Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Leadtek Winfast TV2000 XP Expert + PVR - vytuhava II.

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Kdyz grabuju do mpg2 (dela to pravdepodobne i do jinejch formatu) a delam pritom neco na pocitaci (nenarocnyho) tak mi to vytuhne. Nakonec jsem se rozhodnul, a celej pocitac preinstaloval, mam tam ted jen kodeky ktery byly u softu ke karte, bohuzel problem pretrvava. Dokonce se mi to kouslo pri prvni instalaci PVR coz je dost nepochopitelny, vzpomel jsem si ze kdysi se mi stalo totez. Mate nekdo nakej typ, jak se da tahle karta normalne pouzivat? Tohle je fakt na mrtvici...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    delam pritom neco na pocitaci (nenarocnyho) tak mi to vytuhne
    Co si představuješ pod pojmem "nenáročnýho" ?
    Co máš za CPU ?
    Při grabování se nedoporučuje nic jiného na PC dělat. Ono někdy vadí i surfování na inetu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    Mne napr. to vytuhne i ked len pozeram TV a popritom este napr. AutoCad, alebo ako pise Ivo i surfovanie. S tym , ale nespravis asi nic. Chce to poriadnu konfiguraciu samozrejme v Pentium.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    delam pritom neco na pocitaci (nenarocnyho) tak mi to vytuhne
    Co si představuješ pod pojmem "nenáročnýho" ?
    Co máš za CPU ?
    P4 2.6ghz HT, 1024mb ram, rikal jsem si ze kdyz ma ten procesor HT, tak by mel dve prace zvladat bez problemu. Stane se to vetsinou kdyz pohnu rychle mysi, staci ze mam treba jen otevrenej word...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Moja zostava:
    XP, P4A 1,8 & 2,5 GHz, ASUS P4P800-X, 1 GB, MSI GeForce4 MX 440 (64 MB), Maxtor 6Y060L0 (60 GB, 7200, 2MB), WinFast TV2000 XP Expert, ATX FORTRON 350 (PFC)
    Skúsil som zachytávať v režime DVD (plný PAL/6000 var.) a súčasne som
    bol na internete, otváral a zatváral som dokumenty vo Worde, Avast bol aktívny a nakoniec som spustil defragmentáciu disku.
    Sledoval som záťaž CPU - občas vyskočila na 100%(pri pohybe myšou).
    Zachytené video len na dvoch miestach trochu šklblo (z 10 minút záznamu). Zachytával som kanál TA3, kde stále beží horizontálny text.
    PC netuhne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    A je to uplne v hajzlu, ted mi to vytuhlo ikdyz jsem na tom nedelal vubec nic, takze asi nejlepsi vysvetleni bude to, co mi rek bracha:"koupil sis srackovou kartu" Grrrr
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    co mi rek bracha:"koupil sis srackovou kartu" Grrrr
    ...a jak ti brácha vysvětlí, že většině majitelům této karty vše funguje.
    Zkus ji regulérně odinstalovat a poté opět nainstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    To podle me nebude mit asi zadnej smysl, kdyz uz jsem kvuli tomu preinstalovaval celej comp. Kdysi mi nekdo rikal, ze prej ta karta funguje dobre lidem, kterejm se povedla nainstalovat hned napoprvy, ovsem pro me zustava zahadou jak se jim to povedlo, kdyz me se to pri prvni instalaci kouslo (2x). To sem mel podruhy nainstalanej jen board, grafarnu a zvukarnu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    Citace Původně odesláno od doxa
    T...kdyz me se to pri prvni instalaci kouslo (2x). To sem mel podruhy nainstalanej jen board, grafarnu a zvukarnu...
    To je nejake divne. Vysvetli to presnejsie. Kedy? na zaciatku , na konci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Citace Původně odesláno od doxa
    To podle me nebude mit asi zadnej smysl, kdyz uz jsem kvuli tomu preinstalovaval celej comp. Kdysi mi nekdo rikal, ze prej ta karta funguje dobre lidem, kterejm se povedla nainstalovat hned napoprvy, ovsem pro me zustava zahadou jak se jim to povedlo, kdyz me se to pri prvni instalaci kouslo (2x). To sem mel podruhy nainstalanej jen board, grafarnu a zvukarnu...
    Ja som ju tiež rozchodil až po určitej dobe. Musel som vymeniť zdroj a základnú dosku. Ja som mal iný problém - pruhy pri čítaní a zápisu na HD. Ani vtedy PC netuhol.
    Môžem povedať, že TV karta je odolná proti blbosti. Pri prvom nasadení mi nedosadla do slotu a až po x-pokusoch som to s hrôzou zistil. Potom už všetko šlapalo.
    Karta nemá byť v slote PCI, ktorý spolupracuje s AGP - už sa o tom písalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od Joe-Joe
    Citace Původně odesláno od doxa
    T...kdyz me se to pri prvni instalaci kouslo (2x). To sem mel podruhy nainstalanej jen board, grafarnu a zvukarnu...
    To je nejake divne. Vysvetli to presnejsie. Kedy? na zaciatku , na konci...
    Nainstaloval jsem to v presne v tom poradi jak pisu, board, grafika, zvukovka, tv karta
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Rušení Leadtek Winfast TV2000 XP Expert
    Od Craft v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 12:38
  2. Umí Leadtek WinFast TV2000 XP Expert zapnout sám PC?
    Od cervcerv v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 07:33
  3. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-02-2005, 07:38
  4. Leadtek Winfast TV2000 XP Expert + PVR - vytuhava
    Od doxa v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-01-2005, 08:30