsem několikrát zažil. Nejsi tu sám a většinou lidem v anketách možnosti spíš chybí.
2. K anketě není potřeba se nijak vyjadřovat, stačí zaškrtnout jednu z možností, pokud k tomu nemám co říct (v tom je kouzlo anket).
2. K anketě není potřeba se nijak vyjadřovat, stačí zaškrtnout jednu z možností, pokud k tomu nemám co říct (v tom je kouzlo anket).
V anketě mi chybí dotaz.
"Ne, nemám zájem přijímat PLACENÉ programy v tak mizerné kvalitě." Za kterou provozovatel nemůže, pouze přejímá, ale přesto ji nabízí. Uspokojí tím pouze majitele malých CRT úhlopříček.
Nemůžu za to, že dnes nekoupím jinou TV než placku a ty placené mazanice stojí za prd a předčí je kvalitou programy v základní nabídce a tudíž zadarmo. A to mám ještě lidsky zobrzující PDP Panasonic v rozlišení 720p(marketingově HD ready). Lepší HD cestou se vydal Skylink. Už dnes se dají pořídit HD přijímače od 3 500(FG ariva). Na přepínání klientům CSlinku stačí.Za tu cenu jsem měl Czechlink kartu a pak ještě sprostě musel doplácet za programy, dnes již v základní nabídce.
Přijímače zlevňují, tv jiné na trhu nejsou.CSlink by měl zvážit rozhodnutí vydat se pouze cestou nabízení placených SD programů. I kdyby museli navýšit cenu služeb, viz poučení z platformy rumunů a jejich digitv.
"Ne, nemám zájem přijímat PLACENÉ programy v tak mizerné kvalitě." Za kterou provozovatel nemůže, pouze přejímá, ale přesto ji nabízí. Uspokojí tím pouze majitele malých CRT úhlopříček.
Nemůžu za to, že dnes nekoupím jinou TV než placku a ty placené mazanice stojí za prd a předčí je kvalitou programy v základní nabídce a tudíž zadarmo. A to mám ještě lidsky zobrzující PDP Panasonic v rozlišení 720p(marketingově HD ready). Lepší HD cestou se vydal Skylink. Už dnes se dají pořídit HD přijímače od 3 500(FG ariva). Na přepínání klientům CSlinku stačí.Za tu cenu jsem měl Czechlink kartu a pak ještě sprostě musel doplácet za programy, dnes již v základní nabídce.
Přijímače zlevňují, tv jiné na trhu nejsou.CSlink by měl zvážit rozhodnutí vydat se pouze cestou nabízení placených SD programů. I kdyby museli navýšit cenu služeb, viz poučení z platformy rumunů a jejich digitv.
A co za HD ten Skylink vlastně nabízí? Novu HD? Tu má i CS Link (stejně jako ČT HD) a stejně je to u té Novy HD skoro všechno upscaling z SD. Pak má Nova Sport HD, tam to platí o tom upscalingu snad ještě víc a Eurosport HD. Následuje Filmbox HD, kde člověk v jednom týdnu shlídne všechno, co dávají celý rok a pak Discovery HD a History HD, přičemž to Discovery HD je v angličtině, takže pro celou řadu lidí o ničem. O Bebe HD a Brava HD se ani nebavit, takže tím výčet končí a osobně bych za to těch 350Kč/měsíc nedal.
Nedávej 350.Mluvím hlavně o pay tv a kvalitě. To, že Nova ČT a ČT HD většinu upscaluje je jiná věc, je to v základě nabídky a postupně pořady rozšiřují. Nova HD je bonus pro předplatile HD plus, kteří nemají Novu HD aktivovanou v základu.Já mám radši Discovery HD, History v HD, občas ESP HD a Brava HD. Jsou to placené a HDTV. Skoro to naplňuje moje zájmy. Nemusím jak magor přepínat to, co nezajímá. Je to skoro jako mých šest, co mě baví a ještě ve slušné kvalitě. Mazanice Sport1, Sport 5 a další převzaté paskvily v pay tv mě na placce nebaví. Stejně nejvíc řvou sportovní úchylové, spokojenost, že mají sport, je jedno v jaké patlanici a je ho hodně. Jak říkám, jakou kvalitu dostanou na vstupu, takovou prezentují. 5let zpátky by mě to jěště zajímalo. Dnes, kdy jsem byl nucen koupit placku, platit za to nebudu.Mám Multi HD a jsem spokojen. Jazyková negramotnost národa je jedna věc, kulturní degenerace z estrád a la Nova druhá. A pardon kazit dětem oči odpíráním programu v HD je další hnus. Kdo nemá čas se jim věnovat, má možnost je posadit před kvalitní tv. Věc názoru.
Je tu ještě JÚPÍSI a ROUMUNI. Vše v "digitální kvalitě", takže Skylinku díky, že se snaží digitální kvalitu držet na vysoké úrovni, krom většiny převzatých paskvilů. C´est tout.
Je tu ještě JÚPÍSI a ROUMUNI. Vše v "digitální kvalitě", takže Skylinku díky, že se snaží digitální kvalitu držet na vysoké úrovni, krom většiny převzatých paskvilů. C´est tout.