Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: nejdou titulky v pinnacle 12

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    5

    Dobrý den. Zničeho nic se mě nezobrazují titulky když je chci přidat k projektu v Pinnacle 12 a ani ve videospin 2. V náhledové obrazovce je jen modrý vykřičník. Restartoval jsem pc a nic.Stále stejný problém. Mám Win Vista home edition, 2GB Ram, NVIDIA GeForce8800GS. Nevíte prosím kde je problém? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    21

    Ten vykřičník se tam objevuje vždy, když není titulek, nebo cokoli jiného vloženého do klipu tzv. vyrenderováno na pozadí. Všimni si oranžové stupnice času nad timelinou. V místě vloženého titulku je zelená, Pak postupně přechází do světlezelené (renderace), až potom zpět do oranžova. Pak se titulek (přechod, atd.) zobrazí v náhledu korektně. A jestli střiháš AVCHD, tak ta renderace chvilku trvá. Záleží na HW.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    5

    děkuji za odpověď. ale dříve to běželo okamžitě. Titulky jak jsem je tam vložil tak tam byli hned.A navíc nejde ani v jednou software ukládat do souboru v jakémkoliv formátu. tak nevím......ale děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    5

    tady zasálám obrázek jak to vypadá
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: video_spin_2.png 
Zobrazení: 220 
Velikost: 192.7 KB 
ID: 4383  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    21

    S tím ukládáním to může být tím, že ve VideoSpinu jsou některé kodeky jen v 15ti denní trial verzi. Pak přestanou fungovat a je možné, že sebou stáhnou i původní. To už se mi taky stalo. K těm titulkům. Když to fungovalo okamžitě, měl si nainstalované oba softy, nebo jen VideoSpin? Nezačlo to dělat po instalaci druhého programu? Nezačlo to dělat po 15ti dnech trial kodeků, mezi které patří i mpeg2, potřebný pro renderaci titulků na pozadí? Ten se dá v nastavení změnit na DV kodek. Doporučil bych ale používat jen jeden soft. V tomto případě Pinnacle 12. Odinstaluj VideoSpin a tu 12. přeinstaluj. Mělo by to začít fungovat. Ono mít nainstalované dva programy, které běží na stejném jádru, není nic moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    5

    oba mě běželi skoro rok i s titulky a měl jsem naistalován dřív o rok videospin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    21

    Jestli střiháš stále stejný druh vstupního videa (DV video natažené z kamery), tak bych zkusil v nastavení zapnout nebo vypnout renderaci na pozadí. Pokud titulky stále nepůjdou, tak bych toho Pinnacla 12 reinstaloval. Nic jiného mě nenapadá.
    Co se týká kodeků, tam může být několik důvodů. Ty se instalují s různými přehrávači a může se stát, že se "poperou" a přestanou fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. eGreat 31b-nejdou titulky po siti
    Od Borousek v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-03-2010, 13:02
  2. Nejdou titulky do DVD Lab
    Od spajk v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 18:43
  3. ProjectX - titulky najednou nejdou
    Od Connor v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-12-2006, 10:03
  4. Titulky na televizi z prehravaneho DIVIX pres TV OUT nejdou.
    Od imported_ToM v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 14:49
  5. Nejdou titulky v dom. kine
    Od Foxxpro v sekci Titulkování
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-02-2006, 21:50