Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: jak udělat světelný meč

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele typek.cz
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    32

    ja vim že to asi bude častá otázka ale v diskuzích jsou nefunkční odkazy na návody.
    mám vegas 8, pinnacle 9 a adobe premire jde to udělat v jednom z těch editorů?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    252

    nejsem si jistej jestli to jde udelat v tech programech..ale kazdopadne to lze udelat v after effects od adobe nebo muzes stahnout freeware LightSaber maker...
    http://lsmaker.uw.hu/page.php mas tam i navod jak to udelat..jednoduche, rychle
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele typek.cz
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    32

    diky zkusil jsem ten program v obrázku teď ještě natočím nějaké video a zkusím to tam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    545

    Předpokládám, že se ti jedná obecně o úpravu videa tzv. rotoscopingem, či-li dokreslováním - animací v už hotovém videu. V tomto případě Premiere umí exportovat do Photoshopu tzv. filmstrip (*.FLM), což je daná sekvence framů a ve Photoshopu se udělají patřičné činnosti, v tvém případě dokreslení světelných mečů, ale případně cokoliv jiného, a potom se to zpětně nahraje do Premiere
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele typek.cz
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    32

    to musí být velmi pracné jestli se má každý frame otevřít zvlášť
    mě se líbí ls maker
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele typek.cz
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    32

    a jde klíčovat v pinnaclu?
    na internetu jsem viděl že jo ale nevím přesně v kterém vypadalo to jako 9 (tu mám) ale nebylo to tam
    kámoš říkal že musím mít pinnacle plus
    je to pravda? jak to mám upgreadovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    545

    Každá animace, rotoscoping je pracný postup a profici to většinou taky tak dělají, a proto tyhle věci jsou tak drahé, jedny z nejdražších ve vlastním projektu, filmu. Samozřejmě lze si udělat v některých případech scripty, které to urychlí. Všechno ostatní je amaterismus. Každý jiný postup je ve výsledku poznat, tedy míněno negativně, obdobně jako instatní polívka ze sáčku proti poctivě uvařené ze základních surovin.
    Naposledy upraveno uživatelem BEPE: 29-10-2009 v 11:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Proč proboha dělat rotoscoping, když si ty meče můžete vytrackovat a jednoduše nasadit požadovaný efekt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    654

    Citace Původně odesláno od MIHI Zobrazit příspěvek
    Proč proboha dělat rotoscoping, když si ty meče můžete vytrackovat a jednoduše nasadit požadovaný efekt.
    Ano track je dobrá věc, ale musíš mít již vše nachystáno ve zdrojovém videu, jinak je lepší ten rotoscoping. Sám jsem to zkoušel, jakmile nemáš meč výrazně označen tracker se nemá čeho chytit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vegas 10 pro - horizontální světelný paprsek
    Od paulop v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-08-2011, 15:04
  2. světelný meč
    Od lada v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-01-2007, 11:55
  3. After Effects - světelný efekt
    Od matess v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-09-2005, 20:34
  4. lze udělat ze 4:3 16:9?
    Od adagio v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-08-2005, 22:50
  5. Jak to udělat?
    Od jankas_tvf v sekci Mastering
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 22:54