Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: subrip or subencoder -> txt

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele poel
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    50

    Helfne mi někdo s extrakcí titulků na txt? Pročet jsem zdejší diskuze, učinil pár pokusů a nic.

    1 pokus) Subripem z vobů (zadal jsem rozpoznat text pomocí OCR) – ve výsledných txt ale byla jen změť čísel

    2 pokus) Subencoderem z *.sup (získaným vobeditem) – výsledný txt měl sice správnou strukturu (časování titulků), ale místo textu tam bylo jen 0001.bmp
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    1. Mám dojem, že SubRip umí uložit do SRT, skus to. TXT titulky snad
    ani neumí, když, tak mě někdo opravte.

    2. To ani nezkoušej, nejde to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Každé DVD musí mít vlastní tabulku se znaky,jinak to rozpozná pouze náhodou., to DVD musíš SubRip "naučit". Je to stejné jako při použití kteréhokoliv jiného OCR.
    Převede to do textového formátu a další převod na cokoliv už je brnkařka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele poel
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    50

    Takže nestačí mít na HDD voby, ale v mechanice musí být fyzicky DVD, aby si ho mohl subrip "osahat". Pochopil jsem to správně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    pavelpt

    Já to myslel tak, že musí pracně každé písmeno naťukat (i když jen jednou). Pravda je, když si tu sadu uloží, obvykle s dalším DVD nesedí a musí znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    to Poel

    Ne stačí Voby na disku, ale je to tak jak píše mirekv.
    Musíš mu zadat - tento barevný flek je a, tato skvrna je b atd.Když narazí na stejnou bitmapu podruhé, většinou to pozná.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SubRip+DVD LAb pro
    Od Din0 v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 05:57
  2. SubRip
    Od altamir v sekci Titulkování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-11-2006, 15:50
  3. proc nesedej ani titulky formatu subrip?
    Od ondratel v sekci Titulkování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-05-2006, 10:40
  4. Subrip 4:3
    Od poel v sekci Titulkování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-02-2005, 10:43
  5. SubRip - Spatne casovani titulku
    Od dixi v sekci Titulkování
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 07-12-2004, 11:44