Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: propojení pc a lcd nejde zvuk

  1. #16
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Tady muzes pokracovat ve cteni:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=14576
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Ahoj všem, propojil jsem pc a tv hdmi kabelem. Obraz jede, ale zvuk nějak nemůžu vydolovat. Co s tím? Grafika je tato:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...000000000011EP
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od karbi02 Zobrazit příspěvek
    Ahoj všem, propojil jsem pc a tv hdmi kabelem. Obraz jede, ale zvuk nějak nemůžu vydolovat. Co s tím? Grafika je tato:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...000000000011EP
    Jsi se vzbudil v rok starém tématu? Co post #13 - to není tvá odpověď? Vše je jen v ovladačích a jejich (správném) nastavení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    No jo, ale když dám pravým na repráček a otevřít směšovač hlasitosti, tak tam SPDIF na High definition nikde nevidím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Našel jsem když kliknu reproduktory, tak pod tím je Reproduktory, pod tím ATI HDMI output, pod tím HD Audio HDMI out, a nakonec SPDIF Interface. U prvního, třetího a čtvrtýho je v závorce VIA Hight Definition audio, u druhého ATI Hight Definition Audio. Nic z toho nefunguje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Aky OS ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    win 7. Podařilo se mi, že mi běžel zvuk na tv, ale v pc nešel. Tv musela být nastavená jako výchozí. Nevím, jak to udělat, aby běželo obojí...
    Naposledy upraveno uživatelem karbi02: 31-01-2011 v 16:07
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Mozno sa mylim ale to neide. Bud to alebo to. Aspon u mna (tiez Win7). Mozno niekto vie aj na to recept.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Nenastavis to nijako, skratka vystupne zariadenie (zvukovka) moze byt len jedno.
    Mozes vsak pouzivat ktore chces, ak to vies nastavit v aplikacii. (napriklad Winamp moze standardne pouzivat internu zvukovku v notebooku, a MPC-HC moze standardne pouzivat HDMI zvukovku, atd ....)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Tak jo pánové, děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Samsung le32a455- propojení a nejde zvuk
    Od hobys v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-11-2010, 16:04
  2. Nejde zvuk
    Od jartop v sekci DVB-S
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 15:23
  3. Propojení GK a TV přes S-Video - nejde
    Od Ipanema v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 24-01-2008, 19:52
  4. Nejde mi zvuk.
    Od jocai v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-01-2007, 18:05
  5. Z DV do PC, ATI TV Wonder, nejde zvuk
    Od MaG v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-09-2004, 20:15