Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: karta Matrox RT.X2, podporuje i CS3?

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    192

    Nevíte zda karta Matrox RT.X2 podporuje i Premieru CS3? Výrobce na svých stránkách uvádí podporu CS4.
    Případně prosím o zkušenosti s touto kartou.
    Díky, JohnyA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    Loni jsem si s ní hrál (v GIU), tehdy ještě běhala s CS3 .-).

    Jediná nevýhoda (malá, krom tedy sw ) je malá prodleva po plácnutí do mezerníku (zastavení s malou prodlevou). A běhá jen na 8bit, takže pokud bys někdy v budoucnu potřeboval doma upgrade na SDI (výpis na betu), tak na to to není.

    Jinak to vypadalo dobře, dělal jsem občas na jejím předchůdci a ten HW byl taky OK (akorát tehdy to bylo docela háklivý na přesnou konfiguraci HW a ovladačů). Tahle verze má vlastní mpeg kodek (až 100Mbps 422, myslím).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    192

    Jo, celkem vážně nad ní uvažuju. Další možností je HDSTORM, ale nechce se mi učit EDIUS .
    Ze stránky výrobce jasně nechápu, zda je podpora pro CS3 i CS4.
    Zda do ní půjdu záleží na tom, jak mi vše pošlape na novém PC. Pokud to nebude ončo, tak budu muset do nějaké HW podpory investovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Jen jedna OT drobná poznámka k bold textu:
    Citace Původně odesláno od Pave1 Zobrazit příspěvek
    ...A běhá jen na 8bit, takže pokud bys někdy v budoucnu potřeboval doma upgrade na SDI (výpis na betu), tak na to to není...

    [OT]Odtud halt máme ty domršený padesátikorunový DVD a jejich ujetá barevná spektra, co?! Ach ti amatéři. Aneb dones Betu-D vyrobím ti DVD-zázrak. A ti hoši, co o nich mluvím to navíc dělají bez práv... [/OT]
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 02-12-2009 v 21:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    Honza - zajdi se na to mrknout, máš ten obchod při cestě, na rohu na kafkách .-) .

    STD - absolutně nerozumím, co tím chtěl básník říct .-) (Honzu znám osobně a vím, že slangovým výrazům z oboru velmi dobře porozumí).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Pave1 Zobrazit příspěvek
    ...STD - absolutně nerozumím, co tím chtěl básník říct .-) (Honzu znám osobně a vím, že slangovým výrazům z oboru velmi dobře porozumí).
    To nic, to byla jen má OT-reakce na tu Betu, protože některý chytráci to z toho opravdu páchají a pak prodávají... Výsledky jsou opravdu tristní a nedá se to srovnávat ani se streamem z DVB-S téhož, byť ty datový toky nebývají taky žádná sláva.
    Nevzrušuj se, pokud nevíš o co GO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    Aha, ale to jsi pak nepochopil kontext odpovědi (ve smyslu vlákna).

    U SD rozlišení je 10bit zpracování v broadcastu zcela běžná věc (i původně 8bit hrubých záběrů). Právě lidi, kteří spolupracují s velkými TV (což je i Honzův případ) nebo např. dělají i zákázky z reklamy, si doma budují HW akceleraci i s ohledem na tyto potřeby.

    Vůbec nejde o výrobu "nízkonákladových" DVD, to s tím nesouvisí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Pave1 Zobrazit příspěvek
    Aha, ale to jsi pak nepochopil kontext odpovědi (ve smyslu vlákna).

    U SD rozlišení je 10bit zpracování v broadcastu zcela běžná věc (i původně 8bit hrubých záběrů). Právě lidi, kteří spolupracují s velkými TV (což je i Honzův případ) nebo např. dělají i zákázky z reklamy, si doma budují HW akceleraci i s ohledem na tyto potřeby.

    Vůbec nejde o výrobu "nízkonákladových" DVD, to s tím nesouvisí.
    Srry, já už když někde vidím napsané Beta-D tak vyletím jak cvičený Tyhle zdroje prostě v enkodování nesnáším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    Chápu, každý máme své alergie .

    Význam těch omezení (HW akcelerace) vždycky záleží na tom, jaký druh zakázek kdo dělá. Někdy jsou zanedbatelné, jindy svůj vliv mají (je dobré o nich vědět co nejvíc, před koupí).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    3

    S uvedenou kartou MATROX RT.X2 HD pracujem už 2 roky. Kúpil som si k nej program Adobe Premiere CS3 a všetko funguje bezvadne. Uvedená karta chodí aj s CS4 , CS4.2, CS5.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nový Avid 5.5 Podporuje AJA
    Od SmirickyT v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-02-2011, 06:31
  2. Matrox MXO2 podporuje DNxHD !
    Od SmirickyT v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-01-2011, 01:34
  3. karta Matrox RT.X2. jakou k ní GRAFIKU?
    Od Johny Akbuk v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-01-2010, 15:51
  4. podporuje tv karta soft na přehrávání rádia?
    Od jaris v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-12-2005, 15:22
  5. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-07-2005, 15:35