Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

výběr televize

VOYEUR (61)|10.10.2009 19:19
[quote=mm-marek;242788]ahoj,

vybírám televize a ze všech těch článků a termínů tady jsem trochu zmatenej. Poradil by mi někdo?

chci koupit dvě televize, jednu do obýváku a jednu do ložnice. Na obě budu koukat z cca 2,5m.

Do ložnice by jsem rád koupil něco levnějšího (cca 5000?) do obýváku tak okolo 10 000, nicméně se v cenách tolik neorientuju a nevím jestli má vůbec cenu kupovat něco v těchdle cenových kategoriích.

otázkou je hlavně, co je standard za tuhle cenu a případně nějakej tip...

díky moc[/quote]

Spíše bych koupil za tu částku zatím tv do obýváku a až časem něco do ložnice.Raději jednu (slušnou) tv než dvě mizerné,ale zase chápu že jsou lidé nenároční a stačí jim nějaké crt a analog a lidé nároční pro které je tahle technologie minulost.Na jedné straně dovedu pochopit pitomce jak chodí po domácnostech a vidí co mají lidé doma a jaké mají potřeby.Pokud to někomu vyhovuje proč ne,ale taky si musíme říct že je to otázka hlavně peněz.Když na to nemám peníze nemohu být náročný a musím se spokojit s tím na co mám.Na druhé straně jsou lidé nároční na tv i kvalitu signálu a když si už ty peníze poctivě vydělali tak proč si tu kvalitu nedopřát....?Ale tak to už v životě je se vším...Ono časem ani těm nenáročným nic jiného nezbude jak investovat do nové technologie.
jarda50 (1424)|10.10.2009 20:31
Dvě věci souhlasím s tím , že je lépe koupit raději "slušnou" TV a buď časem dokoupit druhou. A zdůrazňuji, že je každého věcí co si koupí a co mu vyhovuje. Druhá věc je to, že ať chceme nebo nechceme vývoj a pokrok jde dál a jak se začíná ukazovat tak trochu ke zlomu by mělo dojít příští rok ve vývoji TV. Jenže ono neustále čekat na něco nového také nejde. A přesné je to, že si každý snaží pokrýt své potřeby tím co m u vyhovuje a také tím co je mu dostupné. A to, že přijde doba, dy nezbyde než vyměnit technologii i v domácím prostředí přijde t tak či onak. Pokud jde o CRT tak faktem také je, že kvalitní TV se už skoro nesežene a proces snižování nákladů se dotkl i toho co je dnes prodáváno.