Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Philips 32PFL5604H - připojení k NTB jako monitor

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    5

    Jak propojit tuto TV s NTb Acer TravelMate5620? U NTB mám výstup VGA u TV taky, tak bych pomocí kabelu VGA x VGA propojil video. Jak ale na audio? Poraďte nějaký konkrétní kabel, který by přenesl zvuk (nejlépe přímo odkaz na nějaký produkt) v kombinaci s VGAxVGA videem. Jsem laik. Díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    To zavisi od toho, ake ma TV analogove vstupy (pre konkretny D-SUB zdroj a ci vobec ma)
    Bezne sa pouzivaju cinche, no pri pouziti VGA (D-SUB) vstupu, casto aj 3.5jack. Prestuduj manual, alebo si pozri zadnu stranu TV.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    25

    Si s tymto TV spokojny? Co mas pripojene ako zdroj signalu TV vysielania?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Prelude74 Zobrazit příspěvek
    Si s tymto TV spokojny? Co mas pripojene ako zdroj signalu TV vysielania?
    Přijímám DVB-T (ČT) a analog (NOVA, PRIMA). Jsem s kvalitou obrazu spokojen. Video (avi), foto, mp3 z ext. HDD jdou také přehrávat v pohodě. Ovládání jednoduché přehledné. Automatický formát - super. Design Philipsu se mi líbí. Myslím že poměr cena / užitná hodnota je super.

    Jinak co se týká připojení k NTB, tak jsem v manuálu našel toto.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.JPG 
Zobrazení: 178 
Velikost: 43.8 KB 
ID: 4640  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    25

    Vdaka za info a za hodnotenie, tusim to bude dobra volba
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od pmlynar Zobrazit příspěvek
    Přijímám DVB-T (ČT) a analog (NOVA, PRIMA). Jsem s kvalitou obrazu spokojen. Video (avi), foto, mp3 z ext. HDD jdou také přehrávat v pohodě. Ovládání jednoduché přehledné. Automatický formát - super. Design Philipsu se mi líbí. Myslím že poměr cena / užitná hodnota je super.

    Jinak co se týká připojení k NTB, tak jsem v manuálu našel toto.
    Tuším správně že se jedná o propojení kamelem s 3,5mm jackem na obou koncích, nebo by to mohlo být něco jiného? Bude to 100% fungovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Ano, pojde to (ved si si to sam nasiel v manuale )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    25

    Ako dopadlo prepojenie NB s touto TV? V jednej recenzii (pokial ju este najdem, pripojim link) totiz prave v tomto ohlade nedopadla najlepsie... Aj podla prilozenych obrazkov bolo vidno, ze by z toho clovek nebol nadseny?
    S akym rozlisenim si to prepojenie skusal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Prelude74 Zobrazit příspěvek
    Ako dopadlo prepojenie NB s touto TV? V jednej recenzii (pokial ju este najdem, pripojim link) totiz prave v tomto ohlade nedopadla najlepsie... Aj podla prilozenych obrazkov bolo vidno, ze by z toho clovek nebol nadseny?
    S akym rozlisenim si to prepojenie skusal?
    Včera jsem koupil kabely a propojení se podařilo. Funguje obraz i zvuk, jen je ten obrar takový rozostřený, nevím čím to je. Možná to půjde upravit v nastavení NTB, nebo že by to bylo "nekvalitním" přenosem VGA kabelem? Dokáže někdo poradit, jak nejlépe nastavit NTB aby byla funkce LCD jako monitoru co nejlepší?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,104

    Zkus se podivat do manualu, myslim, ze to bude podobne jako u pfl7864h - pisou toto:
    V navodu str. 42 pisou:
    Připojení počítače
    Než počíta: připojíte k televizoru:
    V počítači nastavte o • bnovovací frekvenci
    obrazu na hodnotu 60 Hz.
    • V počítači nastavte podporované rozlišení
    obrazu.
    • Povolte možnost [Režim PC] v nabídce
    (viz ‘Ruční úprava nastavení obrazu’ na
    straně 17)[Obraz] a nastavte formát
    obrazu na hodnotu [Nepřepočítaný].
    Připojte počítač pomocí jednoho
    z následujících konektorů:
    Poznámka
    •• Připojení přes rozhraní DVI nebo VGA
    vyžaduje další zvukový kabel.

    viz: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=21667

    Asi je potreba nastavit na Notebooku rozliseni, jake ma nativne TV, aby nemusela prepocitavat. A v TV Rezim PC, coz podle me zpusobi, ze signal z VGA jde primo bez prepocitavani na panel LCD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    171

    jj je treba nastavit spravnou frek a neprepocitany rezim (coz by mel bejt 1:1 pixel mapping) a pak ja mel treba stahnutej overscan v ovladacich na 70procent takze i to opravit. Ale po tomto nastaveni mam obraz pres hdmi tak ja ma bejt. Zvuk mi sice nejde, ale to pricitam sve neschopnosti ho sprovoznit v ubuntu. Zajimave je ze z toho 3,5 jacku to bere stereo pro vsechny hdmi ale jen v pripade ze je pouzit kabel dvi-hdmi ci redukce z dvi. U hdmi-hdmi propoje to nejde, ale jista logika v tom je.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: TV jako monitor nebo raději monitor s TV ?
    Od kaj v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 18-06-2018, 11:41
  2. Philips PHILIPS 32PFL5604H vs. LG 32LH4000 (5000)- Prosim o radu
    Od wroutone v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-03-2010, 19:06
  3. LCD: Philips 32PFL5604H
    Od Prelude74 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 15:13
  4. LCD: Firmware Philips 32PFL5604H/12
    Od zdenin_old v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 07:02
  5. Philips 9551 a pouziti jako druhy monitor??
    Od lyky v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 20:25