Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Pinnacle 8 a DVD - DL

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele Taby
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    119

    Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s programem Pinnacle Studio 8 a jeho spolupráci s DVD vyplaovačkou Dual Layer? Zajímalo by mě, jestli po připojení a nainstalování patřičných ovladačů by to povolilo vytvořit delší projekt ve vyšší kvalitě. Devítka to prý umí běžně osmička asi ne (tvrdí na exacu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    Taby
    Vypalovanie priamo z PS akejkolvek verzie by som nedoporucoval. Niekedy to vie zneprijemnit zivot. Nero je istejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele Taby
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    119

    Já to tak dělám taky, ale zajímalo by mě, jestli PS8 je schopný po načtení nových ovladačů vytvořit projekt o velikosti 8,4 GB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    604

    V PS8, jsem už dlouho nedělal, takže nemám přehled jestli je tam nastavení "vlastní velikost".Pokud ano, tak by to snad neměl být problém, případně jestli v nějakém novějším upgradu už není možnost nastavení na velikost DL.
    Případně si stáhni přes DC++ PS9.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele Taby
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    119

    Citace Původně odesláno od BOBA
    V PS8, jsem už dlouho nedělal, takže nemám přehled jestli je tam nastavení "vlastní velikost".Pokud ano, tak by to snad neměl být problém, případně jestli v nějakém novějším upgradu už není možnost nastavení na velikost DL.
    Případně si stáhni přes DC++ PS9.
    No jo, ale já nejsem pirát. Jsem dost limitovaný tím, že mám všechen soft legálně a málo peněz. Ale díky.
    Jsem poslední Mirek Dušín v Čechách
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Dá se to nazvat i BLB, ale to je pochopitelně tvoje věc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    Citace Původně odesláno od Taby
    Citace Původně odesláno od BOBA
    V PS8, jsem už dlouho nedělal, takže nemám přehled jestli je tam nastavení "vlastní velikost".Pokud ano, tak by to snad neměl být problém, případně jestli v nějakém novějším upgradu už není možnost nastavení na velikost DL.
    Případně si stáhni přes DC++ PS9.
    No jo, ale já nejsem pirát. Jsem dost limitovaný tím, že mám všechen soft legálně a málo peněz. Ale díky.
    Jsem poslední Mirek Dušín v Čechách
    Ale trial verziu si mozes odskusat na 30dni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    604

    Taby: co na to říct? Jako kluk jsem měl taky rád Rychlé šípy a můj syn je taky celkem bral, ale zase tak, mě asi k mé škodě nepoznamenaly. Kdybych to měl brát takhle absolutně, tak bych měl PC doma naprosto zbytečně , neboť to co nabízí Mrkvosoft stojí skutečně za nic. Pokud bys používal jejich hybridní programy, které jsou jeho součástí, tak maximálně ušetříš peníze, ale ty nervy... Jo, legální mám PS 7. Jinak jsem přešel na VEGAS, protože proč bych měl jezdit trabantem, když mohu jezdit mercedesem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    1

    Co si vzpomínám tak PS 8 DuaLayer vůbec nepodporoval. Navíc mám špatné zkušenosti s propočtem výsledného souboru. MAximálně povolil asi 54 minut na DVD při 100% kvalitě, ale ve výsledku bylo DVD při tomto nastavení z poloviny prázdné !
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas Avatar uživatele Taby
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    119

    Tohle opravují patche, já mám tuším 8.12.7 a ten už zaplní clý DVD.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-12-2014, 11:57
  2. Rozdíl mezi Pinnacle 14 a Pinnacle 15.
    Od mirek.111 v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-04-2012, 22:08
  3. Help Pinnacle
    Od Sandy007 v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2005, 12:01
  4. Pinnacle 9
    Od robin_tvf v sekci DV/HDV
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-08-2005, 09:40